do they scream Lennon?New sunnies from ebay. Mirror shades. Awesome!

22.01.2013Maison Martin Margiela .... !

shoes

joyeux nöelVille bare stikke innom for å ønske alle flotte leserne mine en riktig god jul!!
Her er det faktisk 13varmegrader og sol. Har ikke heelt fått den julestemningen, men den kommer vel etterhvert. Skal også vise dere julestasen litt senere i kveld.
Kos dere så lenge! Kiss. 

the winner takes it all


Da er Aussie konkurransen avsluttet. Vinnerne er Ida Lindholm og Hilde Moholt. Gratulerer!!!!
Dere får tilsent en Aussie pakke med herlige produkter :-)
 

5 days left

 
Heeeeei! Ikke tro at jeg har dødd eller noe - jeg har bare hatt så sinnsykt mye å gjør før vi reiser på lørdag. Jeg og kjæresten skal feire julen i Belgia i år, så det er noe jeg gleder meg masse til. Men likevell blir det et vakkert kaos: julegaver leveres, julevasken, bil må fikses, klær på rens osv osv. Jul èn gang i året, så dette er nesten verdt det. Når jeg ikke blogger bedriver jeg tiden min på mange diy's. Jeg blir nesten litt oppgitt over meg selv ... typisk meg å starte med en ting, deretter starte med noe annet før jeg i det heletatt er ferdig med den første. Så for å bli ferdig med alt må man bruke tiden godt. 

(Bildet er tatt i Antwerpen for ett år siden)

Vi bestemte oss for å kjøre denne gangen - det blir koselig! Vi starter tidlig lørdagsmorgen og er fremme sent søndagkveld. Vi kommer til å sjekke inn på et hotell i sør-sverige og der kommer jeg til å legge ut et innlegg om hvordan turen så langt har gått. Til da må jeg pakke og gjøre meg klar til tur. Kommer innlegg før vi reiser! Snakkes!

dagens


vest diy / genser veromoda / jenas pimkie / boots b.room / sunnies ebay / veske h&m / skjerf h&m

Yo! Nettopp kommet hjem fra boligmessa med kjæresten og jeg er helt ferdig. Denne lørdagen blir fylt med hodepine og omganssyken. Kjempespennende! Jeg får tenne litt lys og drikke mye te - så blir jeg nok frisk som en fisk. Håper DERE får en fin lørdag, da! Bye.

details 170712


sjal lindex / mobilveske nova / smykke marked

Hi babes! Stikker bare innom for å vise dere noen av detaljene mine i dag. Nå skal jeg rett til køys. Toodlidu!

60' stylescarf used as headband.
vintage 
(sunnies h&m)

Jeg har blitt helt hekta på 60-tallets hårbånd. Det er så fint! Classy, men samtidig rocka. Ofte jeg får en liten biker-feeling hvis jeg bruker skinnjakke til. Har sikret meg flere forskjellige sjal som skal brukes. Let på second hand butikker, der finner man en hel drøss - til en ok pris. Love;-*

3 favos


1. DIY / 2. Cubus / 3. Bikbok

Her er mine tre favoritter fortiden. Nr. 2 og 3 er typisk Bjørg-inspirert og jeg digger at stenene er satt på gamle ''patroner''. Skulle ønske jeg hadde et fra Bjørg også, men jeg prioriterer ikke smykker i noen stor grad. Smykkene ligger på ca. 1000NOK og opp, noe pengboka mi setter en stopper for. Da er det fint at andre lager disse fine smykkene (selv om de ikke blir helt like). Jeg har bare to patronsmykker foreløbig, men håper jeg finner flere - kanskje i andre farger. 
Nr. 1 har jeg laget selv (ikke at det var noen stor DIY, men!). Har fått dilla på verktøysmykker, som blant annet med skruer osv. Enkelt og billig å lage. Vurderer sterkt å kjøpe meg lakkbokser for så å lakkere disse skruene i forskjellige farger. Nice? Oh yes. Easy? Oh yes!

Til noe annet: jeg har endelig fått kamerastativ i posten! Tar det med på tur - slik at jeg får testa det i finværet. Skal bli godt å komme ordentlig tilbake med bloggen igjen. Ellers så får dere kose dere masse i dag! Cya!

Rainbow coloursRainbow hotpanties / Primark


Hello you!
Drar på en liten bilferie nå på fredag. Min kjære og jeg skal til Belgia for å besøke noen der. Gleder meg! Blir bare en liten uke, men det er verdt å komme seg litt unna alt stress her hjemme. Det er også en av grunnene til dårlig blogging. I en HEL uke skal jeg få ha på meg sommerklær uten at jeg må bytte om til malebukse. Can't wait! Skal kjøpe inn en hel masse lesestoff til turen, så kanskje jeg får meg meg siste skrik innen fashionworld også, he he..! 
I morgen skal jeg på jobb - og deretter nyte sola og trene (om været tillater det). Og hvis jeg ikke må på med malebuksa, så er det på med noe finere. Innlegg kommer! 

? Jeg har store problemer med å laste opp bilder. Skal prøve å få til et innlegg senere i dag. Blogg.no........ WORK WITH ME! 

London baby!Da er jeg på flyet på vei til Britania. Snakkes om fem dager! 
Salut! 

God helg!Innlegg kommer i morgen! Ha en fin fredag! Muah!

Louis Vuitton's fashion dolls


Fashion dolls have been a central inspiration for Fabrizio Viti, Louis Vuitton's shoe style director. They stimulate his imagination just as art, photography and old movies. He has been collecting dolls since he was three years old and as a result, today he has a collection with around 500 pieces. 

I got error


Jeg får ikke lastet opp noen bilder. Skal prøve senere. Kisses!

Nytt designEr det noen der ute som vil hjelpe meg med å lage et nytt design på bloggen? Anyone? 

Send mail til elisetorrset@hotmail.com ;)

Festklar!

Da er festsessongen endelig i gang der julebord og julefester står for tur. Det skal glitre i år, fra topp til tå - og jeg tenkte å gi dere noen av mine tips for denne sessongen. Håper dere liker innlegget! 

1. Honey Bronze fra The Body Shop
Must nr. 1! Denne flaska gjør virkelig jobben for en fin glød i huden. Jeg bruker som regel å smøre meg inn i selvbruningskrem/skum, slik at jeg får en jevn og fin brunfarve. Før festen, smører jeg inn skuldre, armer og kanskje litt på ryggen (spørs litt hvilket plagg man skal bruke) med denne fantastiske oljen. Og her trenger man bare en liten dæsj. Utrolig fin til fest. Kommer til å bruke denne mye nå fremmover. Kommer på rundt 230,- og den varer lenge.


Et alternativ kan være denne som også er fra The Body Shop. Denne er fast og brukes som en ''stick'' hvor man kan påføre enkelt på legger og skuldre. Gir mye farve og glød! Jeg kjøpte den i desember i fjor, men jeg tror jeg skal ha sett den i butikk. Den er drøy i bruk og holder lenge. Husker ikke pris.

2. Øyeskygge/pigment fra Mac
La øynene glittre! Slike glitterskygger finnes i løs form og fast form. Jeg foretrekker den løse formen, slik at skyggen kan brukes på flere områder, f.eks skuldre om man ønsker det. Dessuten er det lett å bruke skyggen med vann slik at den blir mer fast og metallisk. En slik krukke koster rundt 200,- og den holder i flere år! Jeg kjøpte min første for over 2 år siden og den ser nesten ubrukt ut. JA, det er dyrt - men den holder i massevis. Mac har utrolig mye fine farver å velge mellom, check it out! 

3. Neglelakk fra Barry M (Coverbrands)
Metalliske farver er hot uansett hvordan man snur og vender på det. Preg neglene med metalliske eller glitrende lakk i år. Depend og Makeup Store har mye å velge mellom når det kommer til metalliske farver og jeg har allerede sikret meg en fantastisk gull-lakk. Og sier heller ikke nei takk til denne sølv-lakken fra Barry M til rundt hundrelappen. Prikken over i-en.
4. Lipgloss fra Gosh
Dette må være den perfekte glossen for denne festsessongen. Jeg fikk denne i julegave i fjor og er blitt helt avhengig. Den er laget slik at man skal kunne påføre i mørket. Hvor genialt er ikke det? Min er klar med glitter, men kunne tenkt meg den i bronzefarve også. Perfekt til fest - og kanskje en perfekt julegave? Den koster ikke skjorta heller, ligger på rundt 100,-.

Ballerina with feathersHow cute isn't this? 

Jeg har blitt invitert på en halloweenfest med gode venner på lørdag. Jeg har lenge spekulert på hvilket kostyme jeg skulle ha, men så det ble et sukkersøtt ballerina-antrekk som består av 2stk boa (føes kjøpt på de fleste kostymebutikker) som er festet med sikkerhetsnåler på et tubeskjørt, body fra lindex som jeg har pyntet litt på og sko fra nelly (skoene er ikke akkuratt ballerinasko, men jeg hadde ikke noe annet). Jeg har ikke bestemt meg for tilbehør enda, men jeg tenker å feste sløyfer på fremsiden av skoene. Håret skal settes opp som en ball. Enkelt antrekk for kveldens utkledningsbegivenheter som er tatt rett i fra klesskapet! Gleder meg til å feire med en herlig jentegjeng. Bilder fra kvelden kommer selvfølgelig på søndag! 

Nya skor

Nelly

Skolykke av en annen verden! Jeg får aldri nok av sko, så disse herlighetene måtte jeg ha i skosamlingen min. Jeg valgte grå/brun og sølv. Jeg har lenge sett på de i sølv, men det tok sin tid før jeg bestilte de. Dessuten var de på salg, så jeg kunne ikke la sjangsen gå fra meg. Tror de vil bli smashing med et helt sort antrekk. De er jo som smykker på føttene. Skoene er så utrolig gode å gå i, så de brune vil bli brukt mye til hverdags. Begge skoene er 13,5 i hælen og 4,5 i platå - det er lykke for de som ikke er 172høy. Ser det er flere som ikke er fornøyd med skoene, men jeg må si jeg er kjempefornøyd. 

Nå blir det endelig trening (noe jeg har venta på i hele dag). Jeg skal ta noen økter med chins, brystpress, skulderpress og flies + kondisjon og mage. Tenkte jeg kanskje skulle lage en ''treningsdagbok'' som strekker seg over flere uker - slik at jeg kan se progresjonen min. Det gir motivasjon og en herlig følelse av at man faktisk får det til! Så må jeg understreke at styrketrening med løse vekter er det som funker best for meg. Man stabiliserer hele kroppen og man får en bedre balanse: my body loves it! Nå må jeg løpe!


Craving: skal/skal ikke?

Zara Woman

Gjeeeesp! Klokken er 0605 og jeg er våken og klar for dagen. Tenkte jeg skulle starte tidlig med gjøremålene i dag slik at jeg rekker over alt; lesing, rydding, middag og trening. Dessuten har jeg tenkt å lage en kjempegod middag i dag. For meg er det bortkastet å ligge lenge på en mandagsmorgen, selv om det kan være fristende til tider. Nå er jeg uansett våken, så det spiller ingen rolle. En god frokost og jeg er good to go! 

Over til skoene. Dette er den kuleste blandinsskoen jeg har sett i hele mitt liv: tassel, skinn, semsketskinn, ''slangeskinn''' og peeptoe. De må jo være perfekt? Har ikke helt bestemt meg, men jeg skal komme meg ned til Zara for å få prøvd de. Skal / skal ikke?

Sunday's wearing

Haha, viktig å finne en bakgrunn som matcher antrekket (en sennepsgul garasjeport)!!! 

shorts levis genser vintage skjerf, sokker og sko h&m veske mulberry jakke acne 

Hvordan står det til? Det er søndag og det betyr max avslapping og kos. Det betyr kakao, ullsokker, film og popkorn. Kvalitetstid dagen før en ny uke er et must for meg. Mandager er som regel mørke mørkeblå, og jeg hater tanken på at helga snart er slutt. Så søndager skal ikke kastes bort. I morgen har jeg bestemt meg for å sitte å studere leeenge + gjennomføre en hard kondisjonsøkt. Håper jeg får litt farge på mandagen min .... sukk!

Acnetjeiiiiii

God morgen! Jeg har nå ryddet hele klesskapet mitt og jeg tenkte jeg skulle vise dere min lille Acnesamling♥ Den er ikke så stor, men jeg forguder den! JA, jeg har brukt en del penger på plaggene, men jeg kan si at det har ikke vært noen impulskjøp. 

Acne jeans. Kjøpt på Urban Outfitters. 

Acne Hydra oversized bomber jacket. Kjøpt på Acnestudios i Antwerpen. 

Acne Domino jacket. Kjøpt via Acnestudios.com.

Acne Enca. Kjøpt på Acnestudios i Antwerpen.

Acne Beryl Black Patch cardigan. Kjøpt brukt via Finn.no.

Dette kaller jeg lykke i garderoben!  Nå skal jeg på date med kjæresten. Han har lovet å spandere, stakkars. Kos dere så lenge! 

21.oktober.2011


Sitter her i en herlig mørkegrønn strikk (vintage) med et sennepsgult skjerf (h&m) og nyyyter en kopp dampende lykke. Mmmm...

I dag er det innedag med lesing og selvpleie. Senere i kveld blir det en liten tur ut for noen vinglass med herlige venner. Gleder meg allerede til å finne frem mine 14,5 cm hæler fra ebay og den oversizede clutchen jeg viste dere for litt siden. Har ikke helt bestemt meg for tøyet enda, men disse to skal jeg definitivt bruke uansett. Jeg har allerede rukket å gjennomføre en fin (men slitsom)  treningsøkt. Å trene på morgenen er dobbelt så hardt som å trene på kvelden. Men godt er det! Viser dere antrekket senere i kveld 

Nå: pedagogikk! Hej!

Wanted

Jeg må ha en  jeansvest! En slik vest ... LEVIS! Har alltid syntes at vester er litt harry, men jeg klarer ikke å la vær å tenke på de. Stuck in my head. Jeg har en mørk jeg kjøpte på et vintagemarked (random merke) for en god stund siden, men jeg må ha en lys en. Herreguuuud. Det er like før jeg klikker. Lenge siden jeg har følt sånn trang til et plagg, som regel bruker det å gå over. Phuu,... en slik en skal henge i det nye klesskapet mitt innen jul. Gi meg tid, så skal jeg finne deg .......

Nå skal jeg spise foccacia og se litt SATC. Jeg har sett samleboksen + filmene 4 ganger nå, så må vel begynne på min 5. økt. Går aldri lei! 

Foxy


God kveld, sunshines! Hatt en fin tirsdag? Først vil jeg skryte av været vi hadde i Trondheim i dag. Tror dette må være den fineste høstdagen noensinne! Sol, varme og lette høstjakker. Deilig! Apropo jakker, på lørdag var jeg innom et loppemarked i byen. Fikk selvfølgelig øye på denne beige lille saken som hang på et stativ. Jeg har alltid ønsket meg en Fjällräven anorakk-jakke til hverdagslig bruk, og det var nettopp en slik jakke jeg fikk øye på. Tenkte egentlig ikke på hva den ville koste, for denne skulle jeg ha uansett. 

''Dette var da en fin jakke. Du har funnet den perfekte høstjakka, du''

''Jo, den er kjempelekker!''

''Ja, det må jeg si. Hmm.. hva skal vi ta for denne da?'' (damen spør de andre)
''Tja, vi må vel ta litt for denne da, den er jo så fiin!......Nei, det er da så mye salg her i Trondheim nå, du skal få den billig du, du skal få den for 10kr''

''.................. (henter frem en tier). TAKK!''


WHAT?! Tror ikke hun så at det var en Fjällräven-jakke. Det har enda ikke gått opp for meg at jeg betalte 10kr for den. Det kaller jeg INSANE. Årets kupp på bloggen, helt klart. Endelig en beige jakke! Hadde den på i dag, men glemte å ta antrekksbilder. Får bli en annen gang. 10kr da, dere .... 10 kr! Lykke!

Outfit

tee zara shorts levis cardigan acne boots bianco clutch smoking hot by anawho (gina) ring glitter

Åh, er ikke denne clutchen bare PERFEKT? Jeg er i ekstase!

Klokken er 1720 og jeg sitter her å titter på Fagmag og guttene på tvnorge. Jeg bøyer meg i støvet for slike personer som drar den helt ut. Fantastic! Må si guttene var festlige på lanseringsfester for Streetstyle også, så disse er det futt i. Hehe..
Nå står middag og trening på menyen. I dag er det 4X4 intervallstrening og ''trappetrening''. Deilig med èn dag med kun løping. Da er det bare å kaste inn noen FRES fra Tech Nutriton
, så kan treningsøkten bare begynne! Yeah

Pakke i posten

Hej alla i hop! 

Tenkte jeg skulle komme med en anbefaling for dere som ikke får i dere nok proteiner. Jeg skal ikke gå inn på hva proteiner er osv, dere vet sannsynlig nok hva det er og hvor man finner det. Det kan være vanskelig å få i seg nok om dagen. Jeg velger som regel kjøtt og grønnsaker (og nøtter) med høyt proteininnhold. Hvorfor? For det første så er proteiner mettende og for det andre så trener jeg mye styrke, og for at muskele ikke skal forsvinne, så må en dose proteiner være et must i kostholdet. Dette er selvfølgelig opp til hver enkelt. Jeg er mer for at fettet skal falle av før musklene .... derfor proteiner! 


Whey Cooler proteindrikk dumpet i postkassen for noen dager siden. Dette er vareprøver på drikkene, lemon icetea og cran rasberry coctail. Whey Cooler er myseprotein-leskedrikk uten fett og karbohydrater. Dette er ikke en shake som kan brukes som et måltid, men en drikk man kan ta sammen med mat eller alene. En proteindrikk som ikke på noen måte er usunn! (kanskje ikke så bra å drikke for mye av den, men et glass om dagen skader vel ikke). Drikken kan sammenlignes med saft, bare at den ikke inneholder sukker. Jeg bestilte vareprøvene for ca. 2 måneder siden (!!) og de kom først nå. Jeg klarte ikke å vente på disse prøvene, så jeg kjøpte en boks med lemon ice tea. Er strålende fornøyd med produktet. Den er ikke så god som en vanlig sukker-iste, men den duger i massevis. Hører flere er fornøyde! Perfekt for de som trener - proteiner er viktig! Produktet kjøpes her.

Jeg vil selvfølgelig ikke anbefale å (kun) gå etter pulverprotein, men det er et alternativ hvis man ikke har så mye annet tilgjengelig i hverdagen. Rene proteinkilder er alltid best, men jeg sverger på at det finnes produkter der ute som hjelper de fleste med å nå målene sine. Dette finnes det levende beviser på. 

Nå skal jeg nyte en rasberry coctail mens jeg leser Streetstyle. Mmmmm!

Sneak peek på dagens antrekk

jeansskjorte gina strikk cubus smykke bikbok ring marked lakk dipend

Da nærmer det seg helg, jenter!
Og jeg har vært en elendig blogger den siste uka. Skal prøve å bli bedre (har faktisk tenkt å legge ut et treningsinnlegg i morgen...stay tuned!)

I kveld skal jeg innom nylanseringen av Whitnet Port kolleksjonen for Bikbok. Blir vel et samme event som når Jenny Skavlan's kolleksjon kom i butikk. Må si jeg er kjempeskuffet over hele sortimentet, alt ble bare så .... bikbok-ish! Ikke at jeg har noe i mot butikken, jeg handler jo der selv i blandt - men jeg forventet mer av henne som person, litt mer design, litt mer spesialitet. Får ikke denne wow-opplevelsen av kolleksjonen selv om den er veldig minimalistisk. Hmm..

Nå må jeg gjøre unna litt husarbeid, legger kanskje ut et bedre innlegg i kveld. Sukk!

Tirsdag

jakke acne jeans lee tank h&m veske urban outfitters 

Brrrrr. Det blåser og regner i ett sett her i Trondheim. Jeg brukte kvelden i går på å rake løvet i hagen, og i dag er plenen dekt med blader .. igjen! Det er hardt arbeid, men fint å røre seg litt utenom treningene også. Må vel ta en runde igjen når det ikke er igjen noe på trærne. 

Godt jeg har kjøpt inn gode ullgensere. Har glemt å vise dere halvparten. Sånn er det når det går litt fort i svingene. Ullgensere er et must, ihvertfall til meg. De er gode og varme og kan lett brukes med en tynnere jakke. Dessuten bugner det ullgensere i butikkene, så det er verdt å invistere i noen til vinteren. Sov godt!

New in

Vintage

Gammel, men lite slitt! Dette er min 2. ryggsekk i år, men jeg har lenge hatt lyst på en svart skinnsekk med reimer. Og jeg falt for detaljene med en gang, denne måtte jeg ha i høstgarderoben. Slike ryggsekker er ikke bare fine, men de er geniale også! Gleder meg allerede til å bruke den til hverdags. Tror den blir perfekt til et casual minimalistiskt antrekk. Og svart går jo til ALT. 

Favorittgenser

strikk h&m smykke vintage jeans h&m veske vintage boots bianco

Enkelt og greit outfit! Og jeg elsker denne mohairgenseren. Den er så dunete og god. Virkelig et must i høst.
I kveld skal jeg ut på livet igjen, gleder meg! Det er faktisk 15 grader ut, sykt herlig. 

Ha en riktig god lørdagskveld tjeier! 

Outfit


It's friday, and I'm in love! GOD HELG!

Dreamdress

nastygal.com

Casual monday

strikk monki smykke laget selv

Blåmandag! Jeg har ikke gjort annet enn å sett tv. Nå blir det heldigvis trening, så får jeg noe ut av dagen. Huh! Må bare beklage kvaliteten på bildene jeg legger ut. Programmet fungerer ikke helt som det skal, men skal prøve å laste det ned på nytt. Så hold ut med meg! 

Jeg vil informere om at jeg har opprettet en salgsblogg!
Sjekk den ut HER

''Jättesnygga byxor!''


Da var helgen over, dere. Lørdagskvelden var perfekt! Hadde helt glemt hvor gøy det var å dra ut. Måtte ha vært en måned siden sist minst. Det var virkelig en morsom kveld. Alltid gøy å feire bursdager! 

Haha, må si jeg følte meg til utilpass i antrekket mitt. Ikke det at jeg bryr meg så mye om hva folk mener om hva jeg går i osv, men jeg var faktisk litt småredd for å få slengt unødvendige kommentarer. Men det gikk heldigvis bra. Fikk mange fine kommentarer fra kjente og ukjente. Kjempekoslig! Tusen takk for fine kommentarer! 

Discotjei


tights by marlene birger tank bikbok bluse gina pumps belgia belte vintage clutch vintage

Kjempedårlig kvalitet på bildet. Jeg har ikke tid til å få det bedre nå, må løpe! Kommer kanskje flere bilder i morgen. Håper dere får en kjempefin lørdagskveld. 

Festklar!

Miss Dior Cheriè / Oriflame Pure Mask / French macarones / Chanel 507 / Cocoo.se Stone Ring

Hej hej hallå! I kveld blir det bursdagsfeiring hos en venninde! Jeg har ikke vært ut på lenge, så dette må bli en bra kveld! Funderer på antrekk, men har virkelig ikke peiling. Har så sinnsykt mye nytt, så noe må jeg vel finne. Kanskje blir det en heldekkende paljettkjole fra Nastygal? Eller Marlene Birger-tighsten? Tenkte jeg skulle clean out my closet i dag, så kanskje finner jeg noe jeg ikke visste at jeg hadde. Spennende! 

Antrekk kommer senere i kveld! 

Studs


Åh, elsk på Friis skoene mine! Disse fikk jeg i bursdagsgave i fjor av kjæresten min. Gjett om jeg jublet! Jeg har ikke brukt de så mye grunnet at jeg er litt redd for å ødelegge dem. Hælen er kjempetynn og de er lite stødige på foten. Hele 15cm hæl! De er ekte skinn og jeg er livredd for å ripe de opp eller noe. Jeg er ekspert på å ripe opp sko på fest. Så.. når skal jeg bruke de? Jeg har brukt de på bursdager og eventer, men ellers har de bare stått i skohyllen og støvet ned. Synd vi har så mye brostein i Trondheim, noe av grunne for at jeg ikke har brukt de til daglig. De er jo ultimate! Kanskje jeg får brukt de før vinteren kommer ... håper jeg ihvertfall!

Nå har jeg kastet innpå mye redbull og godis. Synd man får ufattelig dårlig samvittighet etterpå. Blæ. I morgen blir det hjemmespa, baking og bursdagsfeiring. Kanskje får jeg presset inn en treningsøkt også. Snakkes!

Deconstructed Tribal Top


Goooooood moooooorning! Jeg sto faktisk opp 0600 i dag. Og det har jeg gjort hele denne uka. Jeg er så flink! Har brukt morningen på å rydde, lage frokost, slappe av, fikse skolesakene, sett tv osv - herlig å ha god ti! Dette er vel en vanesak. Jeg er et A-menneske: klarer ikke å sove lenge... halve dagen blir jo borte. Har mye å sette fingrene i, så greit å starte dagen tidlig. 

Fin genser? Er egentlig ingen rosa-jente, men denne genseren var så sinnsykt styggkul at jeg kunne ikke gå fra den. Tror det er navajomønsteret som fikk meg til å like den. Litt barnslig, kanskje? Alt ellers går jo i svart, brunt, grått, hvitt og beige. Og siden jeg ikke har noen spesifikk stil, så tror jeg denne vil passe perfekt. Kanskje til shorts? *tenke tenke*. Vi får se hvordan den funker når den kommer. Du finner den her

Nå skal jeg spise en herlig frokost før jeg bøyer meg over bøkene. God fredag!Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits