I feel so great!


En sliten, men fornøyd Elise (dryfit tee og drikkeflaske nike)

Jeg har max treningsglede fortiden! Så utrolig deilig å komme seg på trening og bare gjøre det man skal. Slite seg rett og slett ut. For meg er ikke trening bare en form for fysisk aktivitet hvor form og kropp gjør seg bedre, men en slags meditasjon der jeg bare konsentrerer meg om meg selv. Føler det er litt avslapping fra alt annet. Man stresser ned på en måte. I hele tre måneder har jeg spist dårlig mat og følt at trening ikke var noe for meg. Det har det jo alltid vært, så hvorfor fikk jeg blackout i hele tre måneder? Jeg gikk visst lei av en grunn. Trodde aldri jeg ville starte på i gjen - tre måneder er lenge uten trening! Men nå er jeg tilbake i gjen og det med en større motivasjon, mer glede og jeg får mye mer ut av treningen. Hvor herlig er ikke det? Treningen har blitt en del av hverdagen i gjen og jeg føler ikke at jeg må, men at jeg har lyst. Elise har sett lyset blant knebøy og arnoldpress i gjen....

Skal faktisk på trening nå for å trene styrke. ELSKER programmet mitt over alt på jord. Skal prøve det ut i fire uker, så skal jeg lage et nytt et. Frem til nå ser jeg resultater og slik skal det fortsette. Lenge leve motivasjonen!  


  2 kommentarer på "I feel so great!"

Postet av: tonje
Send gjerne over litt motivasjon til meg også. Jeg trenger det!
15.08.2012, 21:49
URL: http://www.tonjensin.wordpress.com
Postet av: Luisa
Yey! Ingenting er bedre enn treningsglede, man får jo så mye igjen for det :D Stå på fine deg, du kan nå alle dine mål ;) Fortell litt om programmet ditt da, alltid gøy å høre om slikt!

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits