slipp løs dyret i deg!
Mine før-trenings rutiner + nye styrkehansker.

Hello you! Det er fredag og jeg har nettopp gått av vakta på jobb. Nå står trening for tur og jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har trent noen form for styrke siden før jeg dro til syden (!!!!!!!!!!!!!). Jeg er skuffa over meg selv for å ikke ha opprettholdt den styrken og treningsgleden jeg hadde for noen uker siden. Det har vært vanskelig å kobinere oppussing, sunn mat og fysisk aktivitet - så derfor har jeg prioritert maling og fete burgere i stedet. Veldig bra kombinasjon..! Fornuften min sier det motsatte, så jeg får velge sunnere veier nå fremover. Kommer til å føle meg så mye bedre! Har planer om å gjennomføre hele 6 treningsøkter i uken. For noen vil dette høres mye ut, men jeg må starte slik. Skal selvfølgelig kombinere styrketrening og kondisjon - men med fokus på styrken. Jeg vil tilbake til ''før sommeren'', da jeg løftet heavy vekter. Åhh.. gleder meg til jeg kommer dit! Problemet nå er at jeg må starte på bunn, derfor er det viktig å finne riktig kg / hastighet. 
Tenkte jeg skulle bruke dagen på å sette opp et treningsopplegg for meg fremmover og prøve ut nye øvelser. Blir gøy, men samtidig veldig hardt. Grugleder meg..

Ellers vil jeg si som jeg har sagt hundre ganger før: DRIKK FRES! Disse brustablettene er dine beste venner før og under treningen. Avhengig så det holder! 0 sukker / 0 kcal (kun koffein). Fåes på Tech Nutrition i Trondheim og XXL. Slipp løs dyret i deg!


  1 kommentarer på "slipp løs dyret i deg!"

Postet av: Sandra
Sånne tabletter skal jeg prøve!
13.10.2012, 21:01
URL: http://www.sandragundersen.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits