perfect// kate moss

childish


Jeg digger å finne barnet i meg. Jeg klarer rett og slett ikke å la være til tider. Dette søte ''godis'' armbåndet fant jeg på River Island da jeg vandret i Antwerpen. Det er så søtt, klarte selvfølgelig ikke å gå fra det. Typisk meg. Kostet nesten ingenting heller. Det passet jo perfekt til mitt yndlingsarmånd fra Cooee Design. En god blanding av industriell fashion og barnemat .. digger'e! 

Dere finner armbåndet her om dere skulle være like barnslig som meg. Natta <3

something french


bukse ginatricot tee cubus jakke ginatricot ørepynt monki veske vintage sko bubbleroom

Hej! DA er vi endelig hjemme. Det er hardt til kroppen å sitte i bil i over 200mil. Kjennes ut som en hard treningsøkt. Eller kanskje som en dag etter en heftig tur på byen. Men verdt det. Vi har kost oss kjempemye. Men selv om denne ferien har vært fin, så er det godt å komme tilbake til hverdagen også. Kjedlig at jeg ikke fikk blogget så mye på ferien (grunnet 0 adapter..) - men har nå tenkt å bruke mye mer tid på akuratt det. Fikk også med meg noen fine plagg hjem som jeg vil vise dere. Må nesten ta det i et annet innlegg - er så ufattelig sliten. Vurderer å ta en tidlig kveld, skal jo tross alt tidlig opp i morgen for å løfte litt heavy stuf. Gleder meg! 

Da vil jeg ønske dere en fin søndagskveld videre. Håper dere likte bildene. Jeg prøvde ihvertfall ... Nattinatt lovelies! 

healthy bio breakfasthej hej hallå! jeg får ikke lagt inn bildene fra SD-kortet inn på ipaden pga. at jeg mangler den j**** adapteren. tyyypisk. jeg som skulle blogge masse med outfits og greier. har tatt bildene, så hvis jeg får til å legge de inn på en annen maskin, så kommer det bilder FØR jeg er tilbake i Norge igjen. plaaaagsomt, men sånn er det når man pakker i all hast. siden jeg ikke får lagt ut noen outfits nå, tenkte jeg å dele verdens beste og sunneste frokost med dere. jeg er en grøtelsker .. yup, elsker det! derfor er grøt blitt min faste frokost og jeg går aldri lei! jeg bruker 50gram øko-gryn (bland gjerne grove og lettkokte gryn for å få en mer kremete konsistens) blandet med 1-2 dl lettmelk/skummet + 2dl vann og 1 scoop sjokoladeprotein. med litt kanel og sukrin så er grøten bankers. til topping bruker jeg raske karbs, som for eksempel rosiner eller bær/frukt. litt nøtter og kokos er også godt. mmmmmmmm!! nå skal jeg kjøpe meg sko til styrkeøktene. trenger noe flatt, så håper jeg finner noen. salut!

marc jacobs dietcoke// coke

monday

BOY / ebay

Halla!
Da er vi endelig i gang med en ny uke og det er deilig kjenner jeg. Helg er bra, men føler det kan bli litt vell mye fri til tider. Dette ble en finfin mandag for meg. Jeg har vaska, rydda, laget masse mat og skal nå snart på ukens første styrkeøkt. Can't wait! Har også rukket å være ute i finværet. Deilig. Kjæresten kommer hjem fra det store havet i morgen og da vil jeg det skal se nogen lunde bra ut her inne. Nå som det har vært så fint vær ute har jeg hatt litt problemer med å finne meg antrekk .. derfor ligger nå alt på gulvet. Jippi! Håper jeg får ordnet det til han kommer hjem. Ellers skal vi kjøre til Moss på fredag og deretter videre til Waterloo. Vi tar ''påskeferien'' nå og håper på finvær der nede. Skal selvfølgelig blogge denne gangen. Så må sikkert få pakket med meg litt lettere klær. 

Tok på meg denne kule capsen i dag. Jeg er ingen typisk capsjente, men den var faktisk kjempekul. Digger at den er hvit. Kanskje jeg finner noen med farger også..mm..
Salut!

just another sunday fundayDA er kamera og alt det andre i orden og da er det bare å fyre opp kruttet på bloggen igjen. Ser jeg har færre lesere nå enn hva jeg hadde, men fårhåpe noen gidder å stikke innom likevel. Jeg har nå nettopp kommet inn fra en superøkt ute i regnet. Søndager er de dagene jeg ikke har noen fast treningsøkt, bare noe blir gjort. Tenkte å bruke søndagen på å gå en lang tur, men det ble trappeintervaller istede. Fornøyd! Nydusjet og klar for middag. Senere blir det film og bær til kos. Reiser til det store utland på fredag og jeg gleder meg til å få tatt bilder igjen. Hurra for bloggen! ... Snakkes!

ColourDriver å tester ut redigreringsprogram. Cool, huh? Testing testing.....
Anyway, lagde denne rosekransen for en liten stund siden. Den er huge! Det er ikke en krone som brukes til det vanlige liv, men kanskje til et stort event eller noe i den dur. Jeg elsker den og kommer til å henge den opp på garderoberommet. 

Lørdagen går med på trening og mye mat. Gleder meg! 
Håper dere får en fin lørdag. Kos dere masse! 

sporty chic

Har virkelig fått sansen for det sportslige i denne fashionverdenen. At alt skal være casual er en ting, men å kombinere baseball tee's og sneakers med store diamantsmykker er bare .. rått. For meg er det casual med en liten tvist. Å gjøre en t-skjorte kul er ikke vanskelig. Jo større smykker, jo bedre. 

Denne kjolen ble med meg hjem forrige uke. Den er veldig fin, men samtidig en kjole man kan bruke i det daglige - uten at det blir ''kjoleaktig''. Dette er min første sportye kjole og jeg har allerede klart å bruke den. Og flere ganger skal det bli. Det kommer mye av disse kjolene og skjortene nå i vår, så det er bare å fråtse. Skal vise dere hvordan jeg vil kombinere den med smykker litt senere. Det er for kaldt å bruke denne ute nå, men våren er jo på god vei! Tenkte å ta med denne kjolen til Paris i juni. Kan ikke bare gå i jålete klær jeg heller...Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits