hjemmelaget is
Hej alla ihop! 
Dette skulle liksom være en moteblogg, først og fremst. Og det er den også. Tror jeg. Men er også gira på å vise frem hva jeg lager om dagene, derfor gjør jeg det. Er nå ferdig med en knallhard intervalløkt (pjhoh!!) og hadde ikke lyst på noe mat etter shaken. Egentlig skulle jeg ha laget meg kyllingfilet med massor av grønnsaker, men det ble det altså ikke. MEN istede for å ikke spise noe så valgte jeg kesam og pasjonsfrukt. Jeg vet jeg skulle hatt mer mat nå, men jeg ''orker'' ikke rett og slett. Om det er varmen som slo meg ut - det er ikke lett å si. Dette ble da altså bedre enn ingenting. Jeg fikk en softismaskin i bursdagsgave og jeg bare .. elsker den! Kan lage så mye forskjellig! For å lage denne isen må man ha en slik maskin og man får kjøpt på forskjellige elektromarkeder. Min er fra obh nordica (babyblå) hihi.

Elise's proteinis (soft style!):
1 boks kesam
30 gram sjokoladeprotein
1 pasjonsfrukt
Noen dråper Stevia toffee

out of my comfort zone

Happy tjei ferdig meg dagens intervaller ;)

Haha, ser ut som om jeg har monsternakke .., men helt særriøst så har jeg fått større nakke. Enten jeg vil eller ikke - så klarer jeg altså ikke å unngå det. Da jeg starta med mark for fullt så ble nakken bare større og større. Kanskje ikke så fint til jenter, men. Hva skal man gjøre liksom? Nakkemusklene aktiveres jo under hele løftet, så jeg kommer ikke unna det. Ser flere jenter som trener hardt i marken, MEN som IKKE har nakke i det heletatt. Jeje, kunne vært værre ting altså. I går tok jeg mark for første gang etter to uker (!!!) med pause fra øvelsen. Da jeg stoppa opp var jeg på 85kg, men klarte ikke mer enn 80. Er ganske fornøyd med den, men kjenner at ikke skulle hatt så lang pause. Sykt hvor fort musklene blir ''svakere'' på så kort tid. Skal bli deilig å nå målene mine nå kjenner jeg. Så da blir det seks uker til neste pause. Vi må ut av komfortsonen! 

Elsker den blå treningstoppen min. Kjøpte den for tyve spenn på Monki for noen måneder siden. Den har en oversized look med åpen rygg. Perfekt når det er varmt på senteret. Angrer grønt at jeg ikke kjøpte flere. Treningsbh'en er fra Pierre Robert. 

Nå skal vi inn i fintøyet og ut å ha det litt gøy for en gangs syld. Hihi. Kos dere i finværet!!!

kalorifri dessert
Dagens / kveldens dessert: jordbær og pasjonsfrukt. Sunt, billig og supergodt! Dette er noe jeg kommer til å lage meg flere ganger i løpet av sommeren fordi det er så såre enkelt å lage den. Pasjonsfrukten er så syrlig og god at den blir jo bare perfekt til søte jordbær. De danser i munnen .. Man kan spise en slik dessert med frukt og bær på mange måter, men jeg elsker at den er litt ''frozen'' og kald. Derfor har jeg her most litt jorbær i en skål og helt over en pasjonsfrukt (husk å få med all safta!). Deretter har jeg blandet inn Sukrin melis slik at desserten blir ekstra søt. Inn i frysern i 20-30 minutter og voilâ! Friskere enn dette blir det altså ikke. Min favoritt! 

i dieHYYYYYL I ØRET DITT! Jeg kan ikke tro det .. jeg kan fortsatt ikke TRO at jeg venter disse nyyydelige Acne Alice silkplatforms i posten. Jeg liker de blå også, men disse var like fine. Sommerlige og dødskule rett og slett. Can't wait! 

marilyn skirt
skjørt h&m / tee acne / sko nelly / sunnies gina

FOR EN KVELD! Jeg ble invitert på takfest her i byen og vi hadde DEN utsikten. Været var knall og vi koste oss kjempemye. Dette var virkelig en fin sommerfest. Det var så gøy at jeg ble litt lei meg da vi måtte dra derfra. Og ikke nok med det så har jeg sovet knappe fire timer (!!!!). I dag er jeg og forblir zombie. Skulle ønske jeg la meg litt tidligere, men denne festen var virkelig verdt hangover'n! Så i dag har jeg bare tenkt å spise godt og slappe av maks. I morgen er det jobb igjen. Natta! 

gi meg en A og CNE


tee acne / skjørt h&m / sko nelly

Antrekk for kvelden. Jeg sto lenge å funderte over hvilke sko som kunne gå til dette skjørtet. Brukte sikkert tredve minutter på å finne det ut ... ja ut i fra ca. femti skopar. Haha. Det var liksom ingen som ville passe til antrekket. Skulle jeg da bytte skjørtet til et annet et? Jeg har ofte slike dilemmaer når jeg velger tøy før tilbehør. Det burde være omvendt til meg. Det blir kanskje litt mye med flere knæsjfarger i et antrekk tenkte jeg. Så da ble det oransje sko vel og merke... more is more! 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg drar inn til byen for å møte resten av gjengen. Svetter som en gris her jeg sitter. Og vepsene flyr inn og trasher terrirotiumet mitt. Fader altså! 
Happy sunday u ppl! 

powerwalk & iceiiiiiiiiiis! 

Etter en times tidlig powerwalk belønnet jeg meg selv med en god ananasis. Det er så dgg å lage isen selv da man kan putte i hva man vil. Neste gang skal jeg prøve med kiwi og jordbær. Summerfeelin! Vi har et supervær her i Trondheim i dag. Tror det er langt over 23grader! Og det er enda bare mai! Krysser fingrene for at vi får en bra sommer i år. Mmm.. is! 

I kveld er det duket for grilling med gode venner. Tenkte å slenge på en laks på grillen i kveld - det er så digg. Skal slenge på meg et lilla skjørt og en Acne tee. Skal selvfølgelig vise dere når den tid kommer. Nå blir det kyllingfilet og grønnsaker før det bærer avgårde på trening. Er så stiv i nakken nå at jeg vet ikke om jeg klarer å gjennomføre økta. Sliter visst med litt betente skuldre. Men men, må jo bare prøve. Bøy it is! Snakkes!

yesterdays dress


kjole nelly / rosekrans diy

Vel overstått 17mai da jenter! (og dere andre!). Ser ikke for meg at jeg har noen mannelige lesere, men det kan hende. Uansett, jeg ble utrolig overrasket i går. SÅ mange fine kjoler. Og bunader da, såklart. Folk kan virkelig å pynte seg. Herlig! Jeg selv hater stivpynting, så jeg gikk for en drømmekjole og en rosekrans. Morsomt å få kommentarer for antrekket sitt, i hvertfall fra folk man ikke kjenner. Gøy! Jeg kjøpte av denne fine kjolen av en venninde og jeg vet den har vært på salget på nelly leenge, men finner den ikke nå - desverre. Kanskje den kommer inn igjen? Elsker at den har skinn og tyll. Det gir en søt look, men samtidig litt rocka også. Endelig fikk jeg anledning til å få brukt den. Hater når kjolene henger uten at de blir brukt. Føler liksom litt synd på de ... i hvertfall når de ser så utrolig fine ut. Hehe.. fashionfeelings (flagrer med øyelokkene). Nå skal den få henge litt. Den blir sikkert tatt frem i sommer kjenner jeg meg rett. Gleder meg! 

Vi har sol i Trondheim i dag. Jeg har store planer om å få rørt meg masse i dag. Sykle til trening, pumpe litt jern, gå tur, sykle litt mer .... føles ut som om jeg ikke har trent på en evighet. Så nå er det på tide å få fart på kroppen igjen. Ellers vil jeg ønske dere en fin 18mai og kos dere masse i varmen. Salut! 

17maiHei og hurraa! 
Er dødssliten etter bare noen timer. Er det mulig? Men det ble en velykket champisfrokost med gode venner. Og været er bare .. nydelig. 17mai er alltid gøy, men jeg kjenner jeg skulle ha sovet LITT lengre i dag. Er litt utmattet. Så nå er det av med finstasen og inn i shorts og treningsbh - nå skal det trenes! Multitasking....

Cya! 

love that pinkDette er så ... fint. Jeg har ikke ord. Holy shh..
Jeg måtte få med meg noen bilder av de fine trærne som hadde blomstret for fult i Waterloo. Såå nydelig. Skulle ønske jeg kunne hatt et slikt tre i hagen. Fargene er så freshe at man nesten skulle tro det var sommer for fult. Vi hadde ca. 30 varmegrader på det meste da vi var der - noe som var dødsdeilig. Det var nesten litt sykt å kjøre denne gangen fordi vi fikk se så brå overganger fra landene. Da vi kom tilbake til Norge igjen - var det bare grått, brunt og slitent. Vi gikk altså fra grønt gress med blomster til et skittent landejorde. Jaja, vi får håpe vi får sommer i år ihvertfall. Kan ikke skryte så mye av fjoråret..

Vi har hatt mye fri fra husarbeid og husoppussing, men nå begynner alt å forme seg. Deilig! Det vil si at det er like før vi flytter inn i vårt eget rede. Som vi har bygget opp fra skratsj. Åh, klarer nesten ikke å vente. Gleder meg til å få alt ferdig å vise dere hvordan jeg har innredet rommene, stuen, kjøkkenet...gangen! Klarer nesten ikke å tro det - men restaurere et helt hus er ikke bare bare. Verdt slitet og energien. Nå skal vi INN .... jippi! 

Ellers skal jeg bruke dagen i dag på å rydde og vaske, kjøpe blomster, vaske bil og pakke litt (sånn at det er gjort). Må selvfølgelig få snappet inn en brystøkt også. Så vil jeg selvfølgelig ønske dere alle en fin mandag! 

@ gymDet er sykt deilig å våkne tidlig med den følelsen av at man har mye energi. Den energien skal jeg bruke opp på gymmet - det SKAL svi. Ikke bare litt, men mye. I morgen er det "leg day" noe som betyr at jeg ikke kan bruke en dritt av underkroppen. Den økta der er en killer i seg selv, så best å la være. Tror det blir ren kondisjon i dag. Noe jeg hater. Men hva gjør man ikke for en fit og sunn kropp . . . Kjøpte med meg en del treningsmotivasjon sist uke. Denne tanken fra Everlast ble jo en favoritt med en gang. Elsker den! Fikk med meg andre godbiter fra samme merke som jeg vil vise dere senere. Blant annet en bag og en superawesome shorts. Gled dere! Nå blir det trening på skrotten. Be the best of you! Salut!


Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits