the new black
kjole tyrkisk marked / veske vintage / armbånd h&m

God morgen! Da har jeg endelig kommet meg tilbake til hverdagen. Deilig! Det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har rett og slett lagt bloggen til side. Nå skal dere høre; jeg kom nettopp hjem fra syden på onsdag og var rett og slett klar for å slappe av. Men neeeeei da. Min kjære venninde skulle føde på torsdag, så da måtte jeg selvfølgelig være med på den. Ja, jeg var med fra første stund til siste. Vakkert! Så det har vært hektisk hos meg. Har ikke hatt tid til å slappe av. Men nå er det på tide å tenke på bloggen igjen. Kjøpte denne kjolen da jeg var på ferie nå nettopp. Hva synes dere? Den er altfor fin for vanlige fester, derfor har jeg planer om å bruke den i jula. Angrer meg grønt på at jeg ikke skaffet meg den i andre farger også .. den er så nydelig!  Har planer om å komme med et outfitbilde litt senere i dag. Først skal jeg drikke litervis med te, lage meg en god frokost og rydde vekk alt rot og skrot som ligger i veien. Håper dere vil fortsette å følge meg! Dere er grunnen til at jeg i det heletatt gidder. Tusen takk for mange fine tilbakemeldinger, men selvfølgelig er det lov å gi meg tips til å forbedre meg. Dette er en moteblogg MEN jeg er også veldig interessert i trening og kroppspleie - derfor blir det litt av den slags også. 

Snakkes senere i dag!  Muah!


  3 kommentarer på "the new black"

Postet av: tonje
Åh så fint antrekk! :) Og kjolen var virkelig nydelig. Velkommen tilbake til hverdagen forresten - og guri så spennende med fødsel. Håper alt står bra til både med mor og unge :)
25.09.2012, 20:55
URL: http://www.tonjensin.wordpress.com
Postet av: Regine
Åååååå, den var Nydelig!! Du var heilt stunning i den, og så fin fargeklatt med den veska - i looove it! Gleder meg til fleire antrekk, du er så fresh! :)

Eg syns det er gøy med ei blanding av mote, trening og slikt :))
25.09.2012, 21:12
URL: http://regine.femelle.no/
Postet av: Monica
Wow, nydeleg!
25.09.2012, 21:30
URL: http://flamoni.com/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits