perfect morningDette er hva jeg kaller en perfekt morgen. Costume, pukkate og åpning av nye pakker som har kommet. Det som om det er julaften. Jeg kan kose meg i flere timer sånn som jeg gjør nå - bare sitte å bla, drikke te og nyte stillheten. Jeg skal ikke på jobb før tolv så tenkte å ta en rask økt på overkroppen før den tid. Kunne ha drukket ti liter av denne pukka te'en, den er jo så good! Kjærlighetste'en er krydret og smaker helt fantastisk. Bruker alltid å slenge med en kanelstang sånn at det blir litt søtt også. Deilig! 


I bladet befant det seg et par nydelige retrobriller fra net-a-porter. Lilla er så utrolig fresht nå på vinteren. Hadde egentlig ikke tenkt over at jeg hadde en kopi på postkontoret. Men sannelig hadde jeg det..


Er de ikke sukkersøte? Mine er i champagnepink og skulle gjerne ha hatt de i dus lilla også. Jeg klikket hjem disse fra ebay for drøyt en måned siden. Endelig er de her og er klar for å brukes. Tror jeg betalte rundt 100NOK for disse, så må si jeg gjorde et litte kupp der..

Nå er det snart trening på denne skrotten. Jeg får ta meg sammen i uka her å komme med litt bedre blogging. Jeg må desverre gå med malebukser også, men skal prøve å få plottet inn noen outfits. Bye so long!


  2 kommentarer på "perfect morning"

Postet av: Luisa
Deilig, det var faktisk ca slik min morgen var i går :)
Postet av: Lena
Så utrolig fine briller!
19.11.2012, 14:26
URL: http://www.lenasmestad.com

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits