out of my comfort zone

Happy tjei ferdig meg dagens intervaller ;)

Haha, ser ut som om jeg har monsternakke .., men helt særriøst så har jeg fått større nakke. Enten jeg vil eller ikke - så klarer jeg altså ikke å unngå det. Da jeg starta med mark for fullt så ble nakken bare større og større. Kanskje ikke så fint til jenter, men. Hva skal man gjøre liksom? Nakkemusklene aktiveres jo under hele løftet, så jeg kommer ikke unna det. Ser flere jenter som trener hardt i marken, MEN som IKKE har nakke i det heletatt. Jeje, kunne vært værre ting altså. I går tok jeg mark for første gang etter to uker (!!!) med pause fra øvelsen. Da jeg stoppa opp var jeg på 85kg, men klarte ikke mer enn 80. Er ganske fornøyd med den, men kjenner at ikke skulle hatt så lang pause. Sykt hvor fort musklene blir ''svakere'' på så kort tid. Skal bli deilig å nå målene mine nå kjenner jeg. Så da blir det seks uker til neste pause. Vi må ut av komfortsonen! 

Elsker den blå treningstoppen min. Kjøpte den for tyve spenn på Monki for noen måneder siden. Den har en oversized look med åpen rygg. Perfekt når det er varmt på senteret. Angrer grønt at jeg ikke kjøpte flere. Treningsbh'en er fra Pierre Robert. 

Nå skal vi inn i fintøyet og ut å ha det litt gøy for en gangs syld. Hihi. Kos dere i finværet!!!

@ gymDet er sykt deilig å våkne tidlig med den følelsen av at man har mye energi. Den energien skal jeg bruke opp på gymmet - det SKAL svi. Ikke bare litt, men mye. I morgen er det "leg day" noe som betyr at jeg ikke kan bruke en dritt av underkroppen. Den økta der er en killer i seg selv, så best å la være. Tror det blir ren kondisjon i dag. Noe jeg hater. Men hva gjør man ikke for en fit og sunn kropp . . . Kjøpte med meg en del treningsmotivasjon sist uke. Denne tanken fra Everlast ble jo en favoritt med en gang. Elsker den! Fikk med meg andre godbiter fra samme merke som jeg vil vise dere senere. Blant annet en bag og en superawesome shorts. Gled dere! Nå blir det trening på skrotten. Be the best of you! Salut!

pre-workoutGod morgen! Da er jeg klar for dagens styrkeøkt hvor jeg skal la rumpa få kjørt seg. Derfor må masse karbs til. Nydelig sjokoladegrøt med blåbær og goji. Perfekt start på dagen. Over til en annen sak ; jeg har ødelagt systemkameraet mitt. Føler meg nesten naken uten. Jeg har jo andre duppeditter som tar bilder, men det blir ikke optimalt. Dette bildet ble tatt med min ipad .... Uansett,så skal jeg få fiksa den. Har også planer om å dra til PARIS når det begynner å bli litt mer vår. Cant wait! Nå kan våren bare komme for min del. Salut!

sweatJeg sitter nå med den herligste følelsen ever og jeg har energi som ikke ligner grisen. Har nå gjennomført helkropps styrketrening og det føles herlig. I dag hadde jeg egentlig ikke energi til noe som helst - hadde heller lyst til å ligge på soffaen. Klapp på skuldra til meg. Det er akuratt dette som gir meg glede i hverdagen. Etter en saftig proteinshake ble det middag - og nå er det tid for å slappe av. Det er jo fredag, dere! Har egentlig ingen planer, tenkte å ha litt slapp-av-tid med meg selv. Var forresten innom Fretex i dag - viser dere skattene i morgentidlig. Denne gangen loover jeg..

God fredag jenter! 

my workoutHej hej! Gjett hvem som sto opp 05:00 for å dra på gymmet 06:00 da?! Oh yes. Følte meg litt som en freak, men det funket fjell for meg. Dette skal jeg gjøre flere ganger. Hadde den knalløkta i dag og det takket være kaffe og fres. Kjempedigg følelse. Og hva er ikke bedre enn det? Har startet å kjøre en-splitt og jeg må si at det river. Man gruer seg virkelig til økta, men vet at man må gjennom den for å få resultater. Noen dager er lysere enn andre, men i dag hadde jeg virkelig ikke troa på meg selv. Klarte å gjennomføre økta på 60minutter og jeg har ALDRI gjort det så bra noen gang. Det motiverer! 

Nå skal jeg hoppe i seng glad og fornøyd. Jeg har 0 energi igjen så det passer meg ypperlig. Blir en tidlig dag i morgen også, så jeg trenger søvnen.
(og når det kommer til outfits, klær og mote generelt - så er jeg langt i fra pen i tøyet om dagen .. dere vet .. malebuksene ..)

Hugs!  

train hard or go homeNy treningstights fra Better Bodies!!
Endelig litt motivasjon i treningsklærne igjen. Digg!!!

4 enkle tips


Hei! Siden jeg nå sitter her med TN Fres og Waynes før trening, så fikk jeg lyst til å dele noen superenkle kaloriforbrennere. Man tenker ikke over det i hverdagen,
men man kan forbrenne mye ubevisst - og det er jo en fin bonus for de som vil ha topp forbrenning i tillegg til styrke og kondisjon. 
Dette er det jeg trenger før en hard treningsøkt :)

1. Bruk bena fremfor bil og buss: Den lille gåturen til jobb, trening eller butikken utgjør mye mer enn hva du tror. En kvarters spasertur kontra fem minutter i bil (og da tenker jeg ikke tid, men i kalorier). Your choice! 2. Hvis du skal ta buss, dropp setet å stå hele veien: Slitsomt? Nja, kanskje. Jeg snakker ikke om bussturer som tar to timer, men en halvtime går bra. Du forbrenner mye ekstra på et år hvis du dropper setet. Bonus! 
3. Ta trappen: Ta den i stede for rulletrappen. Alle vet jo hvorfor... 4. Drikk kaffe: Jeg vet ikke om kaffe i seg selv er noen kaloriforbrenner, men koffein hjelper både kropp og sinn til å lysne. Man får virkelig lyst til å røre på seg. Derfor er koffein en dom idè hvis man har planer om å sove.

Det er MYE man kan gjøre for å forbrenne kalorier nesten ubevisst. Herlig? Jeg har blitt ganske flink på å gå til trening og butikken osv, slik at det blir litt ekstra aktivitet i tillegg til treningen. Det er ikke vanskelig, man må bare bestemme seg for det! Do it!

move your airsElsker treningstøy fra Nike! Kan med hånda på hjerte si at over 80% av alt jeg har liggende er Nike. De sitter bra og jeg forguder løpe og ''styrke''skoene. Har også noe fra Asics, men må si jeg er langt mer fornøyd med Nike. Dessuten koster de ikke mer enn vanlige brands, så jeg har bare valgt utstyret hver gang. Kjøper ofte en del når jeg drar til utlandet. Så neste gang du drar til London, Tyskland, Frankriket eller ... Russland? - så se om du finner sportsoutlet. Her kan du gjøre kjempekupp og finne mye treningstøy til en liten penge. Vi har bestilt oss tur til Belgia om en måned, - da blir det treningstøyshopping igjen! Lykke!

Jeg skal ikke gjøre denne bloggen til en treningsblogg, men ville bare nevne det. 
Nå skal jeg trene styrke og ta litt sol før jeg drar på jobb. Om en uke ligger jeg på stranda med Facehunteren og et glass med noe kaldt i. Hell yeah! God trening!

I feel so great!


En sliten, men fornøyd Elise (dryfit tee og drikkeflaske nike)

Jeg har max treningsglede fortiden! Så utrolig deilig å komme seg på trening og bare gjøre det man skal. Slite seg rett og slett ut. For meg er ikke trening bare en form for fysisk aktivitet hvor form og kropp gjør seg bedre, men en slags meditasjon der jeg bare konsentrerer meg om meg selv. Føler det er litt avslapping fra alt annet. Man stresser ned på en måte. I hele tre måneder har jeg spist dårlig mat og følt at trening ikke var noe for meg. Det har det jo alltid vært, så hvorfor fikk jeg blackout i hele tre måneder? Jeg gikk visst lei av en grunn. Trodde aldri jeg ville starte på i gjen - tre måneder er lenge uten trening! Men nå er jeg tilbake i gjen og det med en større motivasjon, mer glede og jeg får mye mer ut av treningen. Hvor herlig er ikke det? Treningen har blitt en del av hverdagen i gjen og jeg føler ikke at jeg må, men at jeg har lyst. Elise har sett lyset blant knebøy og arnoldpress i gjen....

Skal faktisk på trening nå for å trene styrke. ELSKER programmet mitt over alt på jord. Skal prøve det ut i fire uker, så skal jeg lage et nytt et. Frem til nå ser jeg resultater og slik skal det fortsette. Lenge leve motivasjonen!  

19. mai 2012God morgen, søte mennesker! Da har vi kommer til ukas 6. dag og jeg sitter her med en deilig omelet og et glass grønn te. Lenge siden jeg har sovet så lenge som i dag, men det var faktisk etterlengtet. Om ca. en time er det klart for dagens treningsøkt. Har planer om å trene ryggen i dag (noe jeg ikke prioriterer for tiden), men det må altså gjennomføres. Typisk meg å slurve med trening som jeg anser som kjedlig eller dønn vanskelig. Nå som jeg har fått i meg masse sunn energi, så håper jeg økten blir bra likevel. Hvis jeg er heldig med formen, så blir det kanskje en tur ut i kveld også.

topp primark / tights, sko og flaske nike


Håper dere får en fin lørdag! 

Restitusjon


Cottage cheese + blåbær + gojibær + kanel + cashewnøtter

Etter en lang dag med jobb og trening (og vasking av bil!) er det endelig kveld. Har ikke hatt noen form for energi i dag, men har likevel gjort mine plikter for dagen. 
Da er det deilig å slappe av med en stor skål Cottage cheese med blåbær. Nydelig! Som regel har jeg problemer med å finne noe proteinrikt etter trening (går alltid tom for ideer). Men fikk tipset denne blandingen for noen uker siden - og jeg elsker den! Try it! Sunn, proteinrik og proppfull av energi. 

Hva spiser dere etter en hard treningsøkt? Trenger virkelig litt inspo på den fronten der!

I got that morning boost!God morgen, sprekinger! Endelig har jeg fått tilbake treningsgleden! Jippi! Takket være til alle dere som gidder å blogge om trening (hurra!), så har jeg fått opp motivasjonen igjen. Det er så deilig. Har også planer om å fornye treningsgarderoben litt, da det faktisk hjelper på motivasjonen. Joggeskoene er slitt, løpetightsene er slitt. Kommer til å gå amok på NikeStore i London (!!). 

Nå sitter jeg her og koser meg en en blåbærpannekake og en kaffedrikk før jeg skal løpe 5-6km før jobb. Så tenkte jeg å spørre dere om deres treningsplaner frem mot sommeren; har dere noen? I såfall, hvis dere vil da, så kan dere dele den med meg. Jeg trenger mer inspo fra dere! 

Drivkraft


bomullstopp/bikbok drikkeflaske/nike joggesko/asics tau/sats

Hola! Endelig er vi halvveis i uka og snart er det helg. Må si tiden flyr! Og onsdag betyr chins, arnoldpress og bicepscurl for min del. I dag skal nemlig overkroppen få kjørt seg, nok en gang. Jeg har allerede fått resultater og jeg blir bare mer og mer motivert. Forrige uke var bedre enn denne, men jeg gjør så godt jeg kan. Det viktigste er at man ikke gir opp. Så frem til sommeren skal jeg stå skikkelig på og gjøre det jeg har planlagt å gjøre. Hvem vil vel ikke se smashing ut i sommer? I do! 

Da må jeg komme i gang med dagens økt. Krysser fingrene for at psyken holder ut med meg i dag. Ha en kjempefin dag, sunshines!

Monday is a good dayJeg startet denne herlige mandagen med en tur på jobb, så en overraskende bra treningsøkt. Jeg blir så glad når jeg klarer å prestere. Derfor er dette en bra mandag for meg! Etter trening kastet jeg i meg en stor proteinpannekake. Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av den, men skal prøve å gjøre det neste gang. Nå skal jeg kose meg med en pistasjmakron og se litt tv før jeg tar kvelden. Håper dere søte får en fin mandag! 

Puss!

You've got to work for itYeeeey! Endelig frisk nok til en herlig økt på gymmen. Det kaller jeg en supergod start på uken. Jeg ligger langt bak treningsplanen min allerede, så i dag er det bånn gass. Håper jeg har energi nok da. En kaffekopp med litt vaniljeessens gjør susen like før trening, så fårhåpe jeg gir jernet. Jeg er så motivert fortiden, så jeg håper at jeg klarer å gjennomføre dette programmet uten hjelp. Å ha noen som pusher er ikke min ting, jeg må klare det selv. Blir spennende å se om det kommer resultater. 

Nå må jeg gjøre unna treninga. God trening!

Just do it, and do it again!


Jeg har fått en del spørsmål om trening og kosthold, men jeg har aldri tatt meg til mot å skrive så mye om det. Jeg trener fire ganger i uka med tre dager restitusjon for at kroppen skal bygge opp de musklene som blir nedbrudt under trening. Før trente jeg hardt og intensivt hver dag. Det funka ca. èn måned, men jeg stagnerte og ingen resultater ble synlig. Nå presterer jeg mer på trening + at resultatene kommer mye raskere. To fluer i en smekk! Det høres litt skummelt ut for de som trener hver eneste dag, men tro meg - det funker! Dessuten trener jeg mer styrke enn kondisjon. Jeg bruker de såkalte restitusjonsdagene på rask gåing eller vanlige turer slik at jeg får rørt meg i hviledagene (da dette er veldig viktig!). Å være i aktivitet er viktig uansett, det handler bare om å ikke overdrive. Å trene styrke tærer på musklene om man ikke lar dem få den hvilen de trenger. Men det trenger ikke nødvendigvis å være riktig for deg - å ha slike treningsdager. Det er rikgit for meg. Derfor er det viktig å finne ut slike ting selv. Vi er alle forskjellige! 

Dette er et Release Your Potential program jeg har fulgt et års tid nå (med litt endringer og pauser underveis). Kan ikke si jeg har vært så effektiv, men jeg har klart meg bra. Jeg har tenkt å fortsette med programmet to måneder til (effektivt), så skal jeg endre og legge til flere øvelser for andre muskelgrupper. Gleder meg! Har allerede lyst til å legge til øvelser nå, men tror jeg skal vente. Kommer tilbake til dette programmet i et senere innlegg. Kanskje jeg får tatt bilder av de forskjellige øvelsene også. Nå skal jeg bare bli frisk, så er jeg back on track igjen. 

..
Do it no matter what. If you believe in it, it is something very honorable. If somebody around you or your family does not understand it, then that's their problem. But if you do have a passion....just do it!
Mario andretti quotes.

Work it girl!

Mornings! Jeg er så utrolig lat om morgenen i helgene at det er nifst. Jeg kan sitte flere timer å se på film uten å gjøre noe annet. Nå har jeg sett over 8 episoder av SATC. Men likevell så kommer jeg meg ut for å sitte på cafè eller trene. Nå skal jeg gjøre meg klar for en herlig, men ukens siste treningsøkt. Nå er det alvor - jeg skal komme i form igjen. Dagens økt består av oppvarming (jogge til treningssenteret), Gerilja Kardio + mage, så nedtrapping (jogge fra treningssenteret). Jeg lar bilen stå i dag. Tror den trenger litt hvile den også. Det er farlig å ha bil, man bruker den litt for mye. Heldigvis er treningssenteret rett rundt hjørnet, så jeg burde bruke avstanden som oppvarming. I hvertfall i 6,7 minusgrader. Wish me good luck :-)

Black coffie med vaniljeessens er et must før trening! 

Da må jeg drikke opp vaniljekaffen min, så dra ut for å kjenne litt på kulden. Kos dere så lenge!

Edit : Herligste treningsøkten jeg har hatt. Å løpe i kulda er faktisk ikke så ekkelt som jeg trodde.

Forbereding


Da er jeg endelig ferdig med eksamen og er klar for jul! Åh, jeg sitter å digger julemusikk her jeg sitter. Det er så deilig! Rart å ikke ha noe å gjøre, uten å forbrede seg til kveldens festligheter. Herregud, jeg gleder meg sånn. 
Så tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg forbreder huden FØR utgång. Ja, det er en del som skal gjøres - som blant annet selvbruning. Noen liker å forbrede huden lang tid i forveien, men jeg har funnet en bedre løsning.

Dette gjør jeg først:


Før selvbruning bør man alltid fjerne døde hudceller ved hjelp av en skrubbhanske eller scrubgel. Da vil det bli enklere å påføre og farven vil sitte mye lengre. Jeg foretrekker begge dele, så jeg bytter litt på. I dag ble det en herlig gel med duft av ananas. Den inneholder små frø (muligens fra ananas?) som fjerner de overflatiske hudcellene som skal bor. Den dufter fantastisk og er mild mot huden, akkuratt som jeg liker det. Dessuten er den ganske billig også. 

Før: 


Etter: 

(Merk det er vanskelig å vise farven på bilder. Jo mer man påfører, jo brunere blir man)

Så er det viktig å forbrede ansiktet. Jeg bruker som regel å vaske ansiktet med en ansiktskrem/sminkefjærner slik at huden blir helt ren. Det kan for noen være lurt å vaske det hele to ganger før det er helt rent. Så skal ansiktet peeles. Det finnest utallige med peelingkremer, men jeg har valgt en som ikke inneholder noen form for korn. Den er magisk, rett og slett. Den er som en maske som skal sitte på i ett til to minutter, så skyldes med lunket vann. Man kjenner de døde hudcellene blir med kremen. Kjempemild og den gjør nytten for seg. 


Etter at huden er fri for døde hudceller og tørr, så skal ansiktsmasken på. Dette er virkelig en favoritt hos meg. Elsker mudmasker. Kjøler, fukter og renser i dybden. En ansiktsmaske er som prikker over i'en. Man trenger ikke ansiktsmaske, men jeg synes det er kjempegodt å kjenne at ansiktet kjøles ned etter mye rengjøring. Jeg bruker å sitte med denne fra 15 minutter til to timer! Dette spørs hvor god tid jeg har, som jeg f.eks har nå! Jo lengere, jo bedre - mener jeg. Etter ansiktsmasken må man tilføre huden fuktighet! 

Nå skal jeg finne antrekk for kvelden (iiiiiik). Kan hende jeg ikke rekker å legge ut antrekksbilde før i morgen, men det kommer! Partyparty......! 

Priorities


Mina underbara treningskor från Asics 

Da er vi kommet til mandag og dette skal bli en bra uke. Alltids rom for nye muligheter! Nå skal jeg egentlig lese til torsdagens og siste eksamen, men jeg vil trene litt først. Føler det har gått utrolig dårlig på trening i det siste, har ikke hatt noen form for progresjon, grunnet at jeg har vært på trening bare nå og da. Pga. eksamenslesing så har jeg satt trening i 2. rekke, men i dag kommer den faktisk først. Gleder meg til å få futt på musklene igjen, så lenge siden sist.. Skal gi alt jeg har!

Etter trening skal jeg lese og bli klok. Derfor kommer det ingen flere innlegg i kveld. Ha det bra så lenge, sugarpops!

Gerilja Kardio
Hei og hopp! Nå er jeg på vei til gymmet for å gjøre unna dagens økt på ca. tjue minutter. TJUE MINUTTER?! Hvordan er det mulig å trene på så kort tid, tenker dere. Jo, det går an - og kanskje det mest effektive, i hvertfall for meg. Løpeturer, lange intervaller og jogging er for meg langdrygt og tar alt for lang tid. En joggetur nå og da funker, men ikke som en treningsform. For meg er det viktig å bruke tiden effektiv, siden det er mye annet som skal gjøres om dagene. Jeg har prøvd ut alle slags intervalløkter, som blant annet 4x4 intervaller som består av 4 minutter ''spurt'' og 3-4 minutter jogging (litt vanskelig å forklare, men dere finner forklaring på tn.no). En slik intervalløkt varer fra 30-40 minutter og jeg kjeder meg rett og slett. En annen form for intensiv intervalltrening er Gerilja Kardio. Og da mener jeg INTENSIV. Her skal du slite maximalt! Intervallene består av 20 sekunder max spurt og 10 sekunder av mølla, og intervallene skal gjentas 8 ganger (8 x 20 sekunder). Dette tar ca. 11-12 minutter med oppvarming. Etter intervallene er du helt ferdig i kroppen og du har unnagjort en intensiv intervalløkt som gir bedre resultater enn 1 time på mølla med jogging, i hvertfall for meg. Jeg startet med Gerilja for en måned siden og det har gitt enorme resultater. Finn en fart som er passer for deg og jobb deg opp. Love it! 

God trening! 

SugarscrubFormen min har blitt mye bedre, endelig! Så tenkte jeg skulle gi dere et lite hudtips. Først vil jeg nevne at hudprodukter kan være dyre, og det er ikke alltid at vi jenter prioriterer slike produkter, som regel tar vi bare det som er tilgjengelig i butikken ..., men likevel så bruker noen tusenvis av kroner på produkter som skal gjøre underverker for både kropp og sjel. Hvorfor ikke bare bruke det man har tilgjengelig hjemme? Ikke alle produkter kan lages hjemme fra bunnen av, men man kan vel prøve? Da jeg skulle skrubbe fjeset i dusjen kom jeg på at jeg var tom for ansiktsskrubb. Det samme gjaldt med bodyskrubb. SUKKER! Så jeg blandet sukker i ansiktscleanseren og bodycreamen. Så utrolig deilig og ikke minst økonomisk! Det fungerer like bra som om det skulle være en ansikts- og bodyskrubb til flere hundre kroner. En sukkerpakke koster rundt femten kroner ....

Bare et lite lørdagstips fra Sukkertooy 

Tid for trening

Yeah! Har dere noen gang kjent følelsen av at ''this is my day!'' ? Isåfall, dette er en slik dag JEG føler det slik. Jeg står opp tidlig, typ 08.00 - lager meg en god frokost med speilegg og hjemmelaget kyllingkarbis - kaster i meg en halvliter med FRES og er good to go for en herlig treningsøkt på morgenkvisten. Herlig? Jeg burde gjøre dette oftere. 


Senere blir det Sushi og et møte med en god venninde. Gleder meg! Og kanskje blir det noen glass hvitvin til kvelds? Planene mine er åpne - og jeg digger det! Håper alle får en fin dag!

27.oktober.2011I dag er jeg virkelig en latsabb. Skulle egentlig lese fra morgenen av, men så fikk jeg mer lyst til å trene og handle inn litt ''supermat''. Har dårlig samvittighet allerede - det er bare 1 1/2 måned til eksamen! iiiik! Jeg er superstressa, men likevel så klarer jeg å sløse bort dagen? Whats wrong with me? Nå har jeg akuratt sluket i meg en herlig kaffeshake (naturell protein + kaffe). Jeg ble stappmett og full av energi! Som jeg har nevnt tidligere, så er jeg matlei så det holder. Jeg er nødt til å prøve ut nye ting. Denne shaken ble anbefalt av en god venninde av meg som trener mye styrke. Hun hadde rett, den smaker fantastiskt! Den minner meg om en latte, faktisk... try it! 

Anbefaling

Sheer Blonde by John Freida

God kveld! Jeg vil komme med en herlig anbefaling til dere blondiner. Dropp sølvshampoen for noen dager og bruk denne! Nei, den fjerner ikke gulskjær, men den gir utrolig mye glans. Sølvshampoer sliter og tørker ut håret (tro meg, jeg har drevet med det i flere år). Shampoen er som en slags ''gloss'' for håret. Den hjelper virkelig slitent hår, som mitt vel og merke. I tillegg til denne finnes også balsam og shinespray. Tror shampoen koster rundt 69,- hos de fleste butikker. 

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en herlig intervalløkt på mølla. Kjempeherlig! Nå gjenstår bare bodybutter med en duft av kirsebær, så er jeg klar for en rolig kveld med tv-titting. Take care!

Run!

Jeg er så opptatt for tiden! Så mye lesing og mye annet! Og nå er jeg på vei til trening for en skikkelig intervalløkt i bakke. Jeg er enda stiv etter styrketreningen, så dette gleder jeg meg mye til (......). I kveld blir det sushi med gode venninder, så litt vinkos. Gleder meg! Det er helg, igjen! Tiden flyr altså. Jeg rekker ikke å ta antrekksbilder før kvelden, men kanskje jeg er edruelig nok i kveld at det kommer et innlegg litt senere. Ha en fin fredagskveld.

HAVE FUN!

løpetights nike tank (dryfit) nike bh nike svettebånd nike (og løpesko da, selvfølgelig ... nike)

Fres! Energi på rull. Smaker lovehearts!

Nå må jeg komme meg på mølla, så lese litt, så rett på Kyoto Sushibar. Can't wait! 

Workout

Ser det ikke herlig ut? Riskaker med banan, jordbær og masse kanel. My favourite! Perfelkt mellom-måltid når man er på farten.

Nå er det tid for en liten treningsøkt. I dag blir det blant knebøy og bulgarske utfall. Dette er supre basisøvelser for rumpe og lår. Dessuten er knebøy en helkropps-øvelse som er verdt å putte inn i all styrketrening. Må si jeg digger knebøy over alt annet. Før sommeren klarte jeg hele 65kg (8reps/3sett) !!! Jeg utfører dype knebøy, så jeg ble ganske så overrasket over hva jeg klarte (den gang da). Siden jeg tok en laaang treningspause i sommer, så må jeg starte ''forfra'' igjen å bygge meg oppover. Håper på en god progresjon frem til jul. Dere burde investere tid i knebøy, dere kommer til å kjenne og se resultater raskt. Gotta work it out!

Nye joggesko

God morgen sweeties! 
Nå er jeg på vei til jobb (ganske så tidlig!). Så i skrivende stund kom jeg på noe. Det ble med noen herlige løpesko hjem i forrige uke, som jeg selvfølgelig har glemt å vise dere. Nye løpesko setter faktisk opp motivasjonen, tro det eller ei..


Disse neonrosa løpeskoene er fra Asics. Nå har jeg tviholdt meg til Nike i flere år, men tenkte det var på tide å prøve noe nytt. Hva synes dere? Dette er gel-sko som Asics produserer. Virkelig demping! Jeg bruker ikke disse så mye under løping, men mest i styrketreningen. Ekspertene sier at man skal ha flate treningssko når man trener styrke grunnet belastning, men jeg løfter ikke så altfortungt enda, så disse får holde en god stundt til. Jeg elsker dem! Gode på og ikke minst freshe! Må si jeg er kjempefornøyd. Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits