joie de vivreNydelig genser fra Lindex ...

late cravingsLate cravings! Klokken har nå passert tolv og her sitter jeg og sjekker ut ''siste nytt'' på godbit-fronten. Denne praktfulle ringen kan man nå få kjøpt på h&m. I die. Det er slike ting jeg brenner for og som jeg bare må ha. Kan gå å tenke på den tingen helt til jeg får tak i den. Noen ganger streifer det meg at jeg faktisk har et problem. Hvem klarer å la slike fine ting gå forbi? Ikke jeg. Smashing ring med utrolige farger. Den må jo bare bli min den. Sitter her å vurderer om jeg skal kjøpe den over nett. De har 10% avslag + fri frakt kun til og med 3. mars! Det gjelder altså alt på nettsiden ... 

Jeg skulle ha vært i seng for en time siden, men sånn ble det altså ikke. Skal opp tidlig i morgen for å gjøre unna litt husarbeid samt dra på trening. Har planer om å starte dagen med en god frokost i seks-tiden, derfor blir det natta nå. God natt tjeier! 

i die
Alexis Degard dress / Acne


Jepp, bokstavelig talt. Acne har gjort det igjen. Er det overhode mulig?! Denne kjolen er bare ..nydelig. Jeg har ikke ord. Dipdye, blått og hvitt, lett stoff og fint sydd. Jeg elsker Acne, men vil på ingen måte si at jeg forguder alt. Men denne ble flyttet øverst på ønskelisten. Perfekt til sommeren! 

wish#1Grey print funnel neck lightweight coat (her)

Denne MÅ inn i garderoben min. Den er fra River Island og er satt ned i pris på nettbutikk, men håper for all del jeg finner deg på selve butikken. Elsker detaljene på den og den ville blitt kjempefin til skinnplagg. Så stor craving har jeg ikke hatt på lenge. Must-have! 

veste masculine

Puritan Coat from Weekday / 110Euro (ca. 1000NOK)

Det er når man blar gjennom Vogue at man virkelig får øynene opp for catwalkens gjengangere av materialer. Denne sessongen roper ULL ULL ULL og jeg må med hånda på hjerte si at jeg elsker at det er mye ULL og litt mindre PELS. Men selvfølgelig vil man aldri bli kvitt det helt. Uansett, ull er min favoritt i vinter - ja, en god blanding av ull, lær og andre sofistikerte materialer. Jeg har sett for meg flere forskjellige jakker og kåper, men kommer aldri til noen ende?! Jeg har bestemt meg for en maskulin kåpe i år - sexy it is! Denne fra Weekday falt i smak og jeg gleder meg til lønna på november. Denne er jo bare perfekt! Minner meg litt om 1945 da 2.verdenskrig herjet. Skjønner? Uansett, it's fashion baby!

monday cravings


Mondaaaaay craaaavings!

Åh, man får aldri nok av fine ting - og denne er absolutt en favoritt i høst. Man kan sitte på ebay i timesvis å finne slike earcuffer og de koster nesten ingenting! 
Har en liggende på postkontoret, men har ikke hentet den enda. Men skulle gjerne hatt en med et åpent kors også, den er så søt. Rett og slett perfekt når man har et oppsatt hår og kjører et classy eller casual outfit. Elsker det! Skal vise dere det jeg har bestilt når jeg har fått henta pakken min. Så spørs det om det kanskje blir flere av disse. 

Love, E.

j'aime la discothèque


J'aime t-shirt (her)

Det er ofte jeg kommer over plagg på nettbutikker som jeg bare MÅ HA der og da, men som jeg glemmer i ettertid om jeg ikke klikker hjem plagget med en gang. Men det er også ofte at jeg ikke får plaggene ut av den lille hjernen min. Denne herreskjorta er èn av mange plagg som er stuck i hodet mitt. Den minner meg litt om filmen ''fame'' og ser dødsdeilig ut. Jeg digger at det står på fransk - elsker det språket. Men så har det ikke blitt noen t-skjorte på meg, jeg har vel prioritert andre ting. Kanskje jeg lager en selv en dag? 

i wanna go to paris.. KUN for å spise makroner. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt det, men jeg elsker de små kakene. Åhhh. Heldigvis har vi fått makroner i Trondheim også, både fryste og ferske. Men ser for meg de små søte er mye bedre der hvor de opprinnelig er fra. Derfor må jeg til Paris en gang. Sukk. Neste gang jeg skal til Belgia (skal faktisk reise dit i oktober!), så skal jeg hamstre med meg mange forskjellige. Mums..! Der er de i hvertfall mye bedre enn de her i Norge, selv om det meste er import. Gleder meg! Synd dette er non-diett food, haha! Man må jo unne seg noen da..

GreenGod morgen!
Mens jeg venter på at eggene skal koke ferdig, har jeg sett litt på badetøyet som h&m har i år. Og jeg må si det er mye fint. Denne drakten er èn av plaggene jeg MÅ HA. Er ikke stor fan av badedrakter, men ser for meg denne med en høy levis. Perfect match! Jeg skal forresten reise til Belgia neste fredag, så håper drakten befinner seg på en av butikkene der. Dessuten skal det blir godt med en liten ferie igjen. Selv om jeg gjorde fra meg shoppingen i London, så skal jeg selvfølgelig få tak i denne. 

Nå skal jeg på jobb, deretter blir det intervaller og slappe av med en venninde. 
Puss! 

Tassels


Acne Laurie Red SS12

Morning craving
ASOS MITCHELL Leather Flat Shoes With Spike Detail, HER

Jeg har ikke ord. Dette er ... for meg ... GULL! Fikk hakeslep med èn gang jeg fikk øye på de. Tøffe og søte på samme tid. Skulle ønske de kunne fått plass i skohyllen min, men jeg sparer til Londonturen. Men får likevel litt vondt i magen av å tenke på at de kan bli utsolgt - og at jeg angrer meg. De er så .. perfekte! Gaaash!

3 Cravings


1. Batikk dye t-shirt/dress. Waaaaaant!2. All mint   So fresh and ..minty!


Cool statement. My next DIY?

Ahh, jeg sitter her og drømmer over ting jeg vil (og skal..?) ha inn i garderoben min. Jeg får vondt i magen når jeg trasker i butikkene. Det er så mye fint! Når jeg og kjæresten får tid til å begynne med huset som han har kjøpt, så skal jeg vise dere hvordan walk-in closeten blir. Har så mange ideer. Og jeg skal gjøre alt for at drømmen min går i oppfyllelse. Det SKAL bli så fint. Gleder meg til å dele alt med dere. 

PEACE


Urban Outfitters - £ 16

Look what I found! Jeg klikket meg gjennom nettsiden og fant dette kule beltet! Jeg ser for meg dette med en pastellrosa sommerkjole eller en svart jones&jones kjole. Perfekt! Dette beltet kan gjøre så mye med et antrekk, det er nesten et must-have i mine øyne. Å kombinere dette med en søt sommerkjole blir helt riktig. Og jeg som har siklet etter Moschinobeltet i årevis, men det ble aldri noe på meg. De har U.O i Antwerpen (Belgia), men jeg vet ikke om jeg klarer å vente på å se det IRL. Det kløør i fingrene. Det er så..fint! 

Peace!

Pink love

yMQHKa on Make A Gif, Animated Gifs

Oh hello there! Denne neonrosa YSL sminkepungen falt jeg rett og slett pladask for. Supercute! Hvis jeg får tak i den skal jeg forvandle den om til en liten shoulderbag. Jeg kan huske denne fulgte med en YSL parfyme en gang i tiden. Jaja, vi får bare krysse fingrene da. Jeg skal vise dere den hvis jeg er heldig. So cute..

Wishlist 2011

Støvletter(med snøring!) herMoschino herSkinnvest her
Navnesmykke her

Featherskirt her


Statement her
MK her

The perfect knit

Chicy.se/Shop

Kabelstrikken er perfekt! Virkelig noe å sette på ønskelista i år. Oh, dear santa..

Box clutches1-4 HER / 5 HER

Hva synes dere om box clutchen? Jeg har ALDRI likt den noe særlig, men i år er den et must for meg. Har ikke skaffet meg noen enda, men kan med sikkerhet si at jeg har funnet noen jeg liker veldig godt. De er litt småharry, men veldig praktisk. Jeg vurderer en i gull eller svart, men klarer ikke å bestemme meg. Cubus har fått inn box clutcher meg glitter og jeg ble helt forelsket. Minner meg litt om vesker man bruker på finere anledninger. 
Litt anerledes, men de faller i smak hos meg 

Til dere som er like SATC fan som meg: husker dere clutchen Mr. Big ga til Carrie? Hint: fugl..

Craving

Mye Necklace / Bikbok

Dette smykket er rett og slett fantastisk! Liker at det er lag på lag med perler og diamanter, perfekt til en casual kjole eller bluse. Dette smykket finnes i gull og sølv og jeg klarer ikke å bestemme meg. Men dette smykket er en stor craving! Egentlig er jeg ikke så glad i store smykker, men dette var utrolig fint. Mye finere irl! Perfekt julegave til en god venninde! 

I want this ..


Jeg elsker vintage over alt annet, og denne gang har JS klart å designe en vidunderlig kjole med krave og fiskemotiv. Jeg ELSKER den. Kolleksjonen slippes 17.november og jeg skal ha denne kjolen, ingen tvil! Man får det ikke mer spesiellt enn en kjole med fisker på. Den roooper på meg. Den minner meg litt om den lille sorte, bare en 70talls vel og merke. Perfekt .......

Aztec cravings


Urban OutfittersVelkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits