fine sommerføtter


Nå som sommeren har kommet, så er det alltid fresht med fine føtter. Synes jeg da. Jeg vil ikke se slitne føtter i sommerlette sandaler! Derfor vil jeg dele et ''hjemme'' tips til dere. Dette er noe jeg gjør flere ganger i månenden, ikke bare for å få freshe tær - men samtidig for å gi føttene litt spabehandlig. 

Fotbad:  
Jeg elsker fotbad. Det er noe av det herligste man kan gjøre for slitne føtter etter en lang joggetur. Føttene roper ''yum'', tro meg! Jeg bruker varmt vann i bøtta fordi det gir en avslappende følelse. Man kan sikkert også bruke kaldt vann, men jeg foretrekker at det ryker litt. Jeg har kun to ingredienser i fotbadet og kan ikke si annet enn at det funker som hakka møkk; føttene blir silkeglatte! I vannet blander jeg favoritt oiljen fra Yves Rocher (Oriental showeroil with aragan oil). Dette er en ren, økologisk dusjolje som lukter himmelsk. Det kan ikke beskrives, den må rett og slett prøves. Gir en myk og bløt hud etter dusj, en sikker vinner! Denne skummer lett i bøtta og gjør at føttene blir myke og glatte. Dusjoljen finner dere her. I tillegg til denne oljen tilsetter jeg en god del kaldpresset olivenolje. Denne deler seg i vannet, men så fort føttene kommer i kontakt med vannet, så vil oljen smøre seg innpå. Olivenolje gir også en frisk duft som frisker opp hele ''behandlingen''. 

Jeg velger alltid økologiske produkter og her har jeg funnet min favoritt i dusjen! 

Jeg har prøvd ut flere slike fotbad og jeg kom frem til at dette var det beste (for mine føtter!). Men selvfølgelig kan man prøve seg frem med forskjellige typer oljer, men ikke glem olivenoljen! Den gjør virkelig susen - og det koster ikke skjorta for en flaske heller. Føttene dine vil rope etter en slik behandling etter at man har gjort det et par ganger. Ta vare på føttene, i hvertfall hvis de blir utsatt for høye hæler, løping og den slags. De er bærebjelkene våre .... kos deg! 


  1 kommentarer på "fine sommerføtter"

Postet av: Regine
Åh, elsker fotbad - ikkje prøvd denne. Takk for tips ;)
13.06.2013, 17:29
URL: http://regine.femelle.no/

Legg igjen en kommentar

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Designet er laget av CAROLINE MARIA


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

hits