powerwalk & iceiiiiiiiiiis! 

Etter en times tidlig powerwalk belønnet jeg meg selv med en god ananasis. Det er så dgg å lage isen selv da man kan putte i hva man vil. Neste gang skal jeg prøve med kiwi og jordbær. Summerfeelin! Vi har et supervær her i Trondheim i dag. Tror det er langt over 23grader! Og det er enda bare mai! Krysser fingrene for at vi får en bra sommer i år. Mmm.. is! 

I kveld er det duket for grilling med gode venner. Tenkte å slenge på en laks på grillen i kveld - det er så digg. Skal slenge på meg et lilla skjørt og en Acne tee. Skal selvfølgelig vise dere når den tid kommer. Nå blir det kyllingfilet og grønnsaker før det bærer avgårde på trening. Er så stiv i nakken nå at jeg vet ikke om jeg klarer å gjennomføre økta. Sliter visst med litt betente skuldre. Men men, må jo bare prøve. Bøy it is! Snakkes!

love that pinkDette er så ... fint. Jeg har ikke ord. Holy shh..
Jeg måtte få med meg noen bilder av de fine trærne som hadde blomstret for fult i Waterloo. Såå nydelig. Skulle ønske jeg kunne hatt et slikt tre i hagen. Fargene er så freshe at man nesten skulle tro det var sommer for fult. Vi hadde ca. 30 varmegrader på det meste da vi var der - noe som var dødsdeilig. Det var nesten litt sykt å kjøre denne gangen fordi vi fikk se så brå overganger fra landene. Da vi kom tilbake til Norge igjen - var det bare grått, brunt og slitent. Vi gikk altså fra grønt gress med blomster til et skittent landejorde. Jaja, vi får håpe vi får sommer i år ihvertfall. Kan ikke skryte så mye av fjoråret..

Vi har hatt mye fri fra husarbeid og husoppussing, men nå begynner alt å forme seg. Deilig! Det vil si at det er like før vi flytter inn i vårt eget rede. Som vi har bygget opp fra skratsj. Åh, klarer nesten ikke å vente. Gleder meg til å få alt ferdig å vise dere hvordan jeg har innredet rommene, stuen, kjøkkenet...gangen! Klarer nesten ikke å tro det - men restaurere et helt hus er ikke bare bare. Verdt slitet og energien. Nå skal vi INN .... jippi! 

Ellers skal jeg bruke dagen i dag på å rydde og vaske, kjøpe blomster, vaske bil og pakke litt (sånn at det er gjort). Må selvfølgelig få snappet inn en brystøkt også. Så vil jeg selvfølgelig ønske dere alle en fin mandag! 

just another sunday fundayDA er kamera og alt det andre i orden og da er det bare å fyre opp kruttet på bloggen igjen. Ser jeg har færre lesere nå enn hva jeg hadde, men fårhåpe noen gidder å stikke innom likevel. Jeg har nå nettopp kommet inn fra en superøkt ute i regnet. Søndager er de dagene jeg ikke har noen fast treningsøkt, bare noe blir gjort. Tenkte å bruke søndagen på å gå en lang tur, men det ble trappeintervaller istede. Fornøyd! Nydusjet og klar for middag. Senere blir det film og bær til kos. Reiser til det store utland på fredag og jeg gleder meg til å få tatt bilder igjen. Hurra for bloggen! ... Snakkes!

ColourDriver å tester ut redigreringsprogram. Cool, huh? Testing testing.....
Anyway, lagde denne rosekransen for en liten stund siden. Den er huge! Det er ikke en krone som brukes til det vanlige liv, men kanskje til et stort event eller noe i den dur. Jeg elsker den og kommer til å henge den opp på garderoberommet. 

Lørdagen går med på trening og mye mat. Gleder meg! 
Håper dere får en fin lørdag. Kos dere masse! 

siden sist ..Hej tjeier! Lenge siden sist. Ville bare si at jeg lever .. og at jeg ikke har tenkt å legge bloggen på hylla selv om det kanskje har sett slik ut. Neida, jeg har bare ikke vært kreativ nok til å blogge om noe. Dagene går for det meste på trening og i oppussing, så det blir gørr kjedelig å lese om slike ting syv dager i uken. Nei, dette er en moteblogg, så da må det nesten handle om det også. Selvfølgelig drar jeg inn mye annet også, men å skrive om treningshverdagen i hvert eneste innlegg blir irriterende. Nå som våren kommer for fult blir det mye mer fra meg for å si det sånn. Jeg er lutlei av å gå i store jakker og store skjerf som dekker hår og ansikt - jeg vil ønske skjørt og solbriller velkommen. Desverre må vi vente litt til enda. Det kommer noen innlegg neste uke, da skal jeg prøve å være litt mer kreativ .. Denne kule boxclutchen bumpet ned i postkasa forleden dag. Fikk nesten hjertestopp da jeg åpnet pakken. Dette må være det kuleste jeg eier .. til nå. Rå veske som skal pryde flere antrekk i vår. Kjøpte veska på ebay. Can't wait!!

sunday feelin'Det er denne søndagsfølelsen som er irriterer meg. Søndag kan være en bra dag for avslapping før en ny uke, men selve følelsen irriterer livskiten ut av meg. Søndag betyr kjedelig for meg. Slik har det vært i mange mange år og jeg skulle ønske denne dagen var annerledes. Høres nesten litt absurd og rart ut. Folk går tur, kirkeklokkene klirrer, været er ustabilt, butikker stengt etc. Hate it. Føles som om verden står stille. Men vi har søndag uansett, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det? Jeg har treningsfri i dag og det er deilig. Jeg kjenner jeg kunne ha løftet litt i dag, men må følge planen min. Alltid fint med en dag treningsfri. Det ble en gåtur istedet - veldig refreshing etter en lang uke. Det er ikke bare forfriskende, men det forbrenner samt tærer ikke så mye på musklene. Win win! 

Nå skal jeg nerde The Big Bang, så blir det filmkveld med noen herlige venner. Perfekt avslutning på uken. 
Salut!

@elisetorzInstalately! Follow me? @elisetorz

prosit!Faen å! Blir ikke kvitt den dumme forkjølelsen. Jeg nyser som om det er siste gangen .. Kan ikke telle med tær å fingre engang. Jeg må visst holde meg rolig. Så jeg tenkte jeg skulle bake litt proteinbakst sånn at jeg får drøyd tia litt. Skal vise dere senere!

monday gloryGod morgen! 

Da er jeg oppe tidlig for å lage dagens mellom-måltid. Starter på jobb i syvtiden, så jeg trenger tiden. Men først litt kvalitetstid med bloggen og grønn te. Tenkte jeg skulle bli litt friskere i halsen, så jeg slengte oppi litt lime også. Nydelig. Søtt og syrlig på samme gang. Vi får krysse fingrene for at det hjelper. C-vitamin vet dere. 
Det kan hende det kommer et outfitinnlegg i dag faktisk. Det er jo lenge siden sist, så det er jo på tide! 

Håper dere får en fortreffelig mandag! Cya!

happy weekend!HAPPY WEEKEND BABIES! Endelig er et lørdag og jeg er på tur ut døra for å treffe noen venner. Blir godt å være litt sosial nå kjenner jeg. Slengte på meg det nye smykket fra gina - som jeg absolutt elsker. Massivt, massivt, massivt. Perfekt til casual outfits. Blir en edruelig kveld på meg pga. trening - men jeg skal kose meg kjempemasse likevel. Elsker lørdager! 

Kos dere masse dere også. Kram! 

InstameGod kveld! Dette ble min morgen i dag. Du husker sikkert når Carrie ligger ved siden av Mr. Big og leser opp "Loveletters by great men"? Jeg hadde tenkt på det lenge - så denne gang ble det bok-kjøp på ebay. Den er så romantisk! Hvorfor kan ikke våre loveones skrive kjærlighetsbrev? Nye tider gitt. Boken må leses om du er interessert i hva de store herrene på 17og 1800tallet skrev til sine kjærligheter. Ah.. so romantic! Følg meg gjerne på instagram "elisetorz"! Good night ;*

treningsglede 2013min beste venn etter en hard økt på gymmet 

Tjolahopp! Nå er det lenge siden jeg har blogget gitt, men sånn er det i perioder - sant? Jeg har HELDIGVIS blitt kvitt all den jævelskapen jeg har slitt med i det siste, en tung og hard forkjølelse. Jippi! Det betyr at jeg har renset kroppen helt og er nå klar for 2013! Haha, ja det er sant .. jeg startet året sist uke, jeg.. heh. Men jeg er på god vei for å innta det nye året med nye og gode vaner. 

I dag starter jeg med et nytt og fresht treningsprogram som jeg skal følge i 8 uker - bæm bæm. Jeg har lagt inn MER mat i kostholdet, men samtidig sunt og godt for helsa. Skal man trene hardt må man fylle kroppen med drivstoff! Er litt usikker på om jeg skal dele programmet med dere på bakgrunn av at det er et program som passer meg fult og helt - ja i hverdagen generelt. På lørdag brukte jeg hele tre timer for å sette det sammen komplett. Jeg måtte gå i gjennom rutiner, hva jeg vil med målene - og HVILKE mål jeg har og rett og slett kjenne kroppens behov og signaler. Så det skal bli spennende å se om kroppen faktisk vil dette, både fysisk og mentalt. Etter 8 uker må jeg endre på ting selvfølgelig - variasjon er nøkkelen til suksess! Så for meg håper jeg at kroppen blir mye renere i 2013, jeg vil holde meg unna sykdommer og den slags.. det er jo opplagt. 2013: HER ER JEG! 

Håper dere får en finfin mandag! 

happy b-dayWoopwoop! I dag har jeg blitt litt gamlere, men kan ikke si at jeg føler meg eldre. Mer mot å føle seg yngre faktisk. Så grattis til meg! Jeg har vært mye borte fra bloggen grunnet private saker, men jeg er snart tilbake igjen. Jeg har ikke hatt på meg jeans siden begynnelsen av desember! Jeg har ikke engang giddet å pynte meg. Alt er rett og slett nedstøvet. Dro på en liten shoppingrunde i dag, men kom hjem med ingenting.... begynner jeg å miste grepet? Uansett; forkjølelse, mye reising, hodepine, mas etc etc har gjort at jeg tok en laang juleferie. Det var først i dag at jeg tok meg sammen. Med sunn middag og trening har jeg fått mer energi og det håper jeg fortsetter. Dette er jo en moteblogg og jeg har ca. titusen plagg som skal vises og kritiseres. Men om man ikke har den energien, så hjelper det lite. Men som sagt har jeg fått den tilbake og gleder meg til å starte året med et bedre bloggår. 

Min kjære og jeg er snart ferdig med prosjekt HUS og jeg må si det har vært både motiverende og umotiverende. Vi har liksom gjort ALT med et hundre år gammelt hus, dvs å gå helt ned til bærebjelkene (som selvfølgelig måtte fikses på). Oh my f... god! Man vet virkelig ikke hva man går til, det er mye jobb. Men det ser ut til at det er verdt strevet. Jeg har bestemt meg for å ikke vise dere hvordan vi har gjort det osv FØR det faktisk er ferdig. Skal selvfølgelig vise dere garderoberommet og hvordan jeg har ''designet'' det, men det er ikke førsteprioritet akkuratt nå. Kan ikke vente med å henge opp det første plagget.. sukk. Vi har planer om å få flyttet inn til våren! 

Fra og med i morgen er jeg tilbake igjen, så ikke forlat meg. Dere skal vite at jeg setter pris på dere alle, uansett om dere er enige i ting eller ikke. All kritikk er bra kritikk! 
Nå er det natta her! Puss på er!  

konkurranse!
Hei søte dere! 
Har dere testet de nye miracle shine produktene fra Aussie? Her har dere en mulighet til å vinne et Aussie miracle shine sett! Det eneste du må gjøre er klikke deg inn på Aussie's instagramkonto og følg aussienordic. Der skal du finne navnet på de to jentene som legger ut bilder. De har blitt sendt til Australia for å oppdatere instagram med freshe bilder fra ''Down Under'' - så det skal være lett å finne navnene. Send svaret (jentenes navn) til mja@geelmuyden-kiese.no.

Jeg kommer til å trekke to vinnere neste fredag! Lykke til!  

my sunday


Bonjour!
Våknet tidlig for å lage forkost på sengen. Jeg klarer ikke å ligge å dra meg lengre enn 9:00 MAX! For at denne søndagen ikke skal bli så innmarri kjedlig som den alltid bruker å være, skal jeg bruke dagen på å bla i gjennom alle motemagasinene jeg ikke har hatt tid til + litt styrketrening + klesvask og en opprydding i klessamlingen. Flittige Elise! 


Happy desember forresten! Vi er liksom allerede i desember. Helt syyykt! Ikke lenge siden jeg lå på stranden i tyrkia å solte flesket. Tenkt at tiden går så fort da, dere. Nå er det 16dager til vi reiser ned til Belgia for å feire jul. Gleder meg! Har også sikret meg julens feteste kjole. Skal vise dere når den kommer. Jeg hylte litt da jeg fikk kviteringen på mail. Det tror jeg ble det siste kjøpet på en god stund, trenger litt cash når vi skal reise. Gleder meg! 

sunday feelingHei og hopp! Da er uka snart over og jeg gleder meg til mandag. Hater søndager - de er så dystre. Alt er stengt og alle holder seg hjemme eller går tur. Det har bare blitt sånn at jeg misliker søndager. Tenkte å være litt effektiv i dag; rydde, styrketrening, spise god middag, lage ferdig noen av julegavene etc etc. Det er mye man kan finne på. Vi har heller ikke rukket å syssle noe mye i huset. Kjæresten er skada i foten så nå står vi på stedet hvil. Men vi skal prøve så godt vi kan for å bli ferdige. Ellers håper jeg alle har det bra og at alle får en fin søndag (selv om den er innmarri kjedelig). Kos dere!!

perfect morningDette er hva jeg kaller en perfekt morgen. Costume, pukkate og åpning av nye pakker som har kommet. Det som om det er julaften. Jeg kan kose meg i flere timer sånn som jeg gjør nå - bare sitte å bla, drikke te og nyte stillheten. Jeg skal ikke på jobb før tolv så tenkte å ta en rask økt på overkroppen før den tid. Kunne ha drukket ti liter av denne pukka te'en, den er jo så good! Kjærlighetste'en er krydret og smaker helt fantastisk. Bruker alltid å slenge med en kanelstang sånn at det blir litt søtt også. Deilig! 


I bladet befant det seg et par nydelige retrobriller fra net-a-porter. Lilla er så utrolig fresht nå på vinteren. Hadde egentlig ikke tenkt over at jeg hadde en kopi på postkontoret. Men sannelig hadde jeg det..


Er de ikke sukkersøte? Mine er i champagnepink og skulle gjerne ha hatt de i dus lilla også. Jeg klikket hjem disse fra ebay for drøyt en måned siden. Endelig er de her og er klar for å brukes. Tror jeg betalte rundt 100NOK for disse, så må si jeg gjorde et litte kupp der..

Nå er det snart trening på denne skrotten. Jeg får ta meg sammen i uka her å komme med litt bedre blogging. Jeg må desverre gå med malebukser også, men skal prøve å få plottet inn noen outfits. Bye so long!

random talk


Heihei! Nå er det jammen meg kaldt ute. På meg lue og skjerf! Er snart ferdig med skjerfet mitt og gleder meg masse til å bruke det. Morro å bære noe man har laget selv..mihi! Skal selvfølgelig vise dere når jeg er ferdig. Har litt problemer med å finne ut hvor langt det skal være så derfor står det litt på ''vent''. Ellers har kjæresten og jeg kommet kjempelangt med oppussingen. Herlig å se at vi har kommet så langt som vi har gjort. Jeg maler, han skrur gipsplater. Grunnen til at jeg ikke har vist noen bilder av walk-in-closeten er fordi den er sistepri grunnet at vi har så mye annet å syssle med der inne. Men det blir - og jeg kan nesten ikke vente.

Sitter her med en jordbærshake og er klar for kardiotrening. Elsker slike dager. Har planer om å traske meg opp til treningssenteret slik at jeg får litt forbrenning der også. Dessuten er det deilig med litt frisk luft. I morgen skal jeg trene overkropp (det kjedligste jeg vet om!). You name it; skråbenk, arnold, fronthev, sidehev, nedtrekk, bred roing, triceps, biceps, stående roing osv. Mye mer spennende å trene føtter - der får jeg virkelig satt meg selv på prøve. Gledes! 

 
Så over til en annen ting; vi har bestemt oss for å feire jul i selveste Belgia i år. Så koslig! Det er ikke noe snø der, men for meg går det for det samme. Vi skal kjøre denne gang og jeg gleder meg som en unge. Alltid koslig med slike turer. Vi skal kjøre 200mil, men vi har gjort det så mange ganger nå at vi tar det på strak hånd. Vi kjører ned den 17.desember og blir til midt i romjula. Herlig å ha noe å glede seg til. Skal bli spennende å feire jul med kjæresten for første gang, vi har jo tross alt vært sammen i 3,5 år. Gledes!!

Da blir det trening på skrotten her. Ha en fin dag allesammen. Vi snakkes!!

sunday fundaySånn ser det da altså ut her i Trondheim. Mørkt og kaldt ... med gale mennesker. Haha, litt morro på bloggfronten i dag gitt. 
Ville bare si godnatt, jeg. Sov godt og drøm søtt! Ny dag i morgen, dere. 

K0z E. 

sunday funday


topp ebay / skjørt cubus / mobilveske citybag / cuff h&m (bildet er tatt i sommerferien)

Endelig er det søndag og det betyr daffedag for meg. Er dødssliten etter uka som har vært. Den har vært fylt med stress, så nå er det godt å slappe av med en stor kopp latte og moteblader. Før kunne jeg ikke fordra søndager, men nå er det nesten en favorittdag for meg. Kan ikke skryte så mye om været heller, så i dag blir det en innedag. Neste uke blir enda en stressuke, så jeg skal nyte denne søndagen max. Jeg har også mye DIY stuff som venter meg, så dette blir en koslig dag. Nå er det bare to uker til kjæresten kommer hjem fra sjøen også, så det er mye å se frem til. Håper alle får en fin søndag. Nyt den mens dere kan!  
(Har forresten fått meg en liten side på Facebook: sukkertooy.blogg.no)

hello youNew : Vouge paris  / Ysl lipstic


Hei dere! Jeg MÅ bare si noe til dere her inne. Jeg er så frustrert for tiden. Jeg er en amatør moteblogger som PRØVER å få til noe. Jeg har SÅÅ mye fint å vise dere og jeg har tusenvis av outfits jeg vil vise frem. Så hva stopper deg, Elise? Jo, location! Jeg har ikke en eneste plass å ta antrekksbilder fortiden. Det er fullt av mennesker som går inn og ut døra og fult av mennesker ut i gården. I hagen stirrer de rett på meg - så det går heller ikke. Så nå jeg er alene har jeg 0 bakgrunn som passer til antrekkene. Så det er derfor jeg ikke kommer med antrekksbilder og den slags. For meg er lys og bakgrunn nesten like viktig som selve antrekket. 
Så heldigvis har kjæresten og jeg pusset opp et helt hus som skal bli vårt hjem - og DER....DER er det fine plasser for meg og mitt kamera. Jeg kommer til å ta så mange outfits at dere blir lei. Gleder meg! Hater å gjøre ting sånn halvveis, derfor blir det noe helt annet når vi har fått flytta inn. Regner med vi er ferdige til etter jul. Skal prøve så godt jeg kan å få andre til å knipse, vi må jo ha outfits før jul også. Her trengs bare litt tolmodighet, dere. Det var bare det jeg ville si. 

Nå skal jeg spise opp skyren min å komme meg på mølla. Vi sees!

forkjølelse og te-tid


Bonjour vakringer! I dag våknet jeg opp til det herligste høstværet på lenge. Selv om det er iskaldt - kan man ikke motstå de vakre høstfargene. Som jeg blir i alle høstsesonger, så har jeg selvfølgelig blitt forkjølet og fryser som en gal. Ja, det hører med til meg og høsten det. Så i håp om å bli frisk heller jeg flere liter med pukka-te og bruker de største ullsokkene. Det som er så bra med Pukka er at det finnes mange forskjellige smaker. Har veldig lyst til å prøve ut ''night time'' og ''three fennel'', så får vel dra innom helsekosten å handle inn. Høster og vinteren varer jo lenge - så her blir man nødt til å helle innpå noe varmt. Noen som har en Pukka som er et must for te-elskere? Hvilken smak? 
 
                            

Dere kan finne de forskjellige Pukka typene her !
Klem!

 

randomsIt's all about the random stuff even if you like it or not.

slipp løs dyret i deg!
Mine før-trenings rutiner + nye styrkehansker.

Hello you! Det er fredag og jeg har nettopp gått av vakta på jobb. Nå står trening for tur og jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har trent noen form for styrke siden før jeg dro til syden (!!!!!!!!!!!!!). Jeg er skuffa over meg selv for å ikke ha opprettholdt den styrken og treningsgleden jeg hadde for noen uker siden. Det har vært vanskelig å kobinere oppussing, sunn mat og fysisk aktivitet - så derfor har jeg prioritert maling og fete burgere i stedet. Veldig bra kombinasjon..! Fornuften min sier det motsatte, så jeg får velge sunnere veier nå fremover. Kommer til å føle meg så mye bedre! Har planer om å gjennomføre hele 6 treningsøkter i uken. For noen vil dette høres mye ut, men jeg må starte slik. Skal selvfølgelig kombinere styrketrening og kondisjon - men med fokus på styrken. Jeg vil tilbake til ''før sommeren'', da jeg løftet heavy vekter. Åhh.. gleder meg til jeg kommer dit! Problemet nå er at jeg må starte på bunn, derfor er det viktig å finne riktig kg / hastighet. 
Tenkte jeg skulle bruke dagen på å sette opp et treningsopplegg for meg fremmover og prøve ut nye øvelser. Blir gøy, men samtidig veldig hardt. Grugleder meg..

Ellers vil jeg si som jeg har sagt hundre ganger før: DRIKK FRES! Disse brustablettene er dine beste venner før og under treningen. Avhengig så det holder! 0 sukker / 0 kcal (kun koffein). Fåes på Tech Nutrition i Trondheim og XXL. Slipp løs dyret i deg!

@ WaterlooSneak peek på dagens antrekk


Bonjour! Ca va? 
Vi landet i firetiden i går ettermiddag og brukte resten av dagen på å slappe av. Det tar på å kjøre fra Trondheim til Moss for så å ta fly osv osv. Jeg er ikke akkuratt den som reiser noe ofte, så for meg blir det litt slitsomt - men selvfølgelig verdt det. Nå sitter jeg i Waterloo og venter på at de andre skal komme tilbake fra joggetur. Tror vi skal være her i hele dag, så håper jeg at det blir Antwerpen på mandag. Hvis ikke tar jeg toget innover selv ...

Nå skal vi spise frokost. Vi snakkes!!

dagen før dagen


facehunter / new bikini from h&m

Bonjour! Da har vi kommet til ukens 2. dag og vi reiser tidlig tidlig i morgen. Tenk det?! Jippi. Gleder meg som et lite barn. Alt er pakket og klart, så nå venter sol og varme på oss tre jentene. Synd ikke bikiniformen ble noe optimal i år, men jaja - bedre lykke til neste år. Jeg vurderer sterkt å ta med laptop og kanskje få til noen innlegg mens jeg er der. Kommer til å få abstinenser om ikke. Vi får se hva det blir til - kamera blir selvfølgelig med. 

Vi skal på båttur, ligge å late oss på stranden, drikke iskaffe på starbucks, drikke herlige røde isdrinker, spise god mat og ta det helt med ro. Gjett om jeg gleder meg. En uke går fort, så her er det viktig å nye hvert eneste sekund. Sommerferie i september....

Nå blir det ei lita treningsøkt på denne skrotten, så blir det cafebesøk og montering av kjøkken i flatpakker. Kommer et innlegg før jeg drar i morgen. Ellers vil jeg ønske dere en fin tirsdag og kos dere masse. Klem! 

emmylouOh the bitter winds are coming in 
And I'm already missing the summer 
Stockholm's cold but I've been told 
I was born to endure this kind of weather 
When it's you I find like a ghost in my mind 
I am defeated and I gladly wear the crown 

I'll be your Emmylou and I'll be your June 
And you'll be my Gram and my Johnny too 
You know I'm not asking much of you 
Just sing little darling sing with me 

Now so much I know that things just don't grow 
If you don't bless them with your patience 
And I've been there before I held up the door 
For every stranger with a promise 
[ Lyrics from: http://www.lyricsfreak.com/f/first+aid+kit/emmylou_20998350.html ] 
But I'm holding back, that's the strength that I lack 
Every morning keeps returning at my window 
And it brings me to you and I won't just pass through 
But I'm not asking for a storm 

I'll be your Emmylou and I'll be your June 
And you'll be my Gram and my Johnny too 
You know I'm not asking much of you 
Just sing little darling sing with me 

And yes I might have lied to you 
You wouldn't benefit for knowing the truth 
I was frightened but I held fast 
I need you now at long last 

I'll be your Emmylou and I'll be your June 
And you'll be my Gram and my Johnny too 
You know I'm not asking much of you 
Just sing little darling sing with me 

I'll be your Emmylou and I'll be your June 
And you'll be my Gram and my Johnny too 
You know I'm not asking much of you 
Just sing little darling sing with me.

(følg meg gjerne på facebook: sukkertooy.blogg.no) 

randomsDa er vi på vei opp til trøndelagen igjen. Har hatt en kjempefin minitur. Gleder meg allerede til neste gang! Kjæresten må ofte på kurs. Skal vise dere alle innkjøp i morgen eller når vi kommer frem. Det ble ikke så mye denne gang pga. den sydenturen jeg skal hive meg på i september. Har dessuten ikke plass til mer før vi ordner opp garderoberommet. Har ikke helt bestemt meg hvordan jeg vil ha det - så derfor surfer jeg som en gal på nettet for å suge inn inspo. SÅ MYE FINT! Så da får jeg heller spare pengene til en annen gang. 

Håper dere får en fin søndag. Vi har sju timer forran oss i bil, så håper jeg får sovet litt. Hade!

@ drammenVi kom til et kjempefint hotellrom. Har sovet som en engel. Deilig!

Elsker mitt nye sjal. Mitt er fra Lindex, men det selges over alt. Kjempefint til dårlige hårdager!


Haha.. prøver bare å være.. nei.
Vi dro ut for å utforske litt. For en vakker by?! Kommer bedre bilder senere i dag. Det ble fort mørkt i går..
Nyydelig frokost til en veldig sulten jente. Elsker hotellfrokosten!

Så har jeg gjennomført dagens treningsøkt samt drukket hele tre kopper kaffe. Ahh, hotell-livet. Kunne bodd her jeg. Nå skal jeg ut i bakgården og få litt sol på kroppen. Senere skal vi vandre litt rundt i byen å se hva vi finner. Alltid like gøy. Snakkeeees lovebugs!

manic monday


Den beste lunsjen på jord + det beste norske motemagasinet :)

God ettermiddag kjære lesere. Da er jeg ferdig på jobb og jeg hiver i meg en gullgod lunsj før jeg skal hive meg i rundt med vaskestaven. Men når costume bumpet ned i postkassa så ska jeg drøye den litt. Deilig! På onsdag drar jeg og min kjære ned til Drammen pga. at han skal på et offshorekurs. Har aldri vært i Drammen, men det blir sikkert spennende. Vi skal muligens inn til Oslo - og selvfølgelig Norwegian Outlet som ligger i Vestby. Lenge siden jeg har vært der nå, så det skal bli spennende å se om jeg får med meg noen gullfunn hjem. HIHI! Selv om den lille turen bare er på ca. fire dager, skal jeg få gjort mye. Trenger blant annet litt stæsj til sydentur + at jeg har trening som må gjennomføres. Blir uansett en koslig tur. 

Håper dere nyter mandagen og koser dere masse i sola / regnværet! Vi sees!

(Følg meg gjerne på facebook også, da blir jeg glad!)

happy weekendEndelig helg!

Kan først begynne med å fortelle at jeg skal til syden i september (jippi!). Bestilte meg tur i morgentimene og jeg gleder meg som en unge. Blir såå godt. Derfor tenkte jeg å spørre dere om dere vet noen som selger neongule bikinier? I NEED IT. Det er ca. 40 dager til avreise og jeg planlegger allerede nå. Hihi. Må jo ha litt stæsj før man drar på tur. Vi får se om jeg blir fornøyd når jeg går på postkontoret! Ellers kommer kjæresten min hjem neste uke. Og da er det full oppussing igjen. Kommer til å vise dere hvor langt vi har kommet med walk-in-closeten min også - den er ikke helt ferdig, men på god vei. Gled dere! Kanskje jeg kan skissere opp planene mine for rommet også? Blir gøy! 

Det ble ingen bilder av antrekk i dag. Har bare solet meg i bikini, så det er ikke så mye å se. Og nå skal jeg gjennomføre dagens intervalløkt, så jeg har det litt travelt. Run like you stole something! Snakkes..

breakfast and diyGood morning, lovebugs! 
Sovet godt? Det har jeg. Digg! Nå har jeg nettopp inntatt denne herlige hjerte-frokosten og drukket en stor kopp med pukka-te og er snart klar for dagens intervalløkt. Det ble bakkeintervall i dag - noe jeg grugleder meg til. Heldigvis er det mye energi i denne frokosten da, så jeg holder vel ut. Så håper jeg for all del at været holder seg. Skal nemlig ut i kveld - da jeg vil kle meg lett og sommerlig. Har så mye klær jeg ikke har fått brukt pga. dårlig vær. Huff..


Så blir det en liten DIY eller to i ettermiddag. Blir godt å komme i gang med den nye symaskina. Er redd jeg kommer til å bli hekta. Hurra for kreativiteten!
Da må jeg hive meg rundt. Snakkes litt senere! 

happy wednesday

Hei og hopp! Startet dagen tidlig, da jeg er et A-menneske tvers i gjennom. Å stå opp 06:00 er for meg helt vanlig - også i helgene om jeg har lyst. Man får så mye ut av dagen. I og med at jeg starter på jobb i ett-tiden, så vil jeg ha gjort mine gjøremål før den tid. Deilig! Har allerede vasket badet og tatt på ansiktsmaske, og jeg er snart klar for å innta frokosten. Digger slike morninger som dette. 


Har forresten kjøpt meg symaskin (jippi!). Det klør i fingrene - jeg har så mye jeg vil lage til meg selv. Skal prøve å bli kjent med maskinen i helga. Har allerede kjøpt inn stoff til et skjørt jeg skal lage. Gleder meg! Skal selvfølgelig vise dere det ferdige produktet. Har også noen andre DIY's jeg vil prøve meg på. Folk er jo så kreative for tiden! Skal blant annet prøve meg på denne transparente clutchen (her). Først må jeg finne ut hvor jeg finner materialet, så er det bare å sette i gang. Dødsfet! 

Nå blir det frokost, så skal jeg omsider komme meg på jobb. Puss!

kosDet nyeste Costume lå i postkassa da jeg kom hjem fra jobb. Deilig! Tidligere i dag var jeg ute å leste gjennom hele bladet - og nytt et stort glass med isvann og lime. Mmm. Så dro sola sørover (faen!), så jeg trakk meg inn i gjen. Har i allefall fått meg meg at slengbuksa og resten av 70-tallet er på vei tilbake på catwalken. Jaja, holder meg til trange jeans jeg .. så lenge det varer. Noe er kult, men ikke helt meg. Men bomberjakkene på tidlig 80-tall derimot ...! Gla jeg har en Acne Hydra bomber jacket som venter på meg. Men først litt sommer, altså. 


Så glemte jeg å vise dere mine nye wedges. Kjøpte de på Din Sko da jeg var i Sverige. Kommer til å bruke de mye, så verdt hver krone. Sort går jo til alt! 

Nå skal jeg rett i seng. I morgen venter jobbing, oppussing og trening. Nightynight lovebugs! 

vogue til lunsj


God mandag, dere! Sitter her i skrivende stund med det perfekte mellom-måltidet og det perfekte motemagasinet. Kan det bli bedre? Lader opp til trening med cottagecheese og funlight (jammmmmy!). Har nettopp startet på en proteindiett (Nei, ikke for å bli ''tynn'' og alt det der - men for å få mer ut av styrketreningen). Hittil har jeg klart meg bra, men samtidig er det en ganske så tung diett. På dietten skal jeg trene minimalt, noe jeg kjenner blir ganske vanskelig. Derfor har jeg skreddersydd min egen styrketrening til dietten, slik at jeg får noe ut av den. Før trente jeg max, altså at den siste rep skulle være dødstung. Men jeg skal prøve dette i fire uker, fungerer det ikke - så fungerer det ikke ..  Er supermotivert! Så venter det meg mange pakker på postkontoret. Blir sånn som på juleaften. Elsker å få pakker i posten, selv om jeg vet hva som er inni .....

Da er det treningstid på meg. Deretter kyllingfilet og masse grønnsaker... Mmmm! Bye!

SunshineVi er så ufattelig uheldig med været fortiden. Det har sikkert regnet en hel innsjø her på bare to-tre dager. HERREGUD! Hva er vitsen med bikini, kjoler og heels når man aldri får brukt de?! I fire hele dager har det bare vært paraply og store jakker. Brrrr. Sola skinner litt nå, men det varer ikke lenge. Det skal komme noen innsjøer til før vi blir helt fornøyd. Jaja, her sitter jeg og klager. Så istedet for å dra i parken eller på stranden, så drar jeg på trening. Ellers er alt topp. Bare en uke igjen til at kjæresten kommer hjem fra sjøen - og da blir det lite med kjoler og den slags. HUS HUS HUS. Vi skal jobbe hardt nå for å få alt ferdig. Mye å gjøre. Derfor kunne jeg ha tenkt meg litt sol til uka .. Jadda!

07:59


Elle june/12 France

God morgen! Med et stort glass ferskpresset appelsinjuice, en skyr og franske Elle, så er min onsdagsmorgen komplett. Planen for dagen er å ta litt sol, trene styrke på rumpe, mage, lår og treffe noen venninder over en kopp kaffe. Da er det ekstra deilig å starte dagen så tidlig som mulig. 


Fine Natalia !

Da må jeg nesten starte dagen. Kommer sikkert et innlegg senere i dag. Kos dere!

SummerloveSer ikke dette deilig ut? Jeg har ligget langflat i solvarmen i flere timer og spist mye bær. Mmm! Herlig at vi fikk en tidlig sommer i år. Superdigg! Resten av dagen skal gå i trening og rydding. Har blandet meg 1liter grønn te som skal bli kald - ja, noe dere må prøve. Kjempegodt og kjempesunt. En fin drikk man kan drikke før trening. Hiv innpå!


Ellers har jeg sikret meg en neongul bh fra Gina Tricot. Er den ikke lekker? Den blir sikkert kjempefin til en hvit transparent bluse i sommer. Slike detaljer spriter opp alt som er transparent. And I liiiike it! 

Kos dere i sommervarmen! 

Hurra!Gratulerer med dagen! Håper dere får en fin 17mai feiring! 

Morning glory
Gjeeesp! Siden jeg ikke skal på jobb i dag, klarte jeg å prestere å starte dagen 08.00. Jaja, tenker jeg, det må jo være noe nyttig jeg kan gjøre i dag. Så i stedet for å sove langt utpå dagen, så starter jeg med å gjøre de jentetingene jeg ikke har gjort på leeenge. Jeg har ikke hatt tid rett og slett. Huden er sliten, nye blader venter på å bli bladd i gjennom og jeg ser at Bradshaw og de andre jentene venter på meg også. Siden kjæresten er på det blå havet, så har jeg tid til meg selv - og det kan være deilig noen ganger. Litt ansiktsmaske må også til på morgenkvisten. Kan ikke huske sist jeg brukte det sist. Og som du kan se holder neglelakken på å flasse av også. Herlig å starte dagen med et fresht fjes. Det trengs. topp og sko - primark

Mens jeg venter på at eggene skal koke ferdig, har jeg rukket å hengt opp alle de fine plaggene jeg kjøpte da jeg var i London. Det er så mye fint og jeg aaner ikke når jeg skal få tid til å bruke alt. På bakgrunn av at kjæresten og jeg pusser opp huset, så har jeg ikke på meg annet enn skitne arbeidsklær. Jeg kjøpte mye sommertøy, så tror jeg må vente litt uansett. 


Håper alle får en fin start på fredagen! Salut Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits