healthy bio breakfasthej hej hallå! jeg får ikke lagt inn bildene fra SD-kortet inn på ipaden pga. at jeg mangler den j**** adapteren. tyyypisk. jeg som skulle blogge masse med outfits og greier. har tatt bildene, så hvis jeg får til å legge de inn på en annen maskin, så kommer det bilder FØR jeg er tilbake i Norge igjen. plaaaagsomt, men sånn er det når man pakker i all hast. siden jeg ikke får lagt ut noen outfits nå, tenkte jeg å dele verdens beste og sunneste frokost med dere. jeg er en grøtelsker .. yup, elsker det! derfor er grøt blitt min faste frokost og jeg går aldri lei! jeg bruker 50gram øko-gryn (bland gjerne grove og lettkokte gryn for å få en mer kremete konsistens) blandet med 1-2 dl lettmelk/skummet + 2dl vann og 1 scoop sjokoladeprotein. med litt kanel og sukrin så er grøten bankers. til topping bruker jeg raske karbs, som for eksempel rosiner eller bær/frukt. litt nøtter og kokos er også godt. mmmmmmmm!! nå skal jeg kjøpe meg sko til styrkeøktene. trenger noe flatt, så håper jeg finner noen. salut!

lunsjDa er endelig kamera på rep og jeg er klar for å få tilbake et fresht og "nytt" et. Klarte å ta et nokså ok bilde av lunsjen min i går. Den vart helt nydelig. Rå laks er nr. 1 her i gården, derfor måtte det bli det til lunsj. Jeg spiste selvfølgelig mer enn hva bildet forteller, det ville ikke sett delikat ut om jeg tok med alt. Uansett, verdt å prøvenå i disse påsketider. Brukte ikke sushiris da den inneholder mye sukker. Brukte vanlig jasmin ... Det funka! Alt skal jo ned likevel, så hvorfor bruke kleberis. Kjøpte en stor salma filet, så tror jammen meg det blir rawfood i dag også. Ellers vil jeg ønske dere en fin påske videre. Kos dere masse! Nå skal jeg gå meg en tur i finværet. Salut!!

god morgen

 

Elises proteingrøt: 


1dl økologisk havregryn (økologisk trengs ikke)
1 scoop nøytralt bakeprotein
3dl vann eller melk (hvis jeg vil ha en supertykk grøt bruker jeg Tine Styrk)
Masse kanel
1 ts kardemomme
Litt Stevia om ønskelig
Bær og kokosmasse på toppen

Bon apetit! 

goodiesSer det ikke herlig ut? Det var det også. Dette er noe av det beste jeg vet. Det slår sjokolade og kaker for meg. Helt sant. Når jeg får lyst på noe godt lager jeg en slik blanding som består av mye forkjellig. Jordbær, nøtter, banan, riskaker.. u name it. Her er det bare fantasien som stopper. For meg ble dette en nydelig dessert for faktisk mettet litt samtidig. Var også innom 7eleven for å ta med meg varm drikke på veien. PUKKA selvfølgelig. Ikke en dag foruten. Gleder meg til å prøve flere frukter - jeg har jo blitt helt hekta. Neste gang vurderer jeg noe mer eksotisk som fiken og granateple. Skal vise dere om jeg lager en dag. 

Nå skal jeg koose meg videre med snaksen min. Håper dere får en fin dag! 
Puss!

proteinkick!God morgen! Da er jeg endelig tilbake på bloggen min igjen. Har vært syk lenge nok nå, så jeg trosser forkjølelsen litt. Det er mandag og for meg er dette en viktig dag. I dag skal jeg starte med nye vaner. Trening, kosthold, pengebruk - u name it. Det føles riktig å tenke nytt. I jula har jeg surfet meg igjennom tusenvis av treningsblogger og jeg må med handa på hjertet si at jeg har gjort mye feil i året som gikk. Derfor skal det nå bli andre boller. Jeg skal bygge opp en sterkere kropp og få mer utholdenhet som gjør at jeg orker mer i hverdagen. Har allerede startet og gleder meg til å se om jeg faktisk klarer det. Det er bare et pluss at man ser bra ut, men jeg vil virkelig bli sterkere mentalt også. Huden blir renere og man får tilbake gløden. Lovely, huh?


Her er lunsjen min i dag. Jeg klarte ikke å dy meg med å starte før jeg fikk tatt bilde av det. Dette er blitt min favoritt nå for tiden; mager kesam + sjokkoprotein (1 eller 2scoop + sukrin.. MASSE sukrin! Jammy. Den metter og gjør magen godt. Det har bare vært dårlig mat i jula, altså brød brød brød og atter brød. Magen har til nå sagt ifra at dette duger ikke. Gleder meg til å spise mye av dette. (ps. ikke tro at jeg ikke spiser, dette er kun et mellom-måltid!).

Da blir det jobb på meg. Sees !!

superdigg


1 boks vaniljekesam, 5 tykke skiver banan, noen skiver kiwi, et halvt eple, kanel, sesamfrø (og knuste havreflakes på toppen er også digg!!)

Dette er for meg drømmefrokosten. Det er sjelden jeg gidder å ståke på kjøkkenet for å lage frokost, så for meg blir det som regel det enkleste. Dette er ingen hokuspokus, men litt luksus i hverdagen. Morro å prøve flere varrianter med forskjellige frukt og bær. Her kan man også bruke mager kesam å tilsette f.eks vaniljeessens, men jeg foretrekker ekte vanilje fremfor kunstig. Legg i det du liker, så får du en knall frokost! Jeg er i hvertfall stappmett! 

LunsjBonjour! Herlig å starte dagen med å bake sunne muffins. Jeg har ingen avtaler før utpå dagen, så derfor har jeg tenkt å gå en lang tur i finværet. Outfitbilder kommer senere. Håper dere får en finfin lørdag og nyt den mens dere kan! 

Oppskriften finner dere her (mine muffins ble ikke helt lik oppskriften fordi jeg bytta ut mandelmel med ca. 40g grovbakst)

Purple loveJeg har blitt en matnarkoman den siste tiden og jeg har skiftet matvanene mine totalt. Derfor har det blitt mer kokkelering på kjøkkenet også. Her er forresten min favorittforkost fortiden. Jeg blir aldri lei havregryn, men liker å eksperimentere med den slik at den får en ny vri. Her har jeg kokt opp grøten med frossne blåbær. Kjempegodt! Grøten blir helt lilla, så husk på å puss tennene etterpå - ikke gjør som meg å gå på butikken rett etter et slikt måltid .........

1 porsjon:
1 dl fiberrik havregryn (kjøpes i Sverige)
1 dl frossne blåbær
2 dl vann
1 klype salt 

Bruk litt blåbær som topping. Sunt, lekkert og kjempegodt. Dere kommer til å elske den!  Bon apetit!Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits