fine sommerføtter


Nå som sommeren har kommet, så er det alltid fresht med fine føtter. Synes jeg da. Jeg vil ikke se slitne føtter i sommerlette sandaler! Derfor vil jeg dele et ''hjemme'' tips til dere. Dette er noe jeg gjør flere ganger i månenden, ikke bare for å få freshe tær - men samtidig for å gi føttene litt spabehandlig. 

Fotbad:  
Jeg elsker fotbad. Det er noe av det herligste man kan gjøre for slitne føtter etter en lang joggetur. Føttene roper ''yum'', tro meg! Jeg bruker varmt vann i bøtta fordi det gir en avslappende følelse. Man kan sikkert også bruke kaldt vann, men jeg foretrekker at det ryker litt. Jeg har kun to ingredienser i fotbadet og kan ikke si annet enn at det funker som hakka møkk; føttene blir silkeglatte! I vannet blander jeg favoritt oiljen fra Yves Rocher (Oriental showeroil with aragan oil). Dette er en ren, økologisk dusjolje som lukter himmelsk. Det kan ikke beskrives, den må rett og slett prøves. Gir en myk og bløt hud etter dusj, en sikker vinner! Denne skummer lett i bøtta og gjør at føttene blir myke og glatte. Dusjoljen finner dere her. I tillegg til denne oljen tilsetter jeg en god del kaldpresset olivenolje. Denne deler seg i vannet, men så fort føttene kommer i kontakt med vannet, så vil oljen smøre seg innpå. Olivenolje gir også en frisk duft som frisker opp hele ''behandlingen''. 

Jeg velger alltid økologiske produkter og her har jeg funnet min favoritt i dusjen! 

Jeg har prøvd ut flere slike fotbad og jeg kom frem til at dette var det beste (for mine føtter!). Men selvfølgelig kan man prøve seg frem med forskjellige typer oljer, men ikke glem olivenoljen! Den gjør virkelig susen - og det koster ikke skjorta for en flaske heller. Føttene dine vil rope etter en slik behandling etter at man har gjort det et par ganger. Ta vare på føttene, i hvertfall hvis de blir utsatt for høye hæler, løping og den slags. De er bærebjelkene våre .... kos deg! 

hjemmelaget is
Hej alla ihop! 
Dette skulle liksom være en moteblogg, først og fremst. Og det er den også. Tror jeg. Men er også gira på å vise frem hva jeg lager om dagene, derfor gjør jeg det. Er nå ferdig med en knallhard intervalløkt (pjhoh!!) og hadde ikke lyst på noe mat etter shaken. Egentlig skulle jeg ha laget meg kyllingfilet med massor av grønnsaker, men det ble det altså ikke. MEN istede for å ikke spise noe så valgte jeg kesam og pasjonsfrukt. Jeg vet jeg skulle hatt mer mat nå, men jeg ''orker'' ikke rett og slett. Om det er varmen som slo meg ut - det er ikke lett å si. Dette ble da altså bedre enn ingenting. Jeg fikk en softismaskin i bursdagsgave og jeg bare .. elsker den! Kan lage så mye forskjellig! For å lage denne isen må man ha en slik maskin og man får kjøpt på forskjellige elektromarkeder. Min er fra obh nordica (babyblå) hihi.

Elise's proteinis (soft style!):
1 boks kesam
30 gram sjokoladeprotein
1 pasjonsfrukt
Noen dråper Stevia toffee

kalorifri dessert
Dagens / kveldens dessert: jordbær og pasjonsfrukt. Sunt, billig og supergodt! Dette er noe jeg kommer til å lage meg flere ganger i løpet av sommeren fordi det er så såre enkelt å lage den. Pasjonsfrukten er så syrlig og god at den blir jo bare perfekt til søte jordbær. De danser i munnen .. Man kan spise en slik dessert med frukt og bær på mange måter, men jeg elsker at den er litt ''frozen'' og kald. Derfor har jeg her most litt jorbær i en skål og helt over en pasjonsfrukt (husk å få med all safta!). Deretter har jeg blandet inn Sukrin melis slik at desserten blir ekstra søt. Inn i frysern i 20-30 minutter og voilâ! Friskere enn dette blir det altså ikke. Min favoritt! 

TonightHei! Beklager det store fraværet mitt, men jeg tror kulda har tatt både humør og den kreative sjelen fra meg. Vi har hele -15 grader her i Trondheim, så det er best man holder seg innendørs med tekoppen og en god film. Har faktisk flere prosjekter innen klesveien nå før jul, så jeg har mye å gjøre. Så LITT kreativitet ligger der, men kanskje ikke så mye her på bloggen. Falt dessuten ned en ganske så bratt trapp sist uke, så har ikke fått gjort så mye siden da. Men jeg kommer sterkere tilbake i morgen.

For å drøye de siste timene av dagen sitter jeg med tekoppen og spiller det kuleste spillet ever! Det heter Super Lucky Frog og spilles her. Kan med hånda på hjertet si at det er lett å bli hekta. Hvis jeg klarer å legge det i fra meg er det natta her. Snakkes!

ready for the party?
Sacha low back dress / Marcella clutch / Davidina shoes / Saxophone ring

candy tea- Candy Cane Lane HOLIDAY TEA -

Glad i grønn te? Det er jeg! Grønn te er det første inntaket jeg tar om morgenen (og kaffe selvfølgelig). Grønn te gir så mye energi og det er friskt å drikke en kopp før man står opp ordentlig. Jeg var innom Søstrene Grene i går og plukket med meg te som jeg alltid gjør når jeg er innom. Denne gangen hadde de fått inn sessongens te etter min mening. Jeg har aldri smakt godiste før, men denne slo virkelig an hos meg. Er ikke så fan av polkagris selv, men den var faktisk nydelig. Morro å prøve noe nytt. Den inneholder ikke annet enn det vanlig te gjør, men de har lagt til litt mint. Perfekt for sene julekvelder og et must til julegaven. Herlig! Nyt den.

oh my


Heeeeei!
Først vil si påpeke at jeg lever. Yes i do. Har bare så mye å gjøre. Sparkel, biltema, sparkel, maling, sparkel, sliping, rydding, tak, sliping etc. Jeg har ikke på meg annet enn stygge maleklær og jeg har ikke tid til å sette meg ned engang! Vi vil bli ferdige, men ting tar tid. Men selvfølgelig skal jeg ikke legge ned bloggen, jeg skal jo fortsette. Derfor våknet jeg litt tidligere i dag for å gi dere et lite tips. Kicks og andre partymerier selger denne flotte MK pakken med EL sminke. Den er så nydelig. Bildene er tatt fra søteste Regine og jeg ble het forelska i veska. Den er jo ypperlig til en kveld på byen. Tror pakken med alt ligger rundt 700NOK og det er vel ingenting å si på. De har så lenge lagrene rekker (dvs. førstemann til mølla!!). I'm waiting for my paaaydaaay......

Ellers må dere kose dere i dag. Jeg skal først på jobb - så rett i hus å jobbe med veggene. God fredag!

My skincare routine

Good morning lovelies! Da er det endelig mandag og jeg håper denne uka byr på nye muligheter. Jeg skal starte dagen med en proteinrik frokost, deretter skal jeg på jobb og trening. Må også få ryddet ut alle nye innkjøp fra sist uke. Tenkte jeg skulle vise dere hvilke produkter jeg bruker til rensing av ansikt.


1. Ansiktsrens: Dette er èn av de viktigste produktene for meg og mitt ansikt. Rens rens rens! Og derfor blir det viktig å velge den riktige rensen til hudtypen. En rens som fungerer for deg trenger ikke nødvendigvis å fungere for meg. Jeg har egentlig aldri funnet ut hvilken type hud jeg har, men jeg tror jeg kan konkludere med at jeg har blandingshud. Ble anbefalt denne rensegèlen fra Biotherm som skal rense dypt på en skånsom måte. Den er mattende og gir masse glød. Jeg renser huden morgen og kveld slik at den holder seg frisk og ren. Dessuten er den perfekt til å fjerne makeup også, noe som gjør den komplett.

2. Peeling: Vi går alle å bærer på døde hudceller og det er viktig å fjerne de i ny og ned. Her er det viktig at man ikke overdriver. Denne peelingkremen er for meg et must i badehylla. Et bedre produkt skal man lete lenge etter (og tro meg, jeg har jaktet lenge). Denne peelingen er ikke som andre peelinger da den er bare en tykk krem. Den inneholder ingen saltkorn eller partikler som skal fjerne den overflødige huden. Kremen påføres på et tørt, men fuktig ansikt. Kremen tørker inn i huden og etter ett minutt skal man bruke sirkelbevegelser og skylle i lunket vann. Ved sirkelbevegelsene kjenner man at den overflødige huden flasser av og man etterlater en fin og mjuk overflate. Benytter meg av denne før jeg bruker ansiktsmaske for at masken skal trenge lettere gjennom huden. Denne er fra Clarins og desidert  den beste for min hud. LOVE YOU!

3. Ansiktsmaske: Ansiktsmasken er min aller beste venn når huden mangler glød. Har prøvd mange forskjellige typer og jeg har funnet ut at de kremete typene passer best til meg. De gir mer fukt enn gèlemaskene. Bruker som regel å ha flere forskjellige tuber og krukker med masker, slik at man kan bruke de litt om hverandre. Til daglig bruker jeg denne rensende masken fra Oriflame. Den er mud-aktig, drøy og tørker lett på huden. En liten tube holder lenge! Hvis man bare skal være hjemme og slappe av, er det deilig å slenge på seg denne masken. Man har alltid tid til ansiktsmaske! Peelingen og masken bruker jeg max to ganger i uka. Som sagt er det viktig å ikke overdrive rensen. Huden må også få kjøre sitt eget løp. Etter rensen er det viktig med en god fuktighetskrem. 

Mine tips til en forbedret hud:
- Drikk masse vann!
- Spis rene matvarer da de inneholder masse mineraler og vitaminer
- Ha alltid en god fuktighetkrem i nærheten
- Massasje for å få opp blodsirkulasjonen
- Ikke overdriv rensen da dette kan gjøre ting værre
- Eat fruit and berries
- Skift putetrekk ofte, så slipper du å gni ansiktet i bakterier
- Trening og daglig mosjon

Enjoy!

For free!Jeei! Pakke i posten! Denne gangen kom det en bitteliten jentepakke som er gull verdt. Er dere èn av de som glemmer å kjøpe inn tamponger? Haha, jeg er definitivt èn av de. Jeg glemmer faktisk at jeg skal ha denne uka, akkurat som om jeg fortrenger den. Derfor var det da kjempeflott å få denne søte lille esken i posten. Pakken er fra ''Tampons for free'', som er en kampanje der tamponger skal være gratis. Hvorfor ikke? Hvis du melder deg på, får du en eske (kan hende man får mer om man deltar i spørreundersøkelser) i måneden. Den holder ikke for en hel uke, men perfekt hvis man har glemt å kjøpe selv. Denne redda meg for å si det sånn! 


Noen er rett og slett helter i hverdagen! Haha  

YO!
Hola! Da er jeg endelig ferdig med dagens treningsøkt. Det er hardt å starte på igjen etter en måned med slurving. Jises! Heldigvis har jeg treningsfri i morgen. 
Så i skrivende stund kom jeg på at jeg skulle anbefale noe til dere. Til dere som elsker sushi over alt på jord, og som er mye utenlands - så prøv YO!sushi !!!
Dette er en superkul sushibar hvor man styrer alt selv. Skålene blir satt på et samlebånd hvor kundene skal velge selv. Hvem er vel ikke lei av å vente på at maten skal bli klar? Beste sushien jeg har smakt til nå. Fantastisk!

Splash!


Aquarelle skirt by Nelly Trend 

Dette MÅ jeg bare ha i garderoben min. Det er fint og morsomt på èn og samme gang. Ser ut som om noen har sølt maling på. Hihi! Og når det er på salg, så kunne jeg ikke la være. Freshere skjørt skal man lete lenge etter. 

Miinto 3 cravings


1. her  / 2. her  / 3. her

Nå som våren er like rundt hjørnet, synes jeg at garderoben brude få noe oppfriskninger. Varme og tunge plagg ut - lette og luftige plagg inn. Derfor har jeg brukt litt tid på å finne ut hva jeg skal prioritere i år. Det kommer til å gå i pasteller, metalliske stoffer, etnisk stil og lag-på-lag. Gleder meg til å fylle garderoben!

I de siste månedene har jeg blitt mer og mer avhengig av netthandel - det er jo så enkelt! Disse plaggene er fra nettbutikken Miinto.no, en nettbutikk som selger plagg fra mange forskjellige brands. Jeg har allerede funnet meg noen favoritter og det blir ikke lenge til de havner i postkassa mi. La det bli vår!

http://www.miinto.no/ //reklamebasert innlegg

Pancake and berriesDette er yndlingsmaten min fortiden. Jeg får aldri nok av proteinpannekaker. Jeg bruker pannekakeblandingen fra Protein Fabrikken fordi jeg synes den er best. En boks koster rundt 250kroner og holder i massevis. Proteinpannekaker kan også lages selv, men jeg liker å ha tilgang til en rask og enkel lunsj/middag. Dessuten er de perfekte til måltid etter trening. 2 scoop (70gram) gir to gode pannekaker som inneholder litt karbs, mye proteiner og 240 kcal. Her kan man også tilsette egg hvis man vil ha mer proteiner. Som topping bruker jeg cottage cheese og litt syltetøy eller frossne bær. Mmm. Ufarlig godt! 

Her har jeg forresten benyttet mitt nye kamera, Olympus Pen E-Pl1 systemkamera. Bildene blir så mye bedre. Så utolmodig som jeg er, så er det et ork å lese i gjennom boken som fulgte med - så det kan ta litt tid før bildene blir ''perfekte''. Jeg er ny på dette, men skal prøve å utforske litt i morgen. 

Scrub meDenne lille saken fikk jeg i julegave i fjor, men glemte å vise dere den. Her er den i hvertfall. Dette er et lite skrubbsåpestykke fra L'occitane som inneholder mandler (og dufter amazing!). Har aldri prøvd skrubb i fast form før, men jeg er kjempefornøyd med produktet. Den etterlater huden silkemyk og duften sitter lenge etter dusj. For meg blir denne et permanent pleieprodukt i badehylla. 

Dere finner den HER til en grei pris. 

Rouge


Rouge/gratismagasin sunnies/gina ursmykke/glitter

Rouge er et av mine favoritt mini-magasin. Det er gratis, og man får det på de fleste Parfymelle parfymeri. Fullspekket med sminketips, motetips, must-have og stylistenes egne tips. Herlig! Tror det kommer ut èn gang i måneden og til å være et gratisblad, så er jeg er kjempefornøyd med innholdet. I Rouge jan 2012 har de lagt med catwalkens makeup trender. Det skal visst være sporty, naturlig og glødende i år. Inspirerende! Gleder meg allerede til våren. Den bør komme snart, jeg lengter.. 

Todays breakfast


Blåbærgrøt: 1dl havregryn, 1 1/2 dl vann og 1dl frossne blåbær. Topp med gojibær og blåbær. Delicious breakfast!

Mmmm blåbærgrøt på morgenen slår aldri feil. I hvertfall ikke i dag. Jeg har som jeg fryktet før desember, blitt syk. Jeg kjente det allerede på jobb i går, men lot det bare være med tanken. Selv om jeg allerede har blitt syk, så prøver jeg å spise mest mulig av c-vitaminer og antioksidanter, fra f.eks appelsiner og blåbær/gojibær (mer en ellers). I morgen fyller jeg hele 22, så håper jeg blir frisk til da...

Nå skal jeg ligge under dyna helt til jeg blir kurrert. Dette har jeg ikke tid til! God frokost!

Are you blogkeen?


Har dere sett mine nye søte knapp på siden av bloggen?
For noen uker siden fikk jeg høre om en ny bloggside, blogkeen - som skulle være en side (akkurat som bloglovin) der man kunne holde styr på favorittbloggene. Tror denne siden er relativt ny, så jeg har ikke hørt så mye om den enda. Jeg er heller ikke så aktiv på bloglovin, men siden jeg er innom ca. 30 blogger hver eneste dag, så kan det være smart å samle alle nye innlegg på èn plass. Blogkeen finner du her (gjerne følg meg!)

Jeg fikk tilsendt en herlig overraskelse fra Dipend. Takk! Se hvordan jeg fikk pakke her Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits