Pancake and berriesDette er yndlingsmaten min fortiden. Jeg får aldri nok av proteinpannekaker. Jeg bruker pannekakeblandingen fra Protein Fabrikken fordi jeg synes den er best. En boks koster rundt 250kroner og holder i massevis. Proteinpannekaker kan også lages selv, men jeg liker å ha tilgang til en rask og enkel lunsj/middag. Dessuten er de perfekte til måltid etter trening. 2 scoop (70gram) gir to gode pannekaker som inneholder litt karbs, mye proteiner og 240 kcal. Her kan man også tilsette egg hvis man vil ha mer proteiner. Som topping bruker jeg cottage cheese og litt syltetøy eller frossne bær. Mmm. Ufarlig godt! 

Her har jeg forresten benyttet mitt nye kamera, Olympus Pen E-Pl1 systemkamera. Bildene blir så mye bedre. Så utolmodig som jeg er, så er det et ork å lese i gjennom boken som fulgte med - så det kan ta litt tid før bildene blir ''perfekte''. Jeg er ny på dette, men skal prøve å utforske litt i morgen. 


  4 kommentarer på "Pancake and berries"

Postet av: danian
Fin blogg
01.mar.2012, 21:40
URL: http://danian.blogg.no
Postet av: Regine
Kameraet er ganske bra skjønner du, men eg bruker mest hurtiginnstillingene eg då, har lite tolmodighet til å studere boka som følgte med.. men det ligger masse youtubevideoer på nettet der folk forklarer og viser korleis ein gjer ditt og datt, det er jo litt lettere å følge med på enn å sitte og lese seg til det :)

Pannekaker og bær er mums!!! :)
02.mar.2012, 15:11
URL: http://regine.femelle.no/
Postet av: Elise
Regine: Takk for tipset, søta :)
02.mar.2012, 17:51
URL: http://sukkertooy.blogg.no/
Postet av: Luisa
De ser herlige ut. Jeg lager proteinpannekaker selv, tar bare noen min :) La ut oppskriften i går faktisk. Disse ser gode ut da, fint bilde!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits