random talk


Heihei! Nå er det jammen meg kaldt ute. På meg lue og skjerf! Er snart ferdig med skjerfet mitt og gleder meg masse til å bruke det. Morro å bære noe man har laget selv..mihi! Skal selvfølgelig vise dere når jeg er ferdig. Har litt problemer med å finne ut hvor langt det skal være så derfor står det litt på ''vent''. Ellers har kjæresten og jeg kommet kjempelangt med oppussingen. Herlig å se at vi har kommet så langt som vi har gjort. Jeg maler, han skrur gipsplater. Grunnen til at jeg ikke har vist noen bilder av walk-in-closeten er fordi den er sistepri grunnet at vi har så mye annet å syssle med der inne. Men det blir - og jeg kan nesten ikke vente.

Sitter her med en jordbærshake og er klar for kardiotrening. Elsker slike dager. Har planer om å traske meg opp til treningssenteret slik at jeg får litt forbrenning der også. Dessuten er det deilig med litt frisk luft. I morgen skal jeg trene overkropp (det kjedligste jeg vet om!). You name it; skråbenk, arnold, fronthev, sidehev, nedtrekk, bred roing, triceps, biceps, stående roing osv. Mye mer spennende å trene føtter - der får jeg virkelig satt meg selv på prøve. Gledes! 

 
Så over til en annen ting; vi har bestemt oss for å feire jul i selveste Belgia i år. Så koslig! Det er ikke noe snø der, men for meg går det for det samme. Vi skal kjøre denne gang og jeg gleder meg som en unge. Alltid koslig med slike turer. Vi skal kjøre 200mil, men vi har gjort det så mange ganger nå at vi tar det på strak hånd. Vi kjører ned den 17.desember og blir til midt i romjula. Herlig å ha noe å glede seg til. Skal bli spennende å feire jul med kjæresten for første gang, vi har jo tross alt vært sammen i 3,5 år. Gledes!!

Da blir det trening på skrotten her. Ha en fin dag allesammen. Vi snakkes!!


  2 kommentarer på "random talk"

Postet av: Luisa
Oi så spennende, både med oppussing og jul i Belgia! Det er kos å feire jul sammen :)
Postet av: Regine
SÅ kjekt at dåke har fått gjort masse ,gleder meg til og se bilder fra oppussinga!! og så gøy og feire jul i Belgia då, det høres flott ut. Det er fantastisk og feire jul med sin kjære, eg skal gjøre det tredje året i år, its the best. Samme kor eg er, bare eg e med han <3 vi skal være hos mamma på landet ;)

Så flink du e og trene, respect!!
08.11.2012, 17:37
URL: http://regine.femelle.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits