Forbereding


Da er jeg endelig ferdig med eksamen og er klar for jul! Åh, jeg sitter å digger julemusikk her jeg sitter. Det er så deilig! Rart å ikke ha noe å gjøre, uten å forbrede seg til kveldens festligheter. Herregud, jeg gleder meg sånn. 
Så tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg forbreder huden FØR utgång. Ja, det er en del som skal gjøres - som blant annet selvbruning. Noen liker å forbrede huden lang tid i forveien, men jeg har funnet en bedre løsning.

Dette gjør jeg først:


Før selvbruning bør man alltid fjerne døde hudceller ved hjelp av en skrubbhanske eller scrubgel. Da vil det bli enklere å påføre og farven vil sitte mye lengre. Jeg foretrekker begge dele, så jeg bytter litt på. I dag ble det en herlig gel med duft av ananas. Den inneholder små frø (muligens fra ananas?) som fjerner de overflatiske hudcellene som skal bor. Den dufter fantastisk og er mild mot huden, akkuratt som jeg liker det. Dessuten er den ganske billig også. 

Før: 


Etter: 

(Merk det er vanskelig å vise farven på bilder. Jo mer man påfører, jo brunere blir man)

Så er det viktig å forbrede ansiktet. Jeg bruker som regel å vaske ansiktet med en ansiktskrem/sminkefjærner slik at huden blir helt ren. Det kan for noen være lurt å vaske det hele to ganger før det er helt rent. Så skal ansiktet peeles. Det finnest utallige med peelingkremer, men jeg har valgt en som ikke inneholder noen form for korn. Den er magisk, rett og slett. Den er som en maske som skal sitte på i ett til to minutter, så skyldes med lunket vann. Man kjenner de døde hudcellene blir med kremen. Kjempemild og den gjør nytten for seg. 


Etter at huden er fri for døde hudceller og tørr, så skal ansiktsmasken på. Dette er virkelig en favoritt hos meg. Elsker mudmasker. Kjøler, fukter og renser i dybden. En ansiktsmaske er som prikker over i'en. Man trenger ikke ansiktsmaske, men jeg synes det er kjempegodt å kjenne at ansiktet kjøles ned etter mye rengjøring. Jeg bruker å sitte med denne fra 15 minutter til to timer! Dette spørs hvor god tid jeg har, som jeg f.eks har nå! Jo lengere, jo bedre - mener jeg. Etter ansiktsmasken må man tilføre huden fuktighet! 

Nå skal jeg finne antrekk for kvelden (iiiiiik). Kan hende jeg ikke rekker å legge ut antrekksbilde før i morgen, men det kommer! Partyparty......! 


  1 kommentarer på "Forbereding"

Postet av: Luisa
Så deilig å forberede huden :) Håper kvelden din er fin!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritter


ACNE
LOOKBOOK
STOCKHOLM STREETSTYLE
VANILLASECENTED

designet er laget av:


Caroline Maria

hits