My skincare routine

Good morning lovelies! Da er det endelig mandag og jeg håper denne uka byr på nye muligheter. Jeg skal starte dagen med en proteinrik frokost, deretter skal jeg på jobb og trening. Må også få ryddet ut alle nye innkjøp fra sist uke. Tenkte jeg skulle vise dere hvilke produkter jeg bruker til rensing av ansikt.


1. Ansiktsrens: Dette er èn av de viktigste produktene for meg og mitt ansikt. Rens rens rens! Og derfor blir det viktig å velge den riktige rensen til hudtypen. En rens som fungerer for deg trenger ikke nødvendigvis å fungere for meg. Jeg har egentlig aldri funnet ut hvilken type hud jeg har, men jeg tror jeg kan konkludere med at jeg har blandingshud. Ble anbefalt denne rensegèlen fra Biotherm som skal rense dypt på en skånsom måte. Den er mattende og gir masse glød. Jeg renser huden morgen og kveld slik at den holder seg frisk og ren. Dessuten er den perfekt til å fjerne makeup også, noe som gjør den komplett.

2. Peeling: Vi går alle å bærer på døde hudceller og det er viktig å fjerne de i ny og ned. Her er det viktig at man ikke overdriver. Denne peelingkremen er for meg et must i badehylla. Et bedre produkt skal man lete lenge etter (og tro meg, jeg har jaktet lenge). Denne peelingen er ikke som andre peelinger da den er bare en tykk krem. Den inneholder ingen saltkorn eller partikler som skal fjerne den overflødige huden. Kremen påføres på et tørt, men fuktig ansikt. Kremen tørker inn i huden og etter ett minutt skal man bruke sirkelbevegelser og skylle i lunket vann. Ved sirkelbevegelsene kjenner man at den overflødige huden flasser av og man etterlater en fin og mjuk overflate. Benytter meg av denne før jeg bruker ansiktsmaske for at masken skal trenge lettere gjennom huden. Denne er fra Clarins og desidert  den beste for min hud. LOVE YOU!

3. Ansiktsmaske: Ansiktsmasken er min aller beste venn når huden mangler glød. Har prøvd mange forskjellige typer og jeg har funnet ut at de kremete typene passer best til meg. De gir mer fukt enn gèlemaskene. Bruker som regel å ha flere forskjellige tuber og krukker med masker, slik at man kan bruke de litt om hverandre. Til daglig bruker jeg denne rensende masken fra Oriflame. Den er mud-aktig, drøy og tørker lett på huden. En liten tube holder lenge! Hvis man bare skal være hjemme og slappe av, er det deilig å slenge på seg denne masken. Man har alltid tid til ansiktsmaske! Peelingen og masken bruker jeg max to ganger i uka. Som sagt er det viktig å ikke overdrive rensen. Huden må også få kjøre sitt eget løp. Etter rensen er det viktig med en god fuktighetskrem. 

Mine tips til en forbedret hud:
- Drikk masse vann!
- Spis rene matvarer da de inneholder masse mineraler og vitaminer
- Ha alltid en god fuktighetkrem i nærheten
- Massasje for å få opp blodsirkulasjonen
- Ikke overdriv rensen da dette kan gjøre ting værre
- Eat fruit and berries
- Skift putetrekk ofte, så slipper du å gni ansiktet i bakterier
- Trening og daglig mosjon

Enjoy!


  4 kommentarer på "My skincare routine"

Postet av: Nikkky
thanks for sharing :D
11.06.2012, 12:29
URL: http://nikkky.com
Postet av: Regine
Gode tips, den skrubben til clarins eg ganske god, men min favoritt er nok MD sin face&body scrub ;)

Ha ein flott mandag søta!
11.06.2012, 13:25
URL: http://regine.femelle.no
Postet av: tonje
Den skrubben der har jeg ikke prøvd, så kanskje jeg skal gjøre det! Er egentlig på jakt etter en ny, og det er jo alltid kjekt med nye produkt. Spesielt siden jeg ikke har funnet en favoritt enda :)
11.06.2012, 21:08
URL: http://www.tonjensin.wordpress.com
Postet av: Elise
tonje: Denne må du så absolutt prøve :-) Jeg hadde heller ikke funnet noen favoritt før denne. Den er superskånsom da den ikke har noen korn i seg. Men som sagt, produkter som passer meg trenger ikke nødvendigvis å passe deg. Men prøv deg frem :-)
12.06.2012, 19:47
URL: http://sukkertooy.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits