happy b-dayWoopwoop! I dag har jeg blitt litt gamlere, men kan ikke si at jeg føler meg eldre. Mer mot å føle seg yngre faktisk. Så grattis til meg! Jeg har vært mye borte fra bloggen grunnet private saker, men jeg er snart tilbake igjen. Jeg har ikke hatt på meg jeans siden begynnelsen av desember! Jeg har ikke engang giddet å pynte meg. Alt er rett og slett nedstøvet. Dro på en liten shoppingrunde i dag, men kom hjem med ingenting.... begynner jeg å miste grepet? Uansett; forkjølelse, mye reising, hodepine, mas etc etc har gjort at jeg tok en laang juleferie. Det var først i dag at jeg tok meg sammen. Med sunn middag og trening har jeg fått mer energi og det håper jeg fortsetter. Dette er jo en moteblogg og jeg har ca. titusen plagg som skal vises og kritiseres. Men om man ikke har den energien, så hjelper det lite. Men som sagt har jeg fått den tilbake og gleder meg til å starte året med et bedre bloggår. 

Min kjære og jeg er snart ferdig med prosjekt HUS og jeg må si det har vært både motiverende og umotiverende. Vi har liksom gjort ALT med et hundre år gammelt hus, dvs å gå helt ned til bærebjelkene (som selvfølgelig måtte fikses på). Oh my f... god! Man vet virkelig ikke hva man går til, det er mye jobb. Men det ser ut til at det er verdt strevet. Jeg har bestemt meg for å ikke vise dere hvordan vi har gjort det osv FØR det faktisk er ferdig. Skal selvfølgelig vise dere garderoberommet og hvordan jeg har ''designet'' det, men det er ikke førsteprioritet akkuratt nå. Kan ikke vente med å henge opp det første plagget.. sukk. Vi har planer om å få flyttet inn til våren! 

Fra og med i morgen er jeg tilbake igjen, så ikke forlat meg. Dere skal vite at jeg setter pris på dere alle, uansett om dere er enige i ting eller ikke. All kritikk er bra kritikk! 
Nå er det natta her! Puss på er!  


  1 kommentarer på "happy b-day"

Postet av: Luisa Fernanda del Mar
Hurra for deg søta! Gleder meg masse til å se det ferdig huset og til å følge deg videre her ;)

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits