marilyn skirt
skjørt h&m / tee acne / sko nelly / sunnies gina

FOR EN KVELD! Jeg ble invitert på takfest her i byen og vi hadde DEN utsikten. Været var knall og vi koste oss kjempemye. Dette var virkelig en fin sommerfest. Det var så gøy at jeg ble litt lei meg da vi måtte dra derfra. Og ikke nok med det så har jeg sovet knappe fire timer (!!!!). I dag er jeg og forblir zombie. Skulle ønske jeg la meg litt tidligere, men denne festen var virkelig verdt hangover'n! Så i dag har jeg bare tenkt å spise godt og slappe av maks. I morgen er det jobb igjen. Natta! 

gi meg en A og CNE


tee acne / skjørt h&m / sko nelly

Antrekk for kvelden. Jeg sto lenge å funderte over hvilke sko som kunne gå til dette skjørtet. Brukte sikkert tredve minutter på å finne det ut ... ja ut i fra ca. femti skopar. Haha. Det var liksom ingen som ville passe til antrekket. Skulle jeg da bytte skjørtet til et annet et? Jeg har ofte slike dilemmaer når jeg velger tøy før tilbehør. Det burde være omvendt til meg. Det blir kanskje litt mye med flere knæsjfarger i et antrekk tenkte jeg. Så da ble det oransje sko vel og merke... more is more! 

Nå skal jeg slappe av litt før jeg drar inn til byen for å møte resten av gjengen. Svetter som en gris her jeg sitter. Og vepsene flyr inn og trasher terrirotiumet mitt. Fader altså! 
Happy sunday u ppl! 

yesterdays dress


kjole nelly / rosekrans diy

Vel overstått 17mai da jenter! (og dere andre!). Ser ikke for meg at jeg har noen mannelige lesere, men det kan hende. Uansett, jeg ble utrolig overrasket i går. SÅ mange fine kjoler. Og bunader da, såklart. Folk kan virkelig å pynte seg. Herlig! Jeg selv hater stivpynting, så jeg gikk for en drømmekjole og en rosekrans. Morsomt å få kommentarer for antrekket sitt, i hvertfall fra folk man ikke kjenner. Gøy! Jeg kjøpte av denne fine kjolen av en venninde og jeg vet den har vært på salget på nelly leenge, men finner den ikke nå - desverre. Kanskje den kommer inn igjen? Elsker at den har skinn og tyll. Det gir en søt look, men samtidig litt rocka også. Endelig fikk jeg anledning til å få brukt den. Hater når kjolene henger uten at de blir brukt. Føler liksom litt synd på de ... i hvertfall når de ser så utrolig fine ut. Hehe.. fashionfeelings (flagrer med øyelokkene). Nå skal den få henge litt. Den blir sikkert tatt frem i sommer kjenner jeg meg rett. Gleder meg! 

Vi har sol i Trondheim i dag. Jeg har store planer om å få rørt meg masse i dag. Sykle til trening, pumpe litt jern, gå tur, sykle litt mer .... føles ut som om jeg ikke har trent på en evighet. Så nå er det på tide å få fart på kroppen igjen. Ellers vil jeg ønske dere en fin 18mai og kos dere masse i varmen. Salut! 

17maiHei og hurraa! 
Er dødssliten etter bare noen timer. Er det mulig? Men det ble en velykket champisfrokost med gode venner. Og været er bare .. nydelig. 17mai er alltid gøy, men jeg kjenner jeg skulle ha sovet LITT lengre i dag. Er litt utmattet. Så nå er det av med finstasen og inn i shorts og treningsbh - nå skal det trenes! Multitasking....

Cya! 

something french


bukse ginatricot tee cubus jakke ginatricot ørepynt monki veske vintage sko bubbleroom

Hej! DA er vi endelig hjemme. Det er hardt til kroppen å sitte i bil i over 200mil. Kjennes ut som en hard treningsøkt. Eller kanskje som en dag etter en heftig tur på byen. Men verdt det. Vi har kost oss kjempemye. Men selv om denne ferien har vært fin, så er det godt å komme tilbake til hverdagen også. Kjedlig at jeg ikke fikk blogget så mye på ferien (grunnet 0 adapter..) - men har nå tenkt å bruke mye mer tid på akuratt det. Fikk også med meg noen fine plagg hjem som jeg vil vise dere. Må nesten ta det i et annet innlegg - er så ufattelig sliten. Vurderer å ta en tidlig kveld, skal jo tross alt tidlig opp i morgen for å løfte litt heavy stuf. Gleder meg! 

Da vil jeg ønske dere en fin søndagskveld videre. Håper dere likte bildene. Jeg prøvde ihvertfall ... Nattinatt lovelies! 

monday

BOY / ebay

Halla!
Da er vi endelig i gang med en ny uke og det er deilig kjenner jeg. Helg er bra, men føler det kan bli litt vell mye fri til tider. Dette ble en finfin mandag for meg. Jeg har vaska, rydda, laget masse mat og skal nå snart på ukens første styrkeøkt. Can't wait! Har også rukket å være ute i finværet. Deilig. Kjæresten kommer hjem fra det store havet i morgen og da vil jeg det skal se nogen lunde bra ut her inne. Nå som det har vært så fint vær ute har jeg hatt litt problemer med å finne meg antrekk .. derfor ligger nå alt på gulvet. Jippi! Håper jeg får ordnet det til han kommer hjem. Ellers skal vi kjøre til Moss på fredag og deretter videre til Waterloo. Vi tar ''påskeferien'' nå og håper på finvær der nede. Skal selvfølgelig blogge denne gangen. Så må sikkert få pakket med meg litt lettere klær. 

Tok på meg denne kule capsen i dag. Jeg er ingen typisk capsjente, men den var faktisk kjempekul. Digger at den er hvit. Kanskje jeg finner noen med farger også..mm..
Salut!

BOY in the laundryjumper / (boy london) ebay skjørt gina

todays detail


Necklace / h&m

Siden jeg er så besatt av den superdupre svenske designeren Cooee - så falt jeg pladask for dette smykket. Plastikk, gjennomsiktig og fresht ikke minst. Det hyler Elise fra langt hold. Det er rett og slett ... perfekt. Jeg tror dette smykket finnes i transparent og neongul. Sukk! Skulle gjerne hatt det transparente også. Et slikt fresht neonrosa smykke passer perfekt til mye, men jeg tenkte å blande det inn i søte pastellfarger. Og det funka! Kjøpte denne søte genseren på lørdag og de to satt jo som et skudd. Blend it! Elsker crazy tilbehør og jeg får aldri nok. 

Da er jeg ferdig med dagens treningsøkt og er nå i god gang med dagens mellom-måltid. Tror det blir kyllingkjøttdeig og noe grønnsaker. Veldig kreativt ..! Så er det jobb og avslapping i kveld. God maaandag!

macaroon girl
jakke gina /sko bubbleroom / genser vintage / sunnies ebay / ringer glitter

Ble noen amatørbilder i dag. Finner ikke stativet. Hehe, må nesten le litt. Finfin lørdag må jeg si. Bytur og kos hele dagen. Jeg har til og med kosa meg på matfronten også. Det fortjente jeg virkelig etter den uka her. Beinhardt kjør på trening har det vært. Sitter igjen med DEN følelsen at jeg har klart noe. Kick! Gleder meg allerede til mandag - da starter helvette igjen. Nå skal jeg rydde litt og lage en god middag. Vurderer baconsnurret kyllingfilet denne lørdagen. Høres ikke det knall ut? For meg er det gull. Så blir det en liten cardioøkt på elipsen i dag. Lenge siden jeg har vært i kontakt med den, så det er kanskje på tide å gjøre noe annet enn bare intervaller. 

Ellers vil jeg ønske alle dere som følger meg en riktig god lørdag! 
Hvis du vil kan du også følge meg på instagram @elisetorz
Salut!

happy new year!


For en kveld! Det kjennes på formen i dag for å si det midt. Skal bli godt å komme tilbake til trening og et mer moderat kosthold. Så mye julemat og USUNN mat - jeg kjenner det bare jeg går opp trappene. DA er det virkelig godt å komme tilbake. Haha. Jeg starter i morgen når kroppen har fått i gang systemet igjen. Blir godt! 

Blir bare soffasløving og sjokkis i kveld. Jeg gidder ikke annet. Natta!  

homecoming


Hei! Da er vi endelig hjemme på norsk jord igjen. Vi har kjørt i timesvis i det forferdelige snøværet opp til Trondheim. Fjo'h! Endelig er vi hjemme i god behold. Men selvfølgelig klarte jeg å bli syk på turen. Det gikk bra på julaften, men kjente det var noe jeg brygget på. Nå er jeg blitt sjuk og det må man bare leve med. Og siden jeg glemte å legge ut antrekket fra selve dagen, så gjør jeg det nå. 

Dårlig kvalitet på bildet + at man ser helt idiot ut. Ok, men her er ihvertfall kjolen. Kjøpte den på en linbutikk i Tyrkia i høst og hårbåndet er fra Primark. Håper dere fikk en fin jul! 

Nå skal jeg legge meg på soffaen og lade opp til bursdag i kveld. Natta!

jones jones

My new dress from Jones+Jones.
Love!
vintage woolvest
vintage / genser carlings / shorts h&m / sko dinsko / skjerf acne / veske h&m

Her kommer dagens antrekk. Nå skal jeg på halloweenparty. Snakkes!!

it's all about the shoesShoes from Bubbleroom.

todays

jakke acne / jeans pimkie / sko bianco / genser vintage / lue h&m / sunnies cubus / skjerf acne / veske farmors gamle

Casual antrekk for en liten bytur. Herlig å finne frem yndlings-høstjakken i gjen, den er så herlig! Skulle tro den var i str. 44 siden den er så innmarri oversized. Den er i str 36, men jeg elsker at jakkene er store. De skal jo varme! Måtte også ta på det nye canadaskjerfet fra Acne. Elsker det! Kommer til å brukes mye fremmover. 

Nå er jeg helt utmattet etter alt slagshysteriet i Trondheim. Jeg har bært på tunge poser siden 9, så nå skal jeg slappe av. Cya!

dagens
kjole
cubus / genser h&m / sko h&m / skjerf vintage / klokke ebay / armbånd diy / ringer belgia/tyrkisk marked / earcuff glitter

God kveld! Jeg er kjempetravel med å pakke ned ting som skal bli med ned til Waterloo i morgen. Vi starter å kjøre i fem-tiden i morgentidlig, vi skal nemlig ta fly fra Rygge i Moss .... lenge leve Vogue og Costume sier jeg bare! Vi er fremme i Belgia kl 16. Gleder meg! 
Sees i Belgia!  

around my neckTodays detail: new necklace from Gina Tricot! It looks like iced rocks!

(Oooheey, både kvalitet og størrelse på bildene ble helt feil. Pc-en er ikke samarbeidsvillig i det heletatt!)

pre-fall outfit


genser h&m / skjørt gina / loafers dinsko / sunnies rayban / klokke ebay / skjerf h&m

Happy weekend! Jeg hadde fri fra jobb i dag, så tok turen inn til byen for å møte noen søte venner. Fikk med meg noen lune gensere hjem som jeg skal vise dere etter helga. I kveld blir det en liten bursdagsfest for søte Ingeborg og i morgen skal jeg kjøre til bygda for å feire farmor. Hipp hipp! Så har min fine tattovering blitt healet ferdig. Jeg må desverre fikse på den om noen uker, baaah. Jaja, sånn går det når man er spontan i utlandet. Nå må jeg hoppe i dusjen og fikse meg til i kveld. Sees! 

ediit: finner ingenting å ha på i kveld #denfølelsen 

fashion is fun


kjole ebay / hodebånd gina 

the new black
kjole tyrkisk marked / veske vintage / armbånd h&m

God morgen! Da har jeg endelig kommet meg tilbake til hverdagen. Deilig! Det har skjedd så mye de siste dagene at jeg har rett og slett lagt bloggen til side. Nå skal dere høre; jeg kom nettopp hjem fra syden på onsdag og var rett og slett klar for å slappe av. Men neeeeei da. Min kjære venninde skulle føde på torsdag, så da måtte jeg selvfølgelig være med på den. Ja, jeg var med fra første stund til siste. Vakkert! Så det har vært hektisk hos meg. Har ikke hatt tid til å slappe av. Men nå er det på tide å tenke på bloggen igjen. Kjøpte denne kjolen da jeg var på ferie nå nettopp. Hva synes dere? Den er altfor fin for vanlige fester, derfor har jeg planer om å bruke den i jula. Angrer meg grønt på at jeg ikke skaffet meg den i andre farger også .. den er så nydelig!  Har planer om å komme med et outfitbilde litt senere i dag. Først skal jeg drikke litervis med te, lage meg en god frokost og rydde vekk alt rot og skrot som ligger i veien. Håper dere vil fortsette å følge meg! Dere er grunnen til at jeg i det heletatt gidder. Tusen takk for mange fine tilbakemeldinger, men selvfølgelig er det lov å gi meg tips til å forbedre meg. Dette er en moteblogg MEN jeg er også veldig interessert i trening og kroppspleie - derfor blir det litt av den slags også. 

Snakkes senere i dag!  Muah!

and all that grey


jeans primark genser h&m sko bubbleroom sunnies vintage hals h&m belte gina ringer kreta/gina

Yo! Da er det helg for min del og kjæresten er godt i gang med å lage tortillapizza til oss. Nam! Har nettopp kommet hjem fra jobb og er meget utmatta. Denne uka har vært så som så, men jeg er glad det endelig er helg og fri i morgen. Fikk hentet pakken på postkontoret. For litt siden klikket jeg hjem en bohemsk kjole fra ebay og ba om å få den før jeg reiste. Digg at den kom i rett tida. Skal vise dere deg den og noe annet snacks jeg har klikket hjem. Man finner mye fint og billig på ebay altså. Farlig farlig! 

Nå blir det pizza, filmkos og ro i heimen. Digg! Snakkes i morgen pumpkins <3 

details 060912
Hello lovecakes! Her er noen detaljer fra dagens antrekk. Nå skal jeg stikke på jobb. Hele antrekket kommer senere i kveld (jeg rekker ikke å poste det nå). Skal forresten hente en pakke på postkontoret som jeg også skal vise dere i kveld. JOY!
Så vil jeg selvfølgelig ønske dere en finfin torsdag!   

gårsdagens
shorts primark / genser vintage / klokke ebay / hårbånd hm

(forhåndsinnlegg)

Beklager for sent blogginnlegg. Har nemlig vært litt småsjuk på ferden vår, så har ikke vært helt i form. Heldigvis er jeg bedre nå. Det ble ingenting på meg fra Norwegian Outlet, men dro inn til Töckfors dag tidlig - så det ble noe fra Bubbleroom outlet istedet. Ellers ble det litt shopping i Drammen også. Selvfølgelig skal jeg vise dere. Nå skal vi spise! Snakkes siden.

teaser på dagens

 

Dagens outfit-teaser. Ble ikke så mye sol i dag, så slengte på meg en genser. Helhet av antrekket kommer senere i dag. Ha en fin dag så lenge!

todays armcandy


cooee.se (her) / DIY / michael kors (her)

dagens


maxi bikbok / topp primark / smykker gina - six 

Stikker innom for å vise dere dagens antrekk. I sommer har jeg fått litt elsk på maxikjolene. De er så fine og utrolig behagelige å ha på. Denne har hengt på stativet over et år, så det er først nå at jeg bruker den. Har planer om å anskaffe meg flere. Vil ha en i grå og kanskje en oransje. Ellers har jeg ingenting annet å komme med. Hurra for kreativ blogging! (...)

natta!

summer breeze
kjole cubus / wedges dinsko / belte vintage / sunnies ray-ban

green


body/badedrakt hm / shorts levis diy / aviator vintage / klokke michael kors / belte lindex


Hey babes! Da er det en ny uke - som selvfølgelig betyr nye muligheter. Digg! Så har vi i her i Trondheim vært kjempeheldig med været de siste to dagene og sånn skal det tydeligvis fortsette å være. Ikke annet å si enn; HERLIG! Synd jeg ikke fikk sol på kroppen, jeg måtte heller pusse spakkel. Får håpe jeg får litt tid til sola i uka som kommer. På lørdag skal jeg forresten på en sommer-hagefest hvor vi skal hygge oss med vin og grilling. Gleder meg allerede til å bruke blomsterkransen min for første gang. Må bare finne en kjole, så er antrekket komplett. Denne uka bør gå fort med andre ord. Mye å se frem til, det liker jeg. 
I morgen blir det en tur innom tannlegene for å muligens trekke den j*vla visdomstanna. To uker med intens smerte. Can't wait! 

Nå skal jeg kose meg med kjæresten. Ha en fin mandag! Todliduuu  

gårsdagens


kjole bikbok / vest diy / sko nelly / smykke bikbok / armbånd glitter og cooee / klokke casio

Gjeeesp! Sovet godt? Hadde jeg hatt et sovehjerte, så hadde jeg sovet nå. Er helt utslitt! Det hadde vært digg. Jeg våkner tidligtidlig uansett om det er helg også. Å tvinge seg selv til å sove går bare ikke, hehe. Da får vi bare starte dagen da! 

Gårsdagen var kjempekoslig. Synd det med regnet vi har her i Trondheim; håret som faktisk var litt stylet før jeg skulle ut forvandlet seg til et ullhav som stod i alle retninger. Jätte fint! Så ble det andre sko enn planlagt (pga. regnet). Sandaler og regn passer ikke sammen, så jeg satset på litt mer høyde. Det skal jo være sølv på føttene nå, så disse må brukes oftere... 

Nå blir det frokost med de fire jentene fra NY. Elsker den serien der. Jeg er på mitt 5. maraton med boksen. Love it! 
Ha en fin lørdag da, babes. Take care!   

sneak peek
En liten sneak peek på kveldens antrekk. 

Litt vasking og rydding - så er jeg klar for en kveld ut med en herlig gjeng. Et mer helhetlig bilde av antrekket kommer i morgen. Ha en fin fredagskved videre! *pusspuss*

woodstock all over// bikbok

Har dere noen plagg som bare er et MUST i klesskapet - et plagg dere bare forguder for alt det er verdt? Jeg har det slik noen ganger, ja til flere plagg da selvsagt. Men noen plagg blir man ekstra oppmerksomme til. Jeg ble det med min hippie inspirerte blusesak på bildet over. Jeg FORGUDER den og kunne ikke ha tenkt meg en sommergarderobe uten den. Den passer til alt og er bare nydelig. Når jeg får slike følelser for plagg kan det gå flere måneder før jeg bruker de igjen. Jeg er litt rar sånn; jeg tenker ofte på at jeg ikke må ''bruke opp'' klærne mine ved å bruke de samme plaggene hver dag. Det funker ikke for meg. Likevel blir de til yndlingsplagg. Denne har jeg ikke brukt så mye pga. dårlig vær, men det kommer alltids en anledning til å bruke den. Kanskje blir den med til varmere strøk? Uansett; dette er mitt IT-plagg i sommer!

twist of lemon


skjørt cubus / topp primark / belte u.outfitters / sko nelly (her)

Det er flere av dere som har spurt hvordan jeg ville ha stylet de neongule sandalene fra Nelly - so here we go. Først vil jeg nevne at gult er kjempehot i sommer, uansett om det er bikinien, skoene, skjørtet eller tilbehøret. Fargen frisker opp og gir det lille ekstra. Jeg liker å bruke farven som det spesielle i antrekket, ikke ton-i-ton hvor man bruker belte i samme farge osv. Noe er kult, men for meg blir det too much. I mine øyne går gult til nesten alt. Neste gang vil jeg kjøre de på med en hvit sommerkjole. 

Kos dere i sommervarmen! Nå skal jeg ut å spise markjordbær og sole meg litt. Hurra for sola!

at the beach


tank bikbok / shorts jennyfer / sandaler belgisk marked / sunnies h&m / bikini h&m

blue navajo


kjole kjøpt på primark i london

Feelin blue? Det er endelig mandag igjen og en ny uke venter. Beklager dårlig blogging med 0 outfits osv, men jeg har et helt hus som må pusses opp vet dere. Kjæresten drar til sjøs i morgen - da jeg får bedre tid til å kle meg bedre. Og tusen takk til alle dere som følger meg. Dere er digg!
Det kommer et bedre innlegg i morgenkveld. Vi snakkes!

östersundbluse acne / shorts bikbok / veske dondonna(vintage) / ringer glitter-ginatricot / hårring h&m / sunnies ginatricot

Da er jeg endelig hjemme igjen. Føles ut som om jeg har vært borte i ukesvis. Vi dro til Østersund i går og dro hjem i dag. Morro! Ble en del shopping og drinker, må si jeg er mett av helga. Nå er jeg bare stuptrøtt og vil ikke annet enn å sove. Kommer sikkert til å poste flere bilder siden. Nå er det natta. Natta!

flower printkjole
nelly (her)  / veske vintage / sko nelly

Good morning lovebugs! Det ble en liten tur ut på lørdag, derfor var jeg nødt til å bruke min nye nelly-kjole som bumpet i postkassa mi. Elsker den! Den er så chic og så sommerlig. Den perfekte sommerkjolen, vil jeg si. Den er på salg, så løp og kjøp. 

Så var det mandag da, dere. Ny uke, nye muligheter. Siden jeg jobber sent i dag har jeg mye tid til trening og rydding. Digg! På fredag blir det en liten tur til sverige med herlige jenter. Gleder meg! Ellers vil jeg ønske dere en fin mandag! 

tuesday


 

tank primark / drømmefanger vintage / skjørt primark

Hej! I dag gikk det opp for meg at jeg har alt for mye klær i forhold til plass til de. Er det ikke alltid slik? Heldigvis skal de få en god plass i walk-in-closeten. Vi er snaaart ferdige, men vil ikke vise dere før vi er 100% finish. Ikke bare er det liten plass, men jeg glemmer fort hva jeg har og ikke. Denne toppen kjøpte jeg i London da jeg var der i vår - hvordan er det mulig å glemme av den? That's me. Den er jo så superkul at det skal være vanskelig å glemme av et slikt plagg. Det skal bli noe annet når jeg får alt på plass - plagg etter plagg. Blir deilig! 

Nå blir det wok på meg. Håper dere får en fin tirsdag!  

Details

peace lindex / snakering six / hjertering marked / cross glitter / klokke ebay / perlearmbånd DIY / armbånd glitter

Casual with a twist

vest DIY / genser hm / smykke hm / ring glitter

Hej hej! Først vil jeg si at jeg misunner alle dere som er eller skal på festival. Jeg har sååå lyst, men har ikke tid. Gratulerer! 
Fikk ikke tid til å ta bilde av hele antrekket i dag. Det blåser sånn her nå at kamerastativet blir med vinden. Men valgte en casual og comfy stil i dag, med favorittsmykket og den nye ringen. Det er så fint å velge ''kjedelige'' plagg og deretter pryde opp med mye tilbehør. Man kan til og med overdrive litt. Likey! 
Kjøpte et par ringer og noen kule armbånd i dag. Viser dere i morgen. Nå skal jeg bake muffins og slappe av. Snakkes!

Festivalantrekk


shorts levis / tank urban / belte gina / sko lee cooper / sunnies rayban / veske hm / armbånd topshop

Hei dere! Da har jeg endelig kommet hjem fra en herlig helg med mye kos og god drikke. Vi var veldig heldig med været, så denne helgen har bare vært topp. Skulle ønske helga varte lengre, men desverre må jeg på jobb i morgen. Sukk. Men men, man må alltid tilbake til hverdagen OG jeg trenger faktisk litt hverdag og strenge tøyler. Huff! Dere aner ikke hvor dårlig jeg har blitt på trening og kosthold. Fortsetter jeg slik som nå, vil jeg ende opp med å få dårligere humør og 0 energi. Bort med søtsakene og potetgullet, frem med bokkoli og kyllingfilet. Haha!! ...I mean it!Ha en finfin søndag videre, girls. Det skal jeg! snakkes!Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits