i dieHYYYYYL I ØRET DITT! Jeg kan ikke tro det .. jeg kan fortsatt ikke TRO at jeg venter disse nyyydelige Acne Alice silkplatforms i posten. Jeg liker de blå også, men disse var like fine. Sommerlige og dødskule rett og slett. Can't wait! 

childish


Jeg digger å finne barnet i meg. Jeg klarer rett og slett ikke å la være til tider. Dette søte ''godis'' armbåndet fant jeg på River Island da jeg vandret i Antwerpen. Det er så søtt, klarte selvfølgelig ikke å gå fra det. Typisk meg. Kostet nesten ingenting heller. Det passet jo perfekt til mitt yndlingsarmånd fra Cooee Design. En god blanding av industriell fashion og barnemat .. digger'e! 

Dere finner armbåndet her om dere skulle være like barnslig som meg. Natta <3

marc jacobs dietcoke// coke

sporty chic

Har virkelig fått sansen for det sportslige i denne fashionverdenen. At alt skal være casual er en ting, men å kombinere baseball tee's og sneakers med store diamantsmykker er bare .. rått. For meg er det casual med en liten tvist. Å gjøre en t-skjorte kul er ikke vanskelig. Jo større smykker, jo bedre. 

Denne kjolen ble med meg hjem forrige uke. Den er veldig fin, men samtidig en kjole man kan bruke i det daglige - uten at det blir ''kjoleaktig''. Dette er min første sportye kjole og jeg har allerede klart å bruke den. Og flere ganger skal det bli. Det kommer mye av disse kjolene og skjortene nå i vår, så det er bare å fråtse. Skal vise dere hvordan jeg vil kombinere den med smykker litt senere. Det er for kaldt å bruke denne ute nå, men våren er jo på god vei! Tenkte å ta med denne kjolen til Paris i juni. Kan ikke bare gå i jålete klær jeg heller...

green kenzoDenne nydelige grønne saken er på vei hjem til meg i dette øyeblikk. Jeg er i ekstase. Den er såå kul. Ikke sant? Kenzo Paris. Genseren finnes i flere farger, men jeg bestemte meg for noe som skiller seg litt ut - derfor grønn. Herlig grønnfarge! Ser for meg denne med et svart skinnskjørt eller et tight paljettskjørt til våren. Fashion is passion! Gleder meg til den kommer. Har hatt mye problemer med ebay i det siste. Har vel ikke hellet meg meg fortiden. Kanskje på tide å roe litt ned. Men denne måtte jeg jo bare ha ... den er jo ... ahh, WORD! Og siden jeg har vært så flink med treningen så blir dette helgens belønning. Smart? Da ble det genser istede for potetgull og smågodt. Verdt det. Bare man får DEN belønningen så er det greit. Can't wait. 

Nå er morgenkaffen i magen og jeg er klar for å gi jernet på mølla. Jeg hater intervalltrening på morgenen, men jeg drar uansett hvor negativ jeg er. Denne uka hater jeg trening. Humøret er ikke på topp og jeg har heller lyst til å sove. Men vet at hvis jeg ikke drar, så vil det heller ikke komme noen resultater. Så jeg drar uansett hvor lei jeg er. Det er godt etterpå. Don't forget the feeling! For meg kommer resultater tregt, derfor vet jeg at jeg ikke må miste motivasjonen selv om de ikke kommer etter en måned. Det kan ta opptil fire måneder før det skjer noe med meg. Det er sånn kroppen min fungerer. Heldigvis vet jeg dette fra før av, sånn at jeg ikke mister håper og gir opp. Det tar tid å bygge en sterk og feminin kropp. 

God trening! 

vintage interiorGod morgen! 

Jeg vil starte denne herlige lørdagsmorgenen med å vise dere de to fine skattene jeg fant hos Fretex i går. Èn ting er sikkert; I want colors in my livingroom! Nå som vi har et helt hus som skal innredes har jeg klarte planer for hvordan det sånn ca. vil se ut. Det er så spennende! Farger gjør meg glad og jeg vil at vennene mine skal føle seg hjemme når de kommer på besøk. Interiør er også mote vet dere. Jeg falt rett og slett pladask for denne gule tekannen. Den var bare perfekt. Ikke værst når den gikk for tredve kroner - må si det er et realt kupp. Falt også for den røde lysestaken. Den er så fresh og vil gjøre stor oppmerksomhet på bordet eller på en hylle. Nydelig! Slike fargefulle gjenstander kan gjøre mye bare i seg selv. Lysestaken betalte jeg tyve kroner for ..... TYVE! Det er en pose nøtter det. Gleder meg til å sette alt på plass. Morro å finne slike fine ting på gjenbruksmarkeder! 

latex jacket


God morgen søtinger! 

Denne jenta har vært våken siden 05:45 og siden da har jeg kost meg med en god frokost og mange kopper pukka te. Glemte helt å ta bilde av frokosten (den var rett og slett nydelig). Jeg lagde en omelett av eggehvitter, brokoli, havrekli, kyllingfilet og masse krydder. Delicious! Skal prøve å huske det til neste gang! 
Tenkte meg egentlig på trening i disse morgentimer, men vet jeg klarer å maxe mer på ettermiddagen, derfor blir det sånn. Grugleder meg. Det er da man virkelig får noe ut av treninga. Det skal være hardt og VONDT ikke minst. Høres bedre ut å ligge på soffaen - se Carrie trippe i sine Louboutin og drikke kald iste. U see my point? Ellers hadde jeg tenkt å få til et outfit bilde i dag. Kjæresten drar til sjøs i morgen og da blir det fjorten dager med intensiv blogging altså. Da skal de dumme malebuksene byttes ut med heels og fine jakker. Men selvfølgelig kommer jeg til å savne min kjære....
Fjortendager går fort og jeg tror jeg kommer til å ha mye å gjøre. Kanskje jeg rekker noen DIY's også. Hater når ideene står på vent. Jeg får se hva jeg får til. 

My new jacket from Gina Tricot. Shiny, ''latex'' and biker-ish. Love it! 

11cm og bakterier


Seone // her 

Hey fashionistaer! Sovet godt? Jeg ble litt småforkjølet under treningen i går (faktisk..), så jeg har ligget i mitt eget bakteriehelvette i hele natt. Kan ikke si jeg har sovet så mye. Heldigvis skal jeg ikke annet enn å kjøre cardio i dag. Så når man er litt småsyk føler man at man må ta litt ekstra vare på kroppen. Jeg bruker vitaminer, men også nelly. Funker! Jeg bruker ofte å klikke innom salget for å se om det er noe jeg liker og i morgentimene i dag fant jeg virkelig noe. Jeg har sett Ulrikke med disse og der er bare så .... sexy. Tenk deg disse med en skinntights eller bare legger i sommer. Damn you! De er i allefall på vei til meg og jeg kjente med en gang jeg trykket på ''fullfør bestilling'' så ble jeg litt friskere. Helt sant! 

Lykke til med dagen til alle mammaer der ute!!!! 

cold rings


h&m / ginatricot / ginatricot

Ringer er noe jeg aldri får nok av. Klarer ikke å vente til at garderoberommet er ferdig slik at jeg kan sette frem alle yndlingene. Nå ligger alle sammenklemt i en boks. Veldig sjarmerende. Disse tre er mine favoritter denne vinteren. Skulls, kors og massive detaljer. Love it! De kan brukes til ethvert antrekk og det er bare å mikse som man vil selv. Til og med sølv + gull er hot i visse sammenhenger. 

Da er frokosten i magen og grønn te står for tur. Vi skal ha en stor oppussingsdag + litt trening i dag. Gleder meg til å gå i maleklær hele dag. Må man så må man. 

Shallabajs! 

for my ipadKlikket hjem dette søte ipad coveret før jeg la meg i går. Kan ikke få sagt det nok, men ebay skulle ha vært lakt ned for min del...eller for mitt beste rettere sagt. Haha. Ebay du ebay. Uansett, håper det ikke tar så altfor lang tid før det kommer!! Klokken er nå passert halv seks og jeg skal på trening (..). Må man så må man! Hade!

mustacheLook what I got! Er den ikke nydelig? Danset av glede da jeg fikk hentet den. Den er rett og slett laget for å bli elsket. Min er fra ebay, men har fått med meg at Asos også selger lignende klokker. Dette blir vårens ''armcandy'' for meg og jeg er stygt redd for at jeg kommer til å slite den ut. Hehe. 

Har ikke blitt friskere med tiden, så jeg er fortsatt litt groggy etter jula. Skal rydde litt i klær og sko i dag - så kanskje jeg får en litt bedre oversikt over hva jeg har og ikke. Blæ! God bedring til meg da...

getting ready for new years eve


Hej tjeier! Da er kjolen og alt tilbehøret til årets fest i boks. Jeg hater å stresse timene før selve festen, derfor er jeg godt forbredt dagen før. Pynt, mat og drikke skal være klart - og takk gud for det. Vi blir en stor gjeng i år og jeg gleder meg masse til å se alle. Det skal bli en fortryllende kveld! Hva synes dere? // asos
Jeg falt pladask for denne kjolen da Ulrikke hadde den på seg. Til min store glede var den også på salg. Jeg lurer på om jeg skal kopiere den helt med å bruke et belte med lapper på siden - det er så fint. Vi får se hva det blir til! Cava i boks! 

Snakkes i morgen! 

gosh!


Jumper // Pull&Bear 

I går dro vi innom et kjøpesenter som ligger tyve minutter fra Waterloo hvor vi bor. Har sikkert vært på det senteret tusen ganger før, men det var først i går jeg fikk øynene opp for Pull&Bear. Goooosh! De har så utrolig mye fint og fresht. Prisene ligger omtrent på samme nivå som h&m og jeg kan med hånda på hjertet si at enhver fashionista vil finne noe der. Jeg fant mye jeg likte, men det ble bare denne jumperen. Digger den! Viser dere den på litt senere.

preciousMy new sexy little earrings from SIX!!!

oh myyHEJ HEJ! Etter to og tjue timer i bil er vi velberget frem i Belgia. Deilig! Her er det snøfritt, men det regner og blåser litt. Mye bedre enn -10 og tykk snø. Før vi dro hentet jeg en søt liten pakke på postkontoret. Klikket hjem noen Chloè-inspirerte boots på ebay for noen uker siden og endelig kom de. Fine? Eneste minus er de massive sålene, men det duger i massevis. Skulle ønske jeg hadde hatt økonomi til de orginale, men det får eventuelt vente. 

For de som ikke har fått det med seg, så har jeg en konkurranse gående her på bloggen. Hvis du har lyst til å vinne Aussie miracle shine produkter - så følg aussienordic på instagram og finn ut navnet på de to jentene som legger ut bilder. Deretter sender du svaret til mja@geelmuyden-kiese.no !!! Lykke til :)

burt's beesDet er mange produkter man ikke klarer å holde seg unna. Ja, som BB produktene. Jeg bare forguder det naturlige de lager. Så jeg falt selvfølgelig pladask for denne lille boksen med tre produkter: håndkrem, lip balm og neglebåndskrem. Alt i ett lekkert kit! 


Produktene inneholder blant annet (eller mesteparten av) dronningbie voks. Mer økologisk og rent får du ikke. Man kjenner virkelig at det svir på leppene når man har smurt på balmen. Deeeilig! Og duftene er rene og rett og slett himmelsk. 

Kittet fåes kjøpt på HER !!

dragonfly

Søstrene Grene.

nytt hår


Ny pleie til håret: Shampoo & balsam fra Catwalk / Hårkur fra Sebastian

Hei babies! Hatt en fin uke hittil? Dette har vært en laang jobbuke, men synes nesten det er verdt strevet når helga har kommet. Lønna tikket inn og jeg kjenner jeg har mye energi til overs. Deilig! Var derfor innom frisøren for å gjøre en liten totalforandring. Jeg har vært blondine så langt jeg kan huske og kunne ikke fordra mørkt hår. Bladde gjennom noen moteblader og fant ut at jeg ville gjøre noe drastiskt. Det ble en varm brunfarge. Kjempefint! Veldig uvant, men jeg digger det. Har alltid ment at f.eks krøller er finest på de med brunt hår. Sukk. Nå har jeg brunt hår. Gleder meg til å sette på klipsene og krølle det. 


Sliten etter dagens killeøkt! (shaken er kjøpt på en sportsforetning i Brussel)

Kom nettopp hjem fra trening. Jiseees det begynner å bli tungt. Tungt er bra! Følte at jeg mestra alt jeg gjennomførte i dag og det resulterer glede resten av kvelden. Tenkte å bruke kvelden til å stelle de slitne neglene og legge ansiktsmaske. Yeah, that girly stuf! Så blir det filmkveld litt senere. God fredag!!

burgundy

- my new love from h&m -

old is newKjøpte disse øredobbene på hm for noen år tilbake. Jeg likte de ikke da, men likevel likte jeg de litt (...). Hva er det med meg og massive ting? Jeg tenkte tanken om at jeg en dag ville angre om jeg ikke kjøpte de. Sånn er jeg på mye, men disse var jeg skråsikre på. Det er akkurat som om en stemme sier at jeg må ha de og at de bare kan ligge noen uker, måneder og år - så vil jeg få bruk for de tilslutt. Jeg vet det høres helt crazy ut, men jeg er alltid føre var - ja også i fashionverdenen. Mihi! Angrer ikke et sekund på at de ble med meg hjem den dagen jeg ikke ville gå med de. Disse er perfekte til et casual antrekk.Fashionjunkiie viser hvordan det fungerer i det daglige. Helt perfekt! 

i love sale
Jones&Jones Nicole Dress HER / Sara Dress HER


Hey you! Nå som festsessongen har startet må garderoben fornyes litt. Klikket nettopp gjennom salget til Nelly og jeg er sjokkert over prisene. Her kan du gjøre mange kupp til en billig penge. Klikket nettopp hjem disse to fine kjolene. De blir perfekte til desemberfestene. Anbefaler på det sterkeste å dra innom Nelly for en kikk. Du kommer til å finne mye fint. 

Ps! Her blir ting fort revet bort, så her er det førstemann til mølla. Lykke til! 

new inNyrr smykke fra ebay! 

new glamDenne nydelige bh'en fra hm ropte på meg. Selvfølgelig tok jeg den med hjem. Den er jo ... bare nydelig! Nå kan festsessongen bare begynne!

Acne snow parka aw11
New in: Acne Snow Parka

God morgen! Da har vi fått snø i Trondheim og må si det kom veldig raskt innpå. Senest i går var jeg ut på en liten gårtur og det var enda røde og oransje blader på bakken, men i dag har vi snø. Det snudde over natten, men jeg er ikke urolig for det. Bort med sommerklær og inn med varme gensere og jakker. Hadde det ikke vært for moten hadde jeg særrisøst dratt meg selv i en meget deprimert periode. Snø og kulde er egentlig ikke noe jeg forguder, men man kan gå med mye fint tøy om vinteren også. Fashion for every season!

For litt siden fikk jeg tak i fjorårets snøparka fra Acne og jeg tror denne blir mye brukt i vinter. Den er max oversized, så selv om den er i str. 36, så ser det ut som om den skulle vært til en gedigen mann. Og hetta.....ser ut som om man har et tre-dobbelt hode. Det er jo Acne, da! Blir spennende å bruke parka i år da jeg egentlig aldri har likt parkas. De er liksom så store, men denne er samtidig dødslekker. Siden den er proppet full med fjær - er denne altfor varm til å bruke nå. Gleder meg nesten til at det blir iskaldt ute, sånn at jeg får brukt den. Hihi. Den får henge litt til, så er den klar for en siesta ute i snøen!

testing SunSpaSunSpa tan-in-a-can (Body-fitness)

Hei fininger! Tenkte å starte lørdagen med å gi dere et lite tips. Er du èn av de som irriterer seg over at man får skille av selvbruninger etter en svett treningsøkt? (Les: rundt sportsbh?). Jeg er èn av de ihvertfall. Lenge har jeg slitt med å bruke selvbrunere i ukedagene pga. trening. Det blir aldri noe bra resultat av denne kombinasjonen, så jeg har da brukt selvbrunere kun når jeg skulle noe spesielt. Det kan bli litt slitsomt og ikke minst unaturlig til tider, så jeg har bare brukt mindre og mindre tid på å være brun og fresh før festene. Nå som festsessongen står for tur er det alltid fint å være fresh hele tiden og ikke bare mot helgen. Jeg har lett og lett og lett og lett, men fant ingen produkter som passert MIN hverdag. Jeg har prøvd Lorèal, Garnier, Dior, Chanel etc, men INGEN har holdt seg gjennom dagene med trening. Slitsomt!

Men nå har danskene kommet med det ''perfekte'' produktet. De sier dette er ment for de som vil se bra ut, men samtidig kan trene uten at det blir skjolder. SunSpa er selvbruningsprodukter uten parabener og de inneholder mye mer farge enn de vanlige selvbrunerne. Produktet ble kåret til årets produkt i WOMAN og det passer for både gutter og jenter - i alle aldere. Dette er mitt første kjøp fra SunSpa og jeg håper på å bli mektig imponert. Jeg valgte SunSpa Body-Fitness fordi denne er utviklet for de som trener. Gleder meg virkelig til å teste den ut - kommer selvfølgelig til å gi tilbakemeldinger om sprayen her inne. Kanskje får denne en fast plass på badehylla? I guess it does!

Les fitnessbloggeren Silje Marielas anbefaling her
Les Fotballfrues anbefaling og påføring her

new in


strikk gina tricot (her) / smykke kjøpt i belgia / sko dinsko (her)

God kveld kjære lesere! Her er noe av det som ble med meg hjem i går. Denne fine genseren måtte jeg bare ha inn i høstgarderoben. Limegrønt er så fresht! Den har nettopp kommet inn i butikk og det var ikke mange hengende der da jeg fikk øyne på den. Ikke så rart, den er jo dødslekker! Den bryter med alle genserne mine; den ligger som en glasur oppå det sorte. Jeg liker å være litt vågal der man ekperimenterer med farger. Så denne er egentlig midt i blinken for meg og min kommende walk-in garderobe.  

lykkeposeFår aldri nok av den lille rosa papirposen. Jeg måtte selvfølgelig innom Acne Studios i Antwerpen forrige helg og jeg fikk en liten lykkerus i meg da jeg spaserte ut av butikken. Og den varte lenge....

Viser dere innholdet og antrekk i morgen. Det er nemlig supersalg i byen, så jeg må tidlig opp for å få tak i det jeg ''trenger''.
Nattinatt! 

DOT by Marc JacobsSe på disse da! Har endelig skaffet meg den nydelige (og ikke minst søte) parfymen DOT av MJ. Minner meg om marihøner! Den er så skjønn! SEEE! Bare flasken er jo en pryd i seg selv. Ble helt forelsket da jeg så den. Jeg fikk med en liten mini flaske av parfymen (som også er ubercute!), og en snertn pung for å ha småpenger i. Jeg spurte pent om å få med pungen - de sa ja først, men da jeg kom til kassa var den egentlig ikke med. Så siden gutten i butikken sa at den var med, så fikk jeg den likevell. Jippi! 

De ble en liten tur til Belgia denne gangen, men skal snart tilbake i gjen. Ble noen innkjøp der nede også, men har ikke tid til å vise i dag. Har nettopp gjennomført en 5km lang løpetur (ja, etter noen uker uten trening er 5km som 2mil for meg..). Men deilig var det. Gleder meg innmarri til å kjenne på stive muskler i morgen. Men det er vel verdt det. Fikk også testa nytt treningstøy for høsten. Det gir alltid en ny og bedre motivasjon. Nå skal jeg steke meg proteinvafler og titte på tv-en. 
Håper dere får en fin onsdag! Klem!

lennon mirrorsGotta love my new sunnies from Ebay. Perfect for this season!

new instrikkgenser vero moda / jumper gina tricot

Her har jeg to nye høstgensere til garderoben. Jeg får aldri nok av store gensere om høsten grunnet at jeg liker å pakke på meg tykke plagg i stedefor å gå med jakker. Disse to er perfekte for mange kombinasjoner nå i høst. Har dessuten blitt hekta på skjørt+genser komboen der man slenger på en tykk oversized genser, slik at det blir mer casual og comfy. Likes! Derfor har jeg valgt å kjøre gensere i L og XL, slik at jeg kan gjøre alt mulig med dem. Kjøper jeg gensere i S eller M som faktisk er min størrelse, vil jeg kun få bruk for de med store skjørt eller jeans. Så kan det også hende at noen av plaggene blir mindre i vask. Er kjempefornøyd med disse to - og flere skal det bli. 

Jeg reiser faktisk til Belgia i morgen. Det kom litt brått på, men det ble visst en langhelg der nede. Og siden jeg ikke er ferdig med høstgarderoben enda, så skal jeg selvfølgelig finne alt jeg leter detter der. Er jeg heldig reiser vi inn til Antwerpen der jeg har shoppet 1000 ganger før (og går aldri lei!). For meg er dette motemekka, ja - mer motemekka enn London. INSANE! Har planer om å kjøpe et tykt skjerf fra Acne, en ullkåpe med skinn fra Zara og noe annet stæsj som trengs for å se bra ut i høst. Gleder meg! Tar med laptop og systemkamera, så kommer til å legge ut antrekksbilder fra turen. Og jeg skal spise makroner som en gal...
Antrekksbilde fra i dag kommer litt senere i kveld. Hej!

i love etsy
Man trenger ikke lete lenge før man finner fine ting på Etsy. Jeg anbefaler egentlig ikke å klikke innom siden grunnet at man går konk med lommeboka, men noen ganger så MÅ man bare. Denne lille fine makronen kostet meg ikke mer enn 140NOK og jeg gleder meg kjempemye til den bumper ned i postkassa mi. Den blir supersøt til en ren t-skjorte eller en casual genser. Skal selvfølgelig vise dere den når den kommer. Håper det ikke blir så lenge til. 

Dere finner flere makronsmykker og mye annet stæsj på Etsy.com. 
Snakkes!!

 

# 1


YSL shocking maskara (noir)

so french, so pretty


I did it!

Hei! Da er jeg endelig tilbake fra en nydelig og herlig ferie. Det ble ingen blogging på turen pga. pckræsj, men tok en del bilder som jeg selvfølgelig skal vise dere. Selv om ferien kun varte en uke, så er det rart å komme tilbake til hverdagen. 

Nå må jeg pakke ut kofferten. C u! 

new dress
New dress from ebay.

Her er det fine innholdet i pakken jeg hentet i går. Gjett om jeg er lykkelig. Har alltid drømt om en slik kjole. Love that nice pattern! Stoffet er silkemykt og den er kjempelett å bære. Rett og slett nydelig. Gleder meg til å bære den om en ukes tid. Kan i hvertfall ikke bære den ute i dette landet, gussssh. Synd at sommeren varte så kort denne gang (også), men fint at det er så mye fin høstmote der ute man kan sette tenna i. Haha... hadde det ikke vært for klærne, så hadde jeg sikkert vært høyst deprimert og sovnet i dvale. Hater kulde og snø og løv og regn og vinterdekk. Heldigvis blir det en uke med varme og bading. Can't wait! 

Nå blir det styrketrening på denne jenta. Senere skal vi skru sammen kjøkken og senere etter der igjen skal jeg på grillfest med jobben. God fredag! 

couleursNew in! Awesome skirt from Bikbok. Gotta love colours! 

Dette fine skjørtet blir med meg til varmere strøk om fjorten dager. Elsker det! 

late breakfast and some new boots


Tunfisksalat med mye godt i. En herlig energifrokost på morgenen.

God morgen kjære dere! Sovet godt? I dag ble det en sen frokost på meg. Rart å starte dagen  sent, men jeg klarer meg. Det ble en tunfisksalat på meg denne gangen og jeg digger den. Fullstappet av proteiner, vitaminer og fiber. Trenger virkelig litt energi på morgenen - som varer lenge. Har ikke andre planer i dag enn å rydde hus, lage middag, ta sol og dra på trening, så jeg får ta den tiden jeg trenger. Har dere noen planer for dagen?Ser dere hvilke sko de ligner på? Fikk med meg disse hjem dra vi var innom Bubbleroom Outlet i Töckfors. Happygirl! De blir perfekte til høsten og jeg klarer nesten ikke å vente. Siden det aldri ble noen Acne Cypress på meg, så duger disse langt mere for meg. De er jo prikk like, jo! Jeg fikk de for under 500, så kan ikke si annet enn at jeg er sjeleglad. Hvordan kan man gå fra slike skjønne sko? Ikke jeg..


 Fikk nettopp en hentelappe på posten, så har mye å vise dere. Men nå skal jeg finne frem vaskestaven. Bye!

FH


Endelig ble boken min. Fikk den nemlig for en billig penge på ebay (ubrukt). Tror jeg betalte rundt 10pund + frakt. Bestilte den i forrige uke (ebay.uk) og fikk den allerede i går. Herlig! Tenkte det kunne være fint å bringe med denne på stranden - trenger i hvertfall noe å titte på. Så denne boken måtte bare bli perfekt. Gleder meg kjempemye til å se alle de fine og spesielle antrekkene han har tatt bilder av. Elsker streetstylen! Men skal nok spare den til turen (selv om det er dødsvanskelig å la være). Det er tre uker til vi drar og jeg klarer nesten ikke vente. 

Nå skal jeg pakke til Drammenturen. Snakkes! 

fashion breakfastGod morgen! Da har kjæresten endelig kommet hjem fra sjøen og jeg kjenner jeg blir i bedre humør av det. Snedig? Hihi.
Er det noe svenskene kan, så er det å designe vakre ting! Endelig fikk jeg armbåndet mitt! Jeg måtte vente i ca. tre hele uker før den lå på postkontoret. Sånt skjer når det blir liggene på tollen. Jaja, verdt det uansett. Det er fine Cathrine Åberg som står bak disse herlighetene av armbånd (Cooee.se). Vakkert! Skulle ønske jeg hadde flere, men denne får holde for denne gang. Gleder meg til å pryde armleddet med dette armbåndet på fredag. 

Da har jeg spist en bitteliten frokost og drukket en halv liter te for å få litt energi før intervalløkta mi. Bruker som regel ikke å spise før trening om jeg drar på morgenen, men greit med litt ekstra energi når jeg ikke har trent på flere måneder. Skal bli deilig å komme i form igjen! Jeg skal til syden om 34 dager (iiiiih), så da er det ekstra stas å se godt trent ut. Gleder meg! Snakkes i kveld!

into my shopping bag


Deleores Dress by JB - HER / Nut Cuff by Cooee - HER

I've done it again. Do I never learn? Now, I'm broke. Not funny at all! 

vintage sequins


vintage / fretex

Hej tjeier! 
Som jeg har sagt tidligere har jeg tusenvis av plagg jeg ikke bruker eller har glemt. Jeg hadde ikke glemt denne jakka, men jeg har ikke fått anledning til å bruke den enda. Den er jo så fin! Da jeg var innom vintagesjapper i London, hang det tusner av slike jakker og gensere. Åhh! Jeg kunne jo ha gått amok inn der, men prisene var SKYHØYE. De skulle ha litt over tusen kroner for en nesten lignende som jeg fant her i Trondheim. Insane! Eller... på en måte ikke, men jeg hadde ikke betalt mye for en slik jakke. Jeg har jo ikke brukt den enda! Men selvfølgelig hadde de jakker i alle fargene du kunne tenke deg - og selvfølgelig i paljetter. Det ble ingenting fra den butikken, men jeg får nøye meg med denne. Jeg fikk denne for ca. to hundre, så jeg er ganske fornøyd med kuppet. 


Slik vil jeg style den! Den er ikke helt lik, men de ligner mye! Åh.. hadde jeg bare hatt de wang-skoene, så hadde jeg hatt antrekket komplett. Skal vise dere jakken på så fort jeg finner på å burke den. Den kan jo ikke henge for evig tid heller..Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits