love that pinkDette er så ... fint. Jeg har ikke ord. Holy shh..
Jeg måtte få med meg noen bilder av de fine trærne som hadde blomstret for fult i Waterloo. Såå nydelig. Skulle ønske jeg kunne hatt et slikt tre i hagen. Fargene er så freshe at man nesten skulle tro det var sommer for fult. Vi hadde ca. 30 varmegrader på det meste da vi var der - noe som var dødsdeilig. Det var nesten litt sykt å kjøre denne gangen fordi vi fikk se så brå overganger fra landene. Da vi kom tilbake til Norge igjen - var det bare grått, brunt og slitent. Vi gikk altså fra grønt gress med blomster til et skittent landejorde. Jaja, vi får håpe vi får sommer i år ihvertfall. Kan ikke skryte så mye av fjoråret..

Vi har hatt mye fri fra husarbeid og husoppussing, men nå begynner alt å forme seg. Deilig! Det vil si at det er like før vi flytter inn i vårt eget rede. Som vi har bygget opp fra skratsj. Åh, klarer nesten ikke å vente. Gleder meg til å få alt ferdig å vise dere hvordan jeg har innredet rommene, stuen, kjøkkenet...gangen! Klarer nesten ikke å tro det - men restaurere et helt hus er ikke bare bare. Verdt slitet og energien. Nå skal vi INN .... jippi! 

Ellers skal jeg bruke dagen i dag på å rydde og vaske, kjøpe blomster, vaske bil og pakke litt (sånn at det er gjort). Må selvfølgelig få snappet inn en brystøkt også. Så vil jeg selvfølgelig ønske dere alle en fin mandag! 


  2 kommentarer på "love that pink"

Postet av: Sandra
Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet av huset!
10.05.2013, 10:53
URL: http://www.sandragundersen.com
Postet av: Luisa Fernanda del Mar
Så vakre bilder! Så gøy med hus, kan du ikke vise oss? Begynner snart selv på oppussing av drømmehuset, kan nesten ikke vente :)

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits