perfect// kate moss

refresh


eos shavecream & korres bodyscrubb fåes kjøpt på vita 

Eat clean, stay clean! Etter jeg leste Lauren Conrad sin beautybok har jeg virkelig fått øynene opp for REN HUDPLEIE. Når jeg mener ren hudpleie så sikter jeg mot det som er nærmest helt naturlig, alt fra 90% og helt opp i 100%. Jeg har alltid vært den typen jente som velger produkter ut i fra duft og hvordan selve flasken/boksen ser ut (..). No more. Jeg har virkelig fått greie på hva de faktisk putter oppi disse såkalte ''fine'' flaskene som nesten er gratis. Jeg mener ikke at de dyreste produktene er de beste - tvert i mot! Verden er basert på å tjene mest mulig penger, derfor putter de oppi masse dritt som er høyst unødvendig for huden. Man kaller disse stoffene giftstoffer - noen er mer farligere enn andre, men likevel blir man litt skremt når man får vite at det produktet man har brukt i flere måneder er av verste sort. Man kan lese mye om disse stoffene og jeg har bestemt meg for å kjøre naturlig hele linja. Hvorfor utsette kroppen for stoffer som kan svekke immunforsvaret? Nei takk. Min kropp trenger ikke disse stoffene - ihvertfall ikke som en hovedingrediens. Hvis du går på badet ditt og tar en titt bak hudkremen du kjøpte på dagligvare, så kan jeg garantere at du ikke forstår hva den inneholder. Kanskje det står ''parabenfri'', men det finnes også mye annet rart som ikke skal være i hudkremen - men som likevel er det pga. å lure folk til å tro at produktet er kjempebra. Så på bakgrunn av alt dette har jeg bestemt meg for en liten utskifting i hud og hårpleie. Mange av disse naturlige produktene er også økologiske og det er for meg et stort pluss. 

Det som kan være et minus er selve prisen på produktene. Ja, de er dyrere enn nivea og loreal - men jeg ser på det som en investering. Eos sine produkter ligger på rundt hundre kroner mens Korres på tohundre og oppover. Man betaler for det man får. Burts Bees er også er 99% rent og naturlig produkt og ligger på rundt hundre kroner og oppover. Jeg er også stor fan av L'occitane's produkter. Man bør virkelig handle disse produktene på taxfree da de er mye billigere enn på apotekt. Disse fire merkene er favorittene og jeg kan ikke vente med å få testet ut flere produkter i familien. Det tar tid å skifte ut alt, men nå har jeg virkelig bestemt meg! 

smilelab

 


Den siste uken har jeg lagt min elsk på smilelab

Har lenge tenkt å prøve, men det har aldri blitt noe på meg. Nå som Vita har fått inn produktene så synes jeg det blir mye enklere. Jeg handler selv mye på nett, men liker å ha slike daglige produkter tilgjengelig i butikk. Har også vært en del skepsis rundt tannbleking, men denne er godkjent fult ut. 


Pakken inneholder 14 pakker med over- og understrips. Man bestemmer selv hvordan man vil gå frem; f.eks kan man gå på en 7dagers kur der man bleker hver dag. Selvfølgelig ser du når det begynner å bli hvitt nok. Jeg har bare prøvd èn gang og ser utrolige resultater. Noen liker å benytte seg av disse før de skal noe spesielt. Ta de på 30min den dagen du ska på fest, så vil du se smashing ut. Smilelab gjør underverker og det har flere bloggere bevis på! Er kjempefornøyd!!!

(Dette er ikke sponset eller reklame for smilelab!!!)

awesomeTre gode produkter fra Anatomicals. Pore strips er tynne pads som klistres på nesebenet. De åpner porene og inneholder te og mineralet kaolin. Kjempeenkel å bruke! Body scrub (denne har jeg nevnt tidligere) er den beste skrubben for å fjerne døde hudceller og gi huden en ny glød. Den er gelèaktig og dufter himmelsk ananas. Hvis jeg ikke husker feil så skal det være frø fra en frukt som fjerner hudcellene. Deilig! Minty foot creem er et produkt jeg nettopp har testet. Jeg har alltid vært en som tar vare på føttene - jeg gir de ofte pleie grunnet at de er bærebjelkene til livet. Ja, det er sant det - DE TRENGER PLEIE! Litt morro at det står ''cheese release me'' på tuben. Den kan faktisk fungere til mye. Har du tørre og slitne føtter, ja da kan du bruke den. Stinker de? Bruk den! Bare til en vanlig fotkrem? Passer perfekt. Jeg bruker denne hver gang jeg har fotspa. Føttene mine elsker den og jeg tror den kommer til å være på badehylla en god stund. 

Kul serie, ikke sant? Digger det de skriver på tubene og pakkene. Budskapet er ærlig - noe som faktisk er viktig når man skal velge produkter. Bak produktene står det som regel en historie eller hvordan problemer man får hvis man ikke gjør ting riktig. Som du kan se på skrubben så er budskapet morsomt, men også sant. Dette er noen av produktene som finnes i serie. De har produkter til nesten alt av kropp og hår. Jeg er kjempefornøyd og kommer til å ha mange av disse produktene fremmover. 

Mange av de kule produktene kan du finne på vita og asos (her
(Dette er ikke reklame)

Burt's Bees


Denne søndagen vil jeg anbefale en supergod lotion fra Burt's Bees. Som dere sikker vet har flere bloggere anbefalt Burt's Bees produkter, som blant annet Leneorvik og Ulrikkelund. Og nå er jeg òg frelst! Den gir utrolig mye fukt og dufter himmelsk honning. Den inneholder bidronning gel som skal være naturlig effektiv til å fukte huden slik at den blir silkemyk. I tillegg gir minneralene en skimmereffekt. Huden vil gløde! En perfekt lotion som gir fukt OG som gir en naturlig glød. Denne vil bli flittig brukt i sommer. Jeg kjøpte min på Boots apotek, men ser også at Coverbrands selger den. 

God søndag!

Fantasy


Fantasy fragrance / Nina Ricci

I'm in love with this fragrance! Fikk denne lille søte parfymen av mamma og pappa da de var på ferie. Den dufter glaserte epler, søte kirsebær og sommerlige blomster. Sukkersøtt! Selvfølgelig blir dette min sommerduft i år. Mmmmm...

Pink is the new red


gloss barrym / kost primark / leppestift topshop

Into your eyes
Love this! Fant denne fine malen på en blogg (som jeg ikke husker..). En liten inspirasjon til hvordan man kan bruke den lille sorte. Har dere noen tips til en god kajal/eyeliner? Jeg foretrekker de bløte. Trenger en ny! 

Byee lovecookies!Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012

kategorier


Blogg
Cravings
DIY
Food
Hverdag
New in
Outfit
Skjønnhet & velvære
Tips
Trening

favoritterdesignet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits